סוף לרומן!

noshi1

New member
סוף לרומן!

אז החלטתי/נו ודי! זה הסוף... יותר לא נפגשים, לא מעמידים אצמנו במצב של פיתוי, ואני החלטתי גם על ניתוק הקשר איתו סופי ( הוא ביקש קשר טלפוני ולא ניתוק מוחלט). לא רוצה לשמוע מה שלומו, לא רוצה יותר הודעות כתובות שמקפיצות לי את הלב שאמצע הלילה ומשאירות אותי ערה עד הבוקר ( בהתכתבויות איתו) לא רוצה יותר, רוצה להגמל ממנו סופית. הייתי כבר חזקה והחלטית. היתי בעבודה, יצאתי כמה דקות למטבח לעשות לי קפה... ותוך כדי המתנה למים שירתחו הבטתי בחלון החוצה... ואז ראיתי 2 דמויות עוברות ליד החלון אבל לא הבחינו בי... האחת שמנמנה מהריון הולכת לאיטה... ולידה דמות גבוה וחסונה... לבושה בדיוק כמו שאני אוהבת, הליכה מוכרת לי..הסתכלתי עד שהתקרבו לבניין...כן, זה הוא עם אישתו בהריון , באו לביקורת. התקשרתי אליו וסיפרתי לו שראיתי אותם, הוא ענה בחיוב סיפר מה הסיבה וניתקנו. אחרי רבע שעה התקשר שוב וקבע איתי נקודת מפגש לראות אותי שאשתו בנתיים בבדיקות, נפגשנו לשנייה " שלום ,שלום" ונפרדנו, אחרי שעה התקשר שוב ונפגשנו בדרכו לקנות אוכל וממתקים לאשתו שעדיין בבדיקות...וזהו! אבל אותי זה ניפץ שוב...ניפץ אותי לרסיסים, לחלקיקים... ידעתי מדוע אני רוצה לנתק איתו קשר סופי ובלי קצוות , צפיתי מה תעשה לי אפילו שיחת טלפון קטנה ממנו פעם ב... ואכן זה קרה. אבל... מחר יום חדש, ומחר שוב יחזרו אליי הכוחות והמחשבות מדוע החלטתי לסיים איתו את הקשר, ועד אז אנסה ללקק את הפצעים שנפתחו מחדש, ולהביט ב2 ילדיי ולדעת שמה שאני עושה נכון- להיות חזקה ולהתמיד בהחלטה!

noshi1

New member
היי נגמלת

זה בין אחד השיקולים שהכל הסתיים (שאשתו בהריון ואמורה ללדת כל יום) נכון שלא היה צריך להתחיל אבל לפעמים יש דברים יותר חזקים מאיתנו...זה היה בין אותם הדברים. טוב שהפסקנו בזמן, אני חושבת שלאשתו יש חלק גדול בזה שהוא רצה אותי בתקופה העדינה הזו בינהם...אבל זו דעתי בלבד.

נגמלת1

New member
לנהל רומן אינו פשע

ואני אחרונה שאשפוט את המעורבים בו כי אני מניחה שלכל צד מניעיו וכאביו ושיקוליו. ובכל זאת, להביא ילד לתוך כל זה ולנהל רומן במקביל לכך.. נשמע רע. פשוט רע.

נגמלת1

New member
אופס..

אל תביני אותי לא נכון...! נשמע רע - כוונתי לא שאת או הוא רעים ( המובן המוסרי)- אלא שבאחד המצבים הכי אינטימיים בחיי זוג, מתרחשת במקביל סצינה אינטימית אחרת לחלוטין שאם תירצי או לא מסבכת בתוכה אי יושר, שקרים, אי אמינות וכו´.. עצם המצב הזה נשמע רע. לזה התכוונתי, אבל זה לא אומר שזה לא יכול לקרות.

נושי -בחיי אני לא מבינה.......

"ידעתי מדוע אני רוצה לנתק איתו קשר סופי ובלי קצוות " אולי את יודעת ואת מבינה אבל אני מההודעה שלך לא מבינה כלום האם זה רק בגלל שאשתו בהריון? האם בגלל שלך נהיה לא טוב? האם בגלל האשמה שאת חשה כלפי ילדייך? למה את רוצה לנתק? ומה איתו? הוא גם רוצה לנתק? כתבת משהו בסגנון "אולי הייתי שם בגלל מצבו העדין של אשתו" האם את מרגישה סוג של ניצול? אני רוצה להבין....... תעני!??!!???

noshi1

New member
חיפוש יקרה!

רציתי לנתק איתו את הקשר סופי ובלי קצוות כי ידעתי שאם נשאר ידידים ( מה שלדעתי אין חיה כזו אחרי רומן) אני אשבר כל פעם מחדש, ואני לא רוצה לעשות את זה לעצמי, לא רוצה את מצבי הרוח שבאים יחד עם הרגשות האילו ומעפילים על חיי הבית שלי, לא רוצה לדעת מה שלומו איך חיי הבית אצלו וכיו"ב. ניתוק מוחלט. היה מה שהיה וזהו החלטנו והתקדמנו כל אחד בחיו הלאה.יש לי עוד רגש עמוק ומורכב כלפיו ואם לא אנתק עצמי כליל ממנו, זה לא יעבור לי. כן, יש לי רגשי אשמה כלפיי ילדיי, יחד עם זה היה לי כיף ונעים להיות נחשקת ולהרגיש רגשות רדומים שהיו לי לפני שנים ( הכמיהה לראות ולהיפגש איתו, המתח המיני וכו´) כן- גם לו יש רגשי מצפון כלפי אשתו, ההריון שאמור להתיים כל יום ממש, הפחד הגדול שאו טו טו מתאהבים ומאבדים את הראש...ואז הסכנה יכולה לתפוס אותנו מכיוון שלא ציפינו. הכמיהה לסקס שלנו גרמה לו יסורי מצפון ופחד של איבוד שליטה. הגענו להסכמה הדדית, ממש לא היה ניצול להיפך .. נהנתי מכל רגע, היה ונגמר! אז קצת קשה לי בימים אילו אבל אשרוד... כל יום קצת.

seeU

New member
פסגת הפחד

"הפחד הגדול שאו טו טו מתאהבים ומאבדים את הראש...ואז הסכנה יכולה לתפוס אותנו מכיוון שלא ציפינו..." איזה פחד?

maof

New member
סליחה .....

לא הבנתי למה פחד?????????? אני חושב שכל אחד היה רוצה לאהוב ולהיות נאהב..... מעוף

noshi1

New member
SEEU...

כמו שכבר סיפרתי בהודעות קודמות, לאורך כל תקופת הרומן לא ראיתי עצמי מפרקת את הנישואין והמשפחה שלי ע"מ לבנות איתו חיים משותפים. ידעתי שזה רומן טרי מרענן ומרגש - בזה זה התחיל ובזה זה נגמר! בלי שום ציפייה לעתיד זורח ופורח יחד. לכן, הפחד של התאהבות עד כדי שיכרון חושים...הפחיד אותי כשם שזה הפחיד אותו (לדעתי)ידענו כל אחד בדרכו הוא, כי יותר מרומן אנחנו לא מפתחים /מצפים מהקשר.

נושי אני יודעת המון דברים

למשל.... שאסור לי לעבור את הכביש באדום שאסור לי .... אסור לי לאכול אם רוצה לשמור במשקל שאסור לי ........לא עולה לי בראש אבל יודעת שאסור לי זה משנה אם יודעת או לא ???? כמה פעמים עושים למרות שאסור?? כמה פעמים טועים בחיים???? לא יודעת את יכולה לכתוב מדהים לי היה לי כייף ככה וככה..... אבל ככל ואני קוראת את הודעותיך יותר ויותר מבינה שקיים אצלך בלבול נוראי ואני מאמינה וחושבת שיודעת שהיית מעדיפה רוצה אחרת יכול להיות שבאמת חווית דברים נפלאים אבל אני מאמינה שרוב האנשים מחפשים קשר קבוע קשר של יותר מפגישה פעם פה פעם שם חמש דקות פה שעה שם.... זו רק דעתי ואני פונה אליך אישית אל תעני לי רק שבי עם עצמך טוב לך???

ב מ ב י

New member
לפעמים צריך התחלה

כדי להתחיל לחוות צריך להתחיל מבראשית ולהפוך לדף חדש

adam33

New member
ואוליי

ואוליי רצה הוא להיות איתך לחלוטין ואוליי רצית אותו מעבר לחושים אבל המון דברים אצרו אותכם ורק הזמן יומר אם היתה צריכה להיות כזו דרככם..

למעלה