סוף כל סוף..

alfiekeren

New member
סוף כל סוף..

שלי את כאן!! היה נראה כאילו אנחנו מחליפות משמרות!!! אנחנו לא נמצאות יותר כאן ביחד!!

GalGula

New member
אפילו אני התחלתי כבר לתהות...

אם מדובר בסוג של פיצול אישיות, ולמעשה שלי וקרן - אחת הן...
(סתאאאאאאאם מה פתאום)

GalGula

New member
../images/Emo13.gif שלום לך! ו...מי פוצי? מה פוצי?

ומה אנחנו? עיזים?!?

cielo

New member
קרן היא פוצי ! את תהיי - מוצי !

מוצי, אני פשוט התרגלתי לקרוא לבייבי קרן פוצי, אני אתן לך את התואר מוצי, מתאים ? ואם כבר מדברים על פוצי ומוצי - מה שלום הממי שלך ? חדשות ? תכניות ? ישנים בלילה ? נשיקות, שלי

דודו21

New member
חחחחחחחחח

נחמד פוצי!! מוצי!! למה לא להשתמש במותק, ממי שלי, יקרה שלי או חמוד שלי בכל אופן יותר נחמד מאשר בפורומים אחרים. שם משתמשים ב.... בוקר קסום ישראל

GalGula

New member
בוקר טוב, שלי ודודו ../images/Emo42.gif

קודם כל דודו - ברוך הבא! מה מביא אותך עד הלום?
אני שמחה לדעת שנחמד לך כאן איתנו (כי גם לנו נחמד
) ושלי - מה, עכשיו אני מוצי?!?!? נו טוף... כנראה שהגיע הזמן שאתרגל לכינויים מוזרים.... ולגבינו - אם כבר שאלת - אין חדש, חוץ מזה שחברי היקר עשה לי הבוקר השכמה כי לשנינו יש מבחנים ועבודות, ואם הוא לא יעיר אותי - אני יכולה לישון גם עד 15:00
בעקרון אין הרבה חדש. הוא מחפש עבודה (ממש לא בלחץ), מבלה עם חברים, ולומד. ואני? בעיקר לומדת... אין לי חיים... ממש עצוב... (סתם, לא להיבהל
) ומה איתך? שנים לא ראינו אותך כאן! ומה עם האינדיאני?

דודו21

New member
מאוד קשה בלי עבודה אך....

דוד 21 התחיל את יומו מוקדם לאחר שהשעון המעורר (תוצרת יפן) העיר אותו בשעה 06:00 הוא רקח לעצמו קפה (תוצרת בלגיה) בתוך ספל ( המיוצר בסין) התיישב בכורסה (שנוצרה בדנמרק) זיפזפ בשלט ( מתוצרת קוריאה) וצפה בשידורי החדשות בטלוויזיה (מתוצרת גרמניה) לאחן מכן הלך להתרחץ חפף שיערו בשמפו (מתוצרת צרפת) צחצח שיניו במברשת חשמלית (מתוצרת אנגליה) עם משחת שיניים (מתוצרת שוודית) התנגב במגבת (שיוצרה ביון) החליק שיערו במברשת שיער (תוצרת סין) התגלח במכשיר חשמלי (תוצרת הונג קונג) הרטיב לחייו במעט אפטר שייב ( תוצרת צרפת) לבש חולצה נקייה ( תוצרת סרי לנקה) מכנסיי ג´ינס אופנתיים ( תוצרת סינגפור) נעלי ספורט חדשות ( תוצרת קוראה) נכנס למטבח (תוצרת ארצות הברית) הכין לעצמו שני טוסטים בטוסטר ( תוצרת הודו) חביתה מקושקשת במחבת חשמלי ( תוצרת טייוואן) אכל משהו קל שתה מיץ תפוזים טבעי ( מיובא מברזיל) והתיישב מול המחשב הנישא שלו ( תוצרת יפן)לראות מה יכול לעשות היום כדי למצוא עבודה שתכבד את מעמדו הוא נכנס למכוניתו ( המיוצרת בגרמינה) התקשר במכשיר הטלפון הנייד ( תוצרת קוראה) והשאיר הוראות במזכירה הדיגיטלית ( תוצרת הולנד) לעוזרת ( הפיליפינית ) לקנות חומרי ניקוי ומוצרי גבינה במבצע בסופרמרקט (שבוע צרפת במחלקת הגבינות) הוא הדיק את הרדיו (המיוצר במקסיקו) התניע את המכונית בעזרת המפתח האלחוטי (המיוצר בקנדה) ויצא לכמה פגישות/ראיונות עבודה שתוכננו לאותו יום. בהמתנה לפגישה באחד המשרדים, שתה מים נקיים מה"תמי 4" (תוצרת ישראל) ניגב מצחו בטישיו ( המיוצר בספרד) והמתין מתוסכל. בסופו של יום מתיש וחסר תוצאות החליט להרגע מעט. הוא נעל סנדלים (המיוצרים במרוקו) מזג לעצמו יין (מיוצר בצרפת) בכוס קריסטל ( מיוצר באוסטרייה) הפעיל את מערכת הסטריאו (המיוצר בהולנד) ו.. התפלא מדוע הוא לא מצליח למצוא עבודה מכובדת ומשתלמת בישראל.

carolin

New member
אהבתי../images/Emo8.gif

אולי הגיע המן לנסות את מזלך מעבר לים
carolin (הונגריה תוצרת ישראל
)

GalGula

New member
מצ"ב המקור

כדי שלא נסתבך עם זכויות יוצרים...
תודה דודו... באמת אי-אפשר להחזיק מדינה שלמה על תמי 4... אני חושבת שהסיפור הזה מסביר לנו כמה דברים על מצבה העגום של הכלכלה הישראלית... מיד פונה לפורום אבטלה ומצרפת גם לשם את הסיפור...

cielo

New member
גדול !!!! ../images/Emo13.gif

אז .... למה לעזאזל אנשים מתפלאים שגם בן הזוג שלי הוא מתוצרת חוץ !!!? למה ???? שימותו כל הקנאים ! ותמשיך לשעשע אותנו .... חבל שזוהי המציאות המרה

cielo

New member
בוקר טוב מוצי שלי !

גלוש, מוכר לי תחושת האין לי חיים, עבודה-לימודים ומישהו רחוק ואוהב
בתקווה שסופך יהיה כשלי - זה זמני ! אל תידאגי, זה בא ! אצלנו - הכול בסדר, אין חידושים והמצאות ... האם אנחנו הופכים להיות זוג קונבנציונאלי ?
סתם, באמת שהכול בסדר, מתחילה לה תקופת מבחנים ! איזה כיף לנו ! וזהו .... חיבוק, שלי

GalGula

New member
אוף הלוואי... ../images/Emo4.gif

הדבר שהכי הייתי רוצה זה שנהיה כבר זוג קונבנציונאלי... לקום בבוקר - ולראות אותו לידי. לריב על שטויות לצאת בערב לחברים או לפאב או לבית-קפה לראות טלויזיה יחד, סתם ככה, אחרי יום מתיש ללכת לבקר את המשפחה מדי פעם ללכת לסופרמרקט יחד להזמין חברים לארוחת ערב לנקות את הבית לריב מי ירים את הכלים אחרי ארוחת הבוקר ללכת לישון יחד... מה סה"כ ביקשתי? אז... מה שנשאר לי זה להתנחם בעובדה שיש לי אהבה. יש כאלה שגם שיחות טלפון מרגשות ופגישות אפילו יותר מרגשות - אין להם... שאין מי שיגיד שהוא אוהב הכי בעולם. ולי יש. אז בעצם... באמת שהכל בסדר. בכל-זאת הייתי מעדיפה חיים קונבנציונאלים... אבל כנראה שגם זה יגיע, ואולי כשיגיע אני אתגעגע לימים הלא-קונבנציונאלים...

cielo

New member
זה קורה אחרי תקופה מסויימת ..

תראי, קונבנציונאליים ממש - אף פעם לא נהיה ... אבל .... את תקומי בבוקר ותראי אותי לידך, רבים רק על שטויות, תצאו לפאב עם חברים, טלוויזיה - בטוח תראו ביחד, ובשלב מסויים הכטל עובר לשגרתי. מי יסדר את הבית או יזרוק את הזבל - אני מקווה שתעשו את זה יחד. אחותי, אני חושבת שהסיבה היא שיש לנו בני זוג כאלה, זה דווקא משום שחיפשנו את השונה ... אבל בשלב מסויים, אחרי תקופה של שנתיים-שלוש, כל מה שביקשת - יגיע ! זה ככה. תהליך הקליטה, וההסתגלות שלנו לשוני של השני הוא שהופך אותנו ללא-קונבנציונאליים, אבל אחרי שעוברים את זה - הכול שיגרתי. אז ... זה יגיע, וכדי שלא נרגיש כמו כולם, אז עדיין נוכל לנפנף בזה שאנחנו "זוג מעורב" - בולדוג עם סטאף אמריקאי ! לחיי האדרנאלין ....

alfiekeren

New member
שגרה../images/Emo39.gif

אני זוכרת את הימים בהם התחננתי לשגרה.. כל כך רציתי כבר לדעת מה יקרה..רוצה לדעת..האי ודאות הזו לא בריאה. והעליות והירידות...שיאי ההתרגשות..והגעגועים...משמחה לעצב..מעצב לשמחה.. מעגל של רגשות.. אבל כמו ששלי אומרת..הכל יגיע בזמנו. אלפי היה מגיע כל סופשבוע לישראל במשך חודשים..לוקח זמן לסגור את הספר במקום אחד ולהתחל אחד חדש במקום אחר. אין ספק שאלו חיים מסעירים ..לטובה וגם לרעה.

למעלה