סוף טוב

musmus

New member
סוף טוב

ביום רביעי הלכתי עם תולי לטיול באחת המדשאות באזור הבית, אחרי הפסקה של שבועיים. דאגתי שהטיול הפעם יהיה ארוך במיוחד. כשרציתי לחזור התחלתי ללכת כשתולי לצידי. תולי נדלקה על עץ אחד והחליטה לטפס עליו. היא עמדה על קבוצת ענפים ומכיוון שרציתי ללכת הביתה, ניסיתי להוריד אותה. לא הצלחתי כיוון שהרגליים שלה היו בין הענפים והיא היתה גבוהה מידי מכדי שאוכל להוציא לה את הרגליים . כנראה, נמאס לה מניסיונותיי להורידה, והיא החליטה לעלות עוד יותר למעלה. לעלות על העץ היא באמת ידעה יפה. אבל לרדת לא. היא הלכה לאזור של הענפים הדקים והתחילה לבכות כי היא לא ידעה איך לרדת. כיוון שהייתי לבד בלי פלאפון, קראתי לכמה ילדים שהיו באזור שישגיחו עליה עד שאביא פלאפון.הילדים הציעו לזרוק אבנים ולהפיל אותה אבל אני פחדתי מהרעיון. הבאתי פלאפון החלטתי להתקשר לדניאל הוטרינר (חיסונים עד הבית) והוא הפנה אותי למחלץ חיות (למחלץ הזה קוראים אבי והמחיר שהוא העריך: בין 250 ל500 ש"ח תלוי בקושי של החילוץ.) המחלץ אמר לי שהוא עסוק בעוד שני חילוצים לפני שיגיע אליי. ואני מסכן ועם גורה עוד יותר מסכנה שנמצאת על העץ. אחרי כמעט שלושת רבעי שעה ראיתי שהיא מאבדת את האחיזה והופ היא נפלה הישר לידיים שלי.כשהגענו הביתה החלטתי לפתוח לכבוד המאורע קופסת שימורים של איגל.(עד היום היא קיבלה רק אוכל יבש אבל מכיוון שקניתי לפני מספר שבועות קופסת שימורים חשבתי שזו הזדמנות מצויינת לראות אם היא אוהבת את זה והיא באמת מתלהבת מזה).

מאריאן

New member
../images/Emo6.gif איזה מצחיקה!

הזכרת לי את החתולה שלי, שפעם טיפסה על הגג שלנו ולא ידעה איך לרדת... ניסינו להראות לה כל מיני דרכים - כמו לרדת דרך העץ שנשען על הגג, או לקפוץ, אבל היא הייתה ממש ממש פחדנית... בסופו של דבר הבאנו סולם מהשכנים (היה צריך סולם שיהיה מספיק גבוהה כדי להגיע עד לגג) ואבא שלי עלה (לי יש פחד גבהים
) והוריד אותה חזרה איתו... המתוקה שלי נראתה כאילו עברה את הטראומה של החיים שלה, אבל זה לא מנע ממנה להמשיך לטפס על הגג... יום אחרי זה היא שוב טיפסה על הגג! הפעם לא יכלנו לעזור לה כי השכנים לא היו, אז קיווינו שהיא תתפוס קצת אומץ ופשוט תרד מאיפה שהיא עלתה. ובסופו של דבר, החתולה נשארה ליילל ולקטר על הגג - עד שהיא הריחה את האוכל ששמנו לה בצלחת, ואז היא באה בריצה

ראיתם ב"תאמינו או לא"

את החתול שחי על עץ כבר שלוש שנים ולא יורד משם? איש אחד מביא לו אוכל כל יום ובנה לו בית להתחבא בו בלילות ובימים של גשם וסערות, וכבר שלוש שנים הוא גר על העץ....

**לילך**

New member
סיפרו לי על החתול והעץ

זה ממש מדהים. זה נשמע מצד זה הסיפור במלואו כפי שכתבה אותו פלין בוואלה : חתול-עץ : צפיתי לי אמש לתומי בתכנית על אנשים שמבצעים מעשים מטורפים (לדוגמא: שחייניות ילדות שהמאמן שלהן החליט שהן ישפרו את זמני השחייה שלהן אם תנין יושלך לבריכה אחרי שהן יזנקו לתוכה וירדוף אחריהן- והן אכן שיפרו!) או תופעות מוזרות (כמו אוסטרלי אחד שבצוואתו הורה לבנו לפשוט מגופתו את עורו ולמסגר את עורו המקועקע כתמונה ולתלותה על קיר ביתו) הראו שם גם סיפור על חתול מטנסי ארה"ב, שחור לבן מהמם ביופיו שעלה על עץ לאחר שכלבים רדפו אחריו ולא ירד משם מאז! ועברו כבר 3 שנים! הוא כניראה בטראומה רצינית. אבל מה שמקסים בסיפור הוא שאיש קשיש וחביב מאכיל את החתול כמה פעמים ביום (אוכל משימורים וכו´ , משקיען!)ע"י כך שהוא מטפס על סולם עץ (שבנה במיוחד למטרה זו)עד לענף גבוה קרוב לחתול. ואף בנה לו מעין בית קטן על העץ: ממש בית עץ מיניאטורי כדי שהחתול יישן שם ושיהיה לו מחסה מן הגשם. לאחרונה הצטרף אליו גור שחור חמוד שהחל גם הוא לחיות על העץ וגם לו בנה באיש המתוק בית עץ! החתול במשך הזמן הסכים לליטופים חפוזים מהאדם שמטפל בו אבל לא ליותר, ז"א מעולם לא הסכים שישאו אותו או חלילה יורידוהו או שהוא ירד בעצמו מן העץ. זה סיפור אמיתי כיוון שכל העניין צולם ואפילו אנשי התכנית התקינו בקרבת מקום מצלמה שצילמה את החתול במשך תקופה והצילומים העידו שהוא אכן לא יורד מעצו אף לא בלילה.

למעלה