סוף טוב הכל טוב

amnon1938

New member
סוף טוב הכל טוב

לפני זמן פניתי לעזרה עקב תקלה בתכנת מאי האריטג'
להפתעתי ענה לי המנכ"ל והפנה אלי מומחה אשר השקיע זמן רב ולבסוף תוקנה התקלה. כל הכבוד לגלעד ושחר ! אכן צדק הכותב כי חוסר מתן תודה לא מעודד להמשיך לעזור.

עב

New member
ושוב צריך מנכ"ל כדי לקבל שירות

מה זה אומר על שירות הלקוחות של החברה? לא הגיע הזמן לשפר את המחלקה הזאת?

gilad2001

New member
שירות

תודה אמנון על הפירגון. אני מאד שמח ששחר סייע לך להתגבר על הבעיה.

ולגבי משתמשת הפורום המתקראת "עב", אגיב בפתגם עברי שיש לו אולי מקורות זרים: הכלבים נובחים והשיירה עוברת. אנו נמשיך לנסות ולהעניק שירות טוב למשתמשים, שגם אני, המנכ"ל, נרתם אליו לפעמים, גם אם מספר מצומצמם של שונאי אדם מתוסכלים וממורמרים ימשיכו לנבוח ולכתוב מילים רעות בכל פעם שמישהו כאן בפורום יביע שביעות רצון או מילה טובה על השירות שקיבל. בפעם הקודמת היתה זו המשתמשת דינה שהודתה לנו על פתרון בעיה טכנית, וגם אז נבחת וכתבת מילים רעות. יש לנו מחלקת תמיכה עם עובדים נפלאים, אנשים ברמה אישית גבוהה ביותר, רובם לאחר שירות צבאי כקצינים בתת-יחידות מובחרות של יחידה 8200 מחיל המודיעין, או בוגרי תואר אקדמי מן האוניברסיטאות הטובות ביותר ובציונים הגבוהים ביותר. קשה מאד להתקבל למחלקה, והעובדים עוברים הכשרה אינטנסיבית. מבין עובדי החברה אני חוטא בכך שאני מרבה לבקר כאן בפורום, ולעיתים אם אחד המשתמשים מביע כאן בפורום תסכול מבעיה טכנית או בעיה הקשורה בשירות (לפעמים מבלי שפנה לתמיכה), אני נרתם לסייע לו עד שהבעיה מגיעה לפתרונה. אני גם מזמין את חברי הפורום לפנות אלי במסר בכל פעם שיש להם בעיה שאינה נפתרת או שאינם שבעי רצון. אם יש מישהו שחושב שזו אינדיקציה שלילית, שיבושם לו/לה. יש עוד הרבה מאד מקום לשיפור אצלנו באיכות המוצרים וגם באיכות התמיכה הטכנית במקרים מסויימים, אבל מי שמזדרז לנבוח כל פעם שנאמרת מילה טובה, יכול להמשיך להתבוסס בשליליות שלו, ולדעת שלא יוכל לרפות את ידינו.

עב

New member
שאגיד האו האו? בסדר, אני מחבבת כלבים!

אענה לך לפי הסדר:
הכלב, ידידו הטוב של האדם.
רק דברים טובים נאמרים על הכלבים, שלא כמו על בני אדם.
אינני בטוחה במשמעות האמרה הכלבים נובחים והשיירה עוברת. כנראה שזה משהו שלילי נגד הכלבים.
לא מכירה את מחלקת התמיכה, היא התעלמה מכל פניותיי עד שאחד מבכירי החברה סייע. אז הרושם שלי מהמחלקה הוא שלילי, זה הניסיון שלי.
תמשיך לבקר בפורום בכבוד ותמשיך לסייע. זכותך.
זכותי להשתמש בכינוי שבחרתי, זה מקובל בתפוז, אפילו נדרש. גם אתה בחרת לעצמך כינוי כלבבך.
תשובתך מעלה בי את אמרת חז"ל: אדם ניכר בכיסו, בכוסו ובכעסו.
אסיים באיחולים שתמשיכו להשתפר.

Melitz

New member
למשתמשת המכונה עב, לא להיעלב על כך שמנכ"ל מייהריטג', מר גלעד יפת, מכנה אותך כאן בריש גלי: כלבה, נובחת, שונאת אדם, מתבוססת בשליליות שלך...פיספסתי משהו ?

אני מעריך שהוא או מישהו מטעמו יקפוץ ויגיד שלא התכוונו אליך אישית, תקבלי אולי מסר מתנצל שזה רק ביטוי כללי, הדברים הוצאו מהקשרם וכד.

את לא הראשונה ולא האחרונה שנענית כאן בצורה בוטה וגסה על ידו רק מפני שהעזת רחמנא ליצלן, להעביר ביקורת, כל מנכ"ל מקצועי אחר היה שמח לקבל ביקורת בפורום ייעודי ואף למנף אותה, כל ביקורת לגיטימית שהושמעה כאן בפורום כלפי מייהריטג' הן ע"י משתמשים בגירסה החינמית והן ע"י משתמשים משלמים ואשר זכתה לתגובה מצידו, התגובה היתה לצערי, דומה.
גם אני מאחל לחברת מייהריטג' שתשתפר ותצליח, כמו שאני מאחל לכל חברה ישראלית ובמיוחד בתחום הקרוב ללבי.
פשוט חבל שהסגנון הוא גס, מתנשא ולגמרי לא ענייני.

ודרך אגב, על פחות מ- "כלבים, שונאי אדם" מוחקים הודעות בפורומים, או שאולי אני טועה ?

ruthla

New member
שירות

נראה לי שגם מלים טובות על שירות מקצועי צריכות לבוא כאן לידי ביטוי
ומעשה שהיה כך היה...
נתקלתי בבעיות במורשת ברשת(תמונות נמחקו,תמונות יצוגיות הוחלפו ועוד כהנה וכהנה)

גלעד ראה את פניתי בפורום ומיד תיקשר איתי במסרים אישיים
הוא העביר את הטיפול בנסיון לפתור את התקלות לבחור בשם שחר
שאני חייבת לציין נתן שירות מקצועי,אדיב ומה שחשוב לא פחות גילה רגישות רבה לנושא

לא הצלחנו לפתור את כל הבעיות אבל אני בהחלט יצאתי נשכרת מהעבודה מול שחר
(עשרות אימילים העברו בינינו) קיבלתי עצות למכביר והרגשתי שותפות ואחריות מצידו
לגבי כל מה שקרה באתר המשפחתי שלנו
אני מודה לשחר ולגלעד על האכפתיות והסיוע
תודה
רותי

"אני ואתה נשנה את העולם"

מר גלעד יקר.
אין ספק שהאתר שלכם עושה עבודה נהדרת, וזה עוזר מאוד לאנשים רבים להבין את ההיסטוריה ושורשים שלהם. מבחינתי, האפשרויות של האתר שלכם באמת עזר וימשיך לעזור. ואני חושבת שאתר נותן הרבה ההזדמנויות, עם טכנולוגיות חדשות שיש היום, והכי חשוב האנשים מוכנים ומסוגלים לעשות את העבודה הגרנדיוזית הזאת .כמובן, שפרויקטים שונים כרוכים בהרבה אנשים שמבלים את עבודה נהדרת.
ואני מאחלת לאתר שלכם להתפתח, מאחלת לכם את זה מכל הלב.
אבל כל כך לא נחמד לקרוא את המילים קשות כאלה.
אני חושבת שלא צריך להשפיל או להעליב אף אחד.
יש בפורום זה אנרגיה מיוחדת וחבל להרוס אותה.
הסבתא שלי תמיד אמרה, "כשאתה משפיל אנשים אחרים – אתה קודם כל משפיל את עצמך"

רבותיי, למה לא להקשיב זה לזה?
אף מילה אחת כאן לא קראתי בו אתה נותן למצב כזה, שיכול להיות יש בעיה עם מחלקת השירות לקוחות או תמיכה ... ואולי צריך וכדאי לשים לב לזה ... כי בסופו של דבר שיפור שרות זה יכול להיות רק טוב לכולנו.

בברכה,
לובה.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gP6PS-poyMg#at=28

dinaj1

New member
אני מנצלת את הדיון ורוצה להודות לשחר

ממיהריטג' שעבד מולי במיילים רבים כדי לפתור את בעיית האותיות הזעירות בתוכנה. שחר הקדיש שעות לפתרון הבעיה בסבלנות בלתי רגילה.

ובנוסף אני מרגישה צורך לומר
לובה את אישה בלתי רגילה, תודה שאת נמצאת כאן בפורום. אני מאוד מתפעלת מהעזרה שלך והאכפתיות שלך.

דינה

lubaco

New member

איכשהו, דיונים הקשורים למיי הריטייג' מעוררים

כל מיני יצרים כאן בפורום ופותחים תהום בין תומכי החברה/תוכנה לבין אלו שאינם נמנים על חובביה (כל אחד וסיבותיו). בכל מקרה, כדאי שכולנו ננהל דיונים מושכלים בנושא, שכן כל שיח אודות התוכנה והחברה עשוי לקדם גם אותנו וגם את אנשי החברה.

Melitz

New member
דיונים הקשורים למייהריטייג' צר לי לחלוק עליך, איכשהו בכל פעם שהתעורר כאן דיון מושכל ולגיטימי הקשור למייהריטג', גלעד יפת הוא הראשון שקופץ כנשוך נחש למשמע ביקורת, מסיט את הויכוח לפסים לא ענייניים ולא רלוונטיים, כותב תגובה גסה ובוטה ונעלם עד לשרשור הבא.

כמו גם תגובתו האחרונה של גלעד יפת לחברת הפורום עב בשרשור זה, אני מציע ארנון, שתקרא שוב היטב את מה שהוא כתב, זו בושה וחרפה, אני סבור שכבר מחקת בעבר הודעות שכללו ניסוחים פחות חריפים ופוגעניים.

מעניין שכמעט בכל פעם שאני כותב משהו הקשור למיהריטייג', אני זוכה למסר שטנה מאחורי הקלעים וכל פעם ממשתמש חד-פעמי שממש, אבל ממש, אין לי מושג מי הוא.
מה לא מושכל למשל, בהודעה הבאה שכתבתי בעבר ואף היא זיכתה אותי במסרים הזויים שנחתו בתיבת המסרים שלי.

ואסיים בגילוי נאות, למרות הביקורת הלגיטימית שיש לי וזכותי המלאה לכתוב אותה, אני רק לקוח בתשלום מלא, של מייהריטייג', שום דבר מעבר לכך, לא מתחרה שלהם, לא לוביסט שלהם, לא יועץ שלהם, כלום...

לא נראה לי שאתה חולק עליי

בסך הכל, ביקשתי להרגיע קצת את הרוחות, מתוך מטרה לייעל את הדיונים בנושא...

ארנון, נא שים לב למילים שעליה העירה עב

על השירות והתמיכה של מיי הריטג' - קצתי מלדבר. כי אין שם שירות, ותמיכה?!?

רק בכדי שהם ישתפרו ויתקנו - הם צריכים לדעת שלמילים יש כוח הורס.
חבל!
אפשר לאמר הכל במילים אחרות - וזה ההבדל עליו דברו עב ואלי מליץ.

בפורום הזה התרגלנו לדבר ולכתוב בהמון מילים - אבל לעולם לא השתמשנו בכאלו שפוגעות.ושרק כך יימשך!
כדאי למנכ"ל אולי ללמוד?
לאה

למעלה