"סוף טוב הכל טוב"

מיטללל

New member
"סוף טוב הכל טוב"

או שלא כל כך. כרגע המצב מאוד נרגע. החיים חזרו למסלולם והכל כביוכל טוב. הם ישנים באותה מילה, מדברים כרגיל, אבא שלי חזר למסלול הרגיל של חפיסה של סגריות ליום ואני אפילו התחלתי לחזור לשטויות הרגילות בחיי. מה שכן, אני יודעת שהמצב מאוד עדין. יצאתי מהבועה. אני יודעת שאמא שלי לא אוהבת את אבא שלי. יותר מזה, אחותי ביום שבת בלילה האזינה לשיחות שלה ושמעה אותה אומרת-"אני מתגעגעת אליך, "מחר אני אראה אותך". אני נוטה להאמין שהיא דמיינה. גם היא הייתה בלחץ ואני בטוחה שזה השפיע עליה. אני גם לא מסוגלת להאמין שאמא שלי מסוגלת לעשות כזה דבר... וגם אם כן, אני עוזבת את זה. אני לא רוצה לדעת. באשר לאבא שלי... לראות אותו כל כך שבור השפיע עליי. אני לא חושבת שאני אסתכל אליו אותו דבר בקרוב. אני לא יודעת מה יקרה עכשיו. אני מקווה שהכל יהיה בסדר. אני בכל מקרה מתכוונת לא להתקרב לעניינים ביניהם. ולהתרחק מהבית כמה שאפשר. תודה שוב על כל התגובות! ברוך השם יש לי מספיק בעיות.. ואני רואה את עצמי בעתיד כותבת הרבה בפורם הזה. ואני אפילו יודעת {לעיתים} לייעץ. :) מיטל

שרוניק

New member
אז אני לא מבינה משהו?

זה היה סתם ריב? הם סתם רבו? הם לא מתגרשים?

מיטלוש

חכם גדול אמר פעם "This too shell pass". וזוהי דרכם של הדברים בחיים. גם האסונות הכי גדולים, גם כשהמצב נראה הכי גרוע, בסופו של דבר, הכל עובר. את תראי, שבסופו של דבר, גם זה יעבור... (אגב, החכם הגדול הוא דוקטור אנספה מאי אר...)

אני מניחה שאת עבודת ה"עיכול" של מה

שקרה, את תצטרכי לעשות, לא משנה מה נגיד, אה? חבל לי שאת מתכוננת לא להיות נוכחת בבית הרבה, אבל אני מניחה גם שזו דרכך להתמודד בשלב הזה עם המצב המתוח בבית. מה שכן מעניין אותי זה האם הורייך דברו איתכם לגבי התכניות לעתיד? האם מישהו מהם הסביר באמת מה קרה? ולגבי הישארותך בפורום, יש עדיין מספר מקומות פנויים, ואת בהחלט ראויה לתפוס מקום שכזה. רק את הצ´ק לפקודתי העבירי במייל, ולא דרך דואר ישראל, שכן אין לסמוך עליהם כלל !!!

מיטללל

New member
אפי!

על איזה סכום הצ´יק {ללא הסיכוי} צריך להיות? :p אני לא מתכוונת באופן קיצוני לא להיות בבית. הכוונה שלי הייתה שאני פשוט לא אתערב בעניינים שלהם. הם לא דיברו איתנו על כלום.. הם לא הסבירו כלום. הכל "כאילו" חזר לקדמותו. כמו שכתבתי, אמא שלי אמרה לאחותי: "כן, הכל כרגיל...". . . .

למעלה