סוף השנה הגיעה...

סוף השנה הגיעה...

אני רוצה לברח את כל מסיימי הכיתות למיניהם... מזל טוב לכולם.. עכשיו הגיע החופש... ואיתו גם הקיץ הממש חם.. אז כמה דבירם להתחלה.. אל תשכחו לשתות הרבה... לא להיות הרבה בשמש בשעות המסוכנות.. ובכלל לשמור על עצמכם! חוץ מזה אני מקווה שכולכם תצאו לכל מפעלי הקיץ שיש לכם בחופש.. כי הם כלכך מדהימים.. אז בקיצור חופש מעולה... ופה זה היהי המקום לספר על השנה שלכם.. לחלוק חוויות.. צפיות לחופש וברכות לכולם

חופש נעיםםםםם !!!!../images/Emo24.gif

לספר על השנה הזאתי? זה לא יגמר..חחחח.. אני שמחה שהיא נגמרה, אבל אני גם לא מתרגשת כל כך מהבאה ומהחופש הזה. יצאתי קצת מאוכזבת,לא .לא מהקטע של התעודה(היא דווקא סבבה לגמריי) אלא..אוף לא משנה. (ענייני בצפר) למען האמת, אני לא ממש מרגישה שסיימתי את כיתהי'..כי נשארה הבגרות בלשון(בהצלחה לכולנו!D: )

jast

New member
נשארו עוד בגרויות...

אז זה באמת עדיין לא נגמר.. הייתה שנה גרועה, אני כ"כ שמחה שהיא נגמרה... ושאני אספיק לסיים את כל הטריליון עבודות שהביאו לי במקרה שאני רוצה לעלות כיתה(וגם להשאר ב4 יחידות אנגלית).

לא נורא,

בקשר לבגרות..יאללה מאמץ אחרון ודי. הידיעה שיש הכנה לטיול ביום ראשון מעודדת אותי לעבור ת'בגרות הזאתי..!! בהצלחה בכל העבודות, אמן שיתנו לך לעלות ליא'..מחזיקה לך אצבעות

פורה

New member
לצערי...

הדרכתי בפנימיה ואין להם כסף להוציא טיולים אז אני לא אצא...

דוגרי...

כאילו אם מסיימים את כל הכיתות שחייבים אז ניחא... מה זה כבר לימודים.. תמיד אפשר להשלים.. עדיף לחיות

למעלה