סוף השבוע שלי

מירבי*

New member
סוף השבוע שלי

סוף השבוע התחיל רגוע, לא היה לי לו"ז מתוכנן ותיכננתי לנוח, לקרוא ולצבור כוחות. ביום שישי בצהריים חברה שלי באה לקחת ממני משהו, יצאתי אליה לרגע, ליבי יצאה אחרי ודלת הכניסה של הבית נטרקה לה על האצבע, רצתי אליה וראיתי המון דם....שטפתי לה מהר את היד וראיתי שהאמה, האצבע המשולשת בלשון העם חתוכה בחלק העליון, לא אלאה אתכם בתיאורי זוועה אבל זה היה נראה נורא, טסנו מייד לבית חולים ושם עשו לה 6 תפרים וחבשו לה את האצבע, היא היתה גיבורה אמיתית ושיתפה פעולה. ואז הגיע שבת, ארוחה משפחתית נעימה, חזרנו בערב הביתה, שי-לי ישבה להכין שיעורים וליבי ישבה לידהושיחקה בחרוזים, חלק מכן בטח מכירות את החרוזים האלה ששמים על פלסטיק לבן ואח"כ מגהצים. חכינו לחברים שצריכים להגיע ואז ליבי באה אלי לסלון ואומרת לי באדישות רבה שהיא הכניסה חרוז אחד לאף!!! נסינו להסתכל עם פנס, היא לא ממש שיתפה פעולה, החבר שלנו ניסה למשוך את החרוז עם פינצטה ללא הצלחה, טסנו מייד למיון ושם בעזרת מכשירים שונים ומכשיר שאיבה הצליחו לחלץ את החרוז מהאף. מיותר לציין שהחיים שלי התקצרו בסוף השבוע הזה. פגשתי בחדר מיון אחות שהיכרתי מתקופת הטיפולים שעשעיתי בבית חולים, היא הזכירה לי את הימים ההם של בדיקות דם, זריקות, שאיבות, החזרות ואמרה שעד שהם באים (הילדים) הם מוציאים את הנשמה ואחרי שהם באים זו כבר סאגה אחרת, הדאגה היא בלתי אפשרית והחרדות בשמיים. ביום שלישי ליבי תהיה בת 4, לא להאמין איך עברו 4 שנים בכזו מהירות.
 

MAMALY

New member
../images/Emo5.gifאכן סופשבוע "רגוע"../images/Emo67.gif

בהמשך לשיחתנו... מקווה ששתיכן מרגישות יותר טוב ילדים יש להם את זה לעשות לנו התקפות לב ודרמות כמובן שהם שוכחים הכל תוך 22 שניות ואנחנו סוחבות את זה שנים על שנים מלאות טראומות.. וכמובן כדאי שכל הדרמות יהיו בערבי חג מועד ושבת אחרת לא יהיה מעניין.... (עיין ערך "יוםכיפור") לפני שטיפולים אף אחד לא מספר את האמת כמה זה מלא חרדות איומות ונוראות... כולם שקרנים ורמאים.. מאחלת בריאות ושקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט ואכן 4 שנים עברו להן (תוך יממה????
..הוספת 40) ביעף.... (מתארת אותך עם שיערות פרועות שעולות בסערה השמימה.. חבל שאין לזה אייקון מתאים) ילדים זה שמחההההההההההההההההההההההההההה ורצוי כמה כדורי הרגעה בארון התרופות (אם כי במצבינו אנו האמהות של הטיפולים אפילו קראק לא היה מרגיע במיוחדדדדדד) חיבוק ענק ושלא תדעי דרמות כאלו. אמן
 
איחולי בריאות לליבי ../images/Emo193.gif

מקווה שזה סוף השבוע האחרון שלכם עם כאלה טלאות מצמררות ומדאיגות...
טפו טפו MAMALY כל כך צודקת, אצלינו הדרמות קורות תמיד שבוע שבועיים לפני יום ההולדת של מורן - טפו טפו
וגם אני מדברת על "בילויים" במיון ילדים.... כנראה שחוויית ההורות לא שלמה בלי כמה התקפי לב.... וכמו שפתחתי רק שתהיה בריאה !!!!!!!!!! ולך אני מאחלת מירב לחזור לשיגרה ושתדעו רק דברים טובים
 
אויויוי מירבי...

גם שישי וגם שבת בבית החולים?????אפילו יותר גרוע ממני
ברוך השם שנגמר טוב. נשמע מפחיד למדי.
האמת שבקשר לילדים..אני חושבת שאנחנו קצת מזוכיסטיות ,האמהות. עד שהגוזלים מעט גודלים,מתקשרים, כבר לא צריך לרוץ צעד צעד אחריהם,מעט עצמאיים אנחנו חושבות על הבא בתור... כמובן,שלמרות המחשבות אני לא מוותרת!!
 
אוי ואבוי, התקף לב!! ../images/Emo2.gif

צריך שבוע להתאושש מיממה כזאת... המון המון בריאות לליבי המתוקה, וכמה שיותר רגוע לכם (אם אפשר בכלל הורות רגועה
)
 
כפרה על ליבי!!../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

וואיי וואיי איזה סרט....
העיקר שהיא בסדר עכשיו הקטנטונת
מירב וליבי מחבקת אתכן חזק
 

waizman1

New member
וואיייייי../images/Emo2.gif ממש מבהיל!

מירבי יקירתי, תודה לאל שהכל בסדר! החלמה מהירה ל
י ! יום הולדת שמח ל
נסיכה ,אושר שמחה והכי חשוב בריאות. אילנית
 

מירבי*

New member
תודה יקירות

ליבי מתאוששת, היא בבית בינתיים. מנסים לשכוח ממה שקרה ולהמשיך כרגיל. תודה על ההתעניינות של כולם ואיחולי ההחלמה.
 

שירן 27

New member
את לא מבינה איזה נס

חברה שלי שהייתה ילדה שיחקה עם גרעין (חמניה) , באף עד שבאמת הגרעין נכנס לה לאף,והרי באף יש משיכה כלפי מעלה וזה יכול להגיע למוח,זה ממש מסוכן,אצל חברה שלי זה לא נגמר הכי יפה שבעולם אלא זה עלה גבוה שהיו חייבים לנתח ,וחתכו לה חתך על האף שנשאר לה עד היום כצלקת. אז תודה לאל שזה נגמר ככה . אז מאחלת רק בריאות ושלא נעבור את כל הסיוטים האלה .
 
למעלה