סוף השבוע הגיע

סוף השבוע הגיע

לחיות ככה לבד מתחיל להיות מעיק. במיוחד בסופי שבוע, פתאום אני קולטת כמה שאני לבד בעצם. תקועה עם עצמי. ואני לא חברה מהנה במיוחד בשעות הפנאי. מממ..באופן חלקי אני בחרתי להיות לבד עכשיו. יכלתי לתזז מבחור לבחור, אבל זה לא היה עושה לי טוב. במוקדם או במאוחר (בדרך כלל במוקדם) הם כולם לא מצליחים להתמודד איתי ובורחים. מתלוננים שאני לא נותנת להם מספיק תשומת לב וחיבה. אז עדיף כבר לבד. לפחות ככה רע, אבל רע לבד. ולא רע בתוך מערכת יחסים שלא עובדת לא משנה מה. ולא יושב על המצפון שלעוד מישהו רע עכשיו בגללי. אני יודעת, אני יכולה גם להיות ממש רעה אם אני מתכוונת, נבזית. אבל בסך הכל אני לא בנאדם כזה רע, אני בסך הכל מתכוונת לטובה ומשום מה יוצא תמיד רק רע ממני. אחח..אם יכלתי עכשיו לברוח מפה. לברוח לאנשהו ושאף אחד לא יצא לחפש אחריי. פשוט להעלם ככה פתאום. קצת שקט, שהמוח שלי יפסיק לפעול כל הזמן ולהטריד אותי בכל מיני מחשבות עגומות. האם אני יודעת בכלל להיות מאושרת? אז הנה שוב הגיע הסופשבוע. אין למי להתקשר, עם מי להיפגש...השיעמום פשוט הורג אותי. כמה אפשר להסתובב בין הקירות האלה? אם רק היה לי אופנוע עכשיו, הייתי נוסעת מפה, מרגישה את הרוח הקרירה בעצמות, ואת רוח המוות שמרחפת מעליי כל רגע, קוראת לי להישאר פה. כן, יש את הריגוש הזה בסכנה. אני יודעת שיכול לבוא סופי כל יום, וזה אפילו בלי לנסות לשים קץ להכל בעצמי...זה גורם לך פתאום להרגיש כל כך חי, להרגיש שאתה לא רוצה למות. החיים שלך נתונים כרגע בחסדי הנהגים הברבריים שמסביבך, בידיך. אבל אין לי אופנוע. עוד לא הצלחתי להגיע לרשיון הנכסף, כי אם כן, כבר היה בידי אחד. כחול כזה ומבריק. מחכה רק לי שאבוא ואדהר עליו. שאבוא ואבר מכאן. לא משנה לאן אפילו. אם רק יכלתי לראות אותו מחייך שוב, הבנאדם שחסר לי כל כך עכשיו. בסופי שבוע. לא משנה כמה שיקרתי לעצמי, כמה ניסיתי לבסס קשרים חדשים, הוא שם ברקע תמיד. תמיד חסר. אבל הוא מתכחש לי עכשיו. הנה, גם את הדבר הכי טוב שהיה לי הרסתי. יש לי כשרון כזה.. מעניין אם אפגוש אותו שוב יום אחד. אפילו סתם בהפתעה, בחטף, באמצע הרחוב. מחובק עם אחרת. זה ישבור אותי מחדש לרסיסים. אוף, אם רק יכלתי לעצום את העיניים עכשיו ולראות אותו. עברו רק 4 חודשים שהוא איננו כאן וכבר הזיכרון הולך ומתערפל. אבל לא, אני לא יכולה להרדם. זה הרי ירדוף אותי. כל השבוע המטורף הזה מאחורי ושוב אני לא מוצאת ממש סיבה טובה לגרור את עצמי מחוץ למיטה בבוקר. עוד יום עבודה לפני. אבל כל החשק והטעם לעבוד כבר נשאב ממני החוצה. אני רק מרגישה עייפה כל הזמן. אני עובדת בשביל הכסף, בשביל האופנוע. אז בשביל מה אני בעצם טורחת כבר? האם כשאקנה את האופנוע הנכסף גם בו אמאס? או שמה גם הוא ימאס בי כמו הגברים בחיי. לא, הוא לא יאכזב אותי. לא הוא. תמיד ימתין לי בפתח הבית מנצנץ ומחכה רק לי. אולי הוא קצת ירצה תשומת לב בהתחלה, בחורף, אבל הוא לא יקטר. הוא יקח אותי לאן שרק ארצה. מוזר, נשמע כאילו אני מדברת ממש על בנאדם. אני מוצאת שהמחשבות שלי על האופנוע הזה מהוות תחליף כלשהו לחברים שנעלמו לי. אז יש לי שניים שלושה חברים, אבל עדיין אני מוצאת את עצמי מרגישה שאני לבד, בסוף היום. טוב..נראה לי שאנסה באמת ללכת לישון עכשיו, לשרוף קצת זמן לפני שאתחיל להשתגע פה.. השירים של ניק דרייק ברקע מכניסים אותי לאווירה אפלולית משהו..

magic1an

New member
היי

קודם כל ראיתי את האתר ולא חסר כשרון. וכל השאר.... אז ככה נורא התחברתי לרצון שלך באופנוע אצלי האופנוע מושבת בגלל חלק תקול כבר 3 שבועות ואני מתוסכל מזה .אכן אין כיף מלרכב על האופנוע ולאו דווקא מהר אלא סתם לנקות את הראש ולהנות מהנסיעה. שיהיה לך בהצלחה עם הרשיון . מעבר לזה משפט שידידה טובה אמרה לי "דברים טובים באים לאנשים טובים" נכון לפעמים שוגים בחיים אבל הכי חשוב זה ללמוד מהטעויות ולהמשיך הלאה אז מאחל לך את כל הטוב שבעולם.

taz512

New member
אני והחבר האופנוע

"שלום אמא זה חבר שלי האופנוע!!!" אם כל האהבה שלי לאופנועים ויש לי המון אהבה לאופנועים, אני נהג אופנוע. זה לא תחליף לאנשים. העברת רעיונות חיפוש דברים חדשים באנשים נגיעה חמה או מבט אוהב, כל אלה פשוט נותנים הרגשה טובה. האופנוע בסופו של דבר זה מתכת ופלסטיק וחוטים, לא יותר ולא פחות, או לא יכול לחמם אותך בלילה והוא לא יכול לאהוב אותך. אז כן י בו מין הריגוש, ומין האקסטזה, האדרנלין זורם במהירות והכל לא נראה חשוב כשהעולם עובר ב200 קמ"ש. אבל אז עוצריםפ והכל בעצם אותו דבר, שום דבר לא השתנה, רק הגעת למקום החדש קצת יותר מהר. אז תיקחי צעד אחורה, אני מבין שסיימת קשר רציני מלפני 4 חודשים, ואת אומרת שהוא כבר מתערפל לך בזיכרון, זה טוב, זה אומר שאת מחלימה, לאט לאט הגוף והנפש ממשיכים קדימה. תני לעצמך את הזמן הנחוץ להחלמה, ואז תחזרי למעגל היציאות, תני לעצמך את הצ´אנס להתאהב, תני לעצמך את הצ´אנס להיות מאושרת. תאמיני לי, לכל אחד מגיע את המישהו שלו, ברגע שתרגישי מוכנה, תני לעצמך להיפתח, תני לעצמך את האפשרות להיפגע, אבל מצד שני את האפשרות להרוויח, תורידי את המגינים ואז אולי לא תיהי נבזית כל כך], זה מנגון הגנה שאת משתמשת בו כדי למנוע מאנשים לפגוע בך. תני לזמן לעשות את שלו, ותזכרי אופנוע זה דבר אדיר אבל זה לא תחליף למישהו אהוב, תאמיני לי את הבחורה שיש לי עכשיו אני לא מחליף גם בR1 כי גם עם זה שהוא מגיע ל280 קמ"ש והוא יפיפה, היא יפה יותר, והיא עושה אותי שמח יותר, וכשאני איתה כל הדברים האחרים נראים פתאום הרבה פחות חשובים. אז טאיך משווים דבר כזה לאופנוע, שהוא מתכת, פלסטיק וחוטים. כולנו צריכים ורוצים אנשים, גם את, אל תשקרי לעצמך. טאז, השד והבחירה

ואני ממשיכה את טאז

בלי הקשר לאופנוע, שכן איני מבינה דבר וחצי דבר בכלי התחבורה הנ"ל, אלא מתמקדת במה שאת אמרת בעצמך. הבחירה להיות לבד עכשיו היא שלך, הייתי יכולה לתזז בין הרבה אנשים אך אינך רוצה. מצד שני את טוענת שאת מרגישה בודדה. אז מה הפתרון, לדעתך? בלי קשר לפרידה שהיתה לפני 4 חודשים, יש כאן מגמה חשודה של רחמים עצמיים ו/או רצון להיות מלנכולית משהו. אני בהחלט מסכימה שכל אחד ראוי מפעם לפעם להסתגר בתוך עצמו ולהתבכיין, אבל כשזה מתחיל לפגוע גם בחיי החברה ולגרום לתחושה של בדידות איומה, יש לצאת מהקונכיה ולחזור לחיים האמיתיים. אם עדיין אינך מרגישה מוכנה, קחי לך את הזמן. אם זה מתחיל להציק ולהפריע, את יודעת איפה למצוא את החברים שלך וגם איך להתנהג (רמז - לא בנבזיות) כדי לחזור למסלול הרגיל.

אני יודעת שהאופנוע הוא לא תחליף

ולא..הפרידה לא הייתה לפני 4 חודשים. נפרדנו לפני שנה וחצי, ולפני 4 חודשים הבחור החליט לנתק איתי קשר מוחלט. בכל אופן..לא יודעת ממש למה כתבתי את ההודעה הזאת. מניחה שסתם הייתי צריכה לפרוק משהו. אני בשלב עכשיו שאני רק רוצה להיות לבד, נמאס לי לחלוטין מגברים ומערכות יחסים. זה פשוט לא עובד בשבילי משום מה.. בכל אופן, תודה לכולם על העידוד ועל היחס אני מקווה שבטסט הבא אני אעבור סוף סוף ואז הוא כבר יהיה שלי.. :)

למעלה