סוף הקיץ.

eindy

New member
סוף הקיץ.

משוטט לבד, מבוגר, מהורהר, על חוף ים נטוש, אוושת הגלים מפריעה מידי פעם לדממה. בראשי חולפות מחשבות אירוטיות. אשתי , מבוגרת, שכחה בכלל מהם חיי מין. פילגש ? זיון מזדמן ? הייתי מת, אבל כנראה עבר זמני, בן 58, חטייאר. תפילתי: אולי יתמזל מזלי ומישהיא תבחין בי. ואכן, התגשמות תפילה - היא מופיעה. כמעט ילדה. כבת 17 עיינים ירוקות, קטנטונת, רגליים מעוצבות, שדייה, כמו רוצות לפרוץ מחולצתה הקצרה השקופה. לא אמרה מילה. לא שאלה. רק היישירה מבטה. נתנה ידי בידה, והחלה פוסעת לכוון הים. כשגופותינו התכסו במיים, הסירה קודם את בגדייה, ומשסיימה,גם את בגדי עד שנותרנו עירומים. שכבנו צמודים על החוף חפנתי את שדייה הקשים, בכפות ידי בהרגשת אושר עילאית. זה קורה במציאות ? שחתי לעצמי ? היא הצמידה את שפתייה לאבר המין שלי, שכתוצאה מאי קיום יחסי מין תקופה ארוכה,התעורר לחיים מייד ! הזדקר, והוציא ממנה קריאת התפעלות תאוותנית. היא מצצה אותו בשקיקה ולאחר שעמד כתורן , החדירה אותו לאבר מינה שהיה רטוב, ולא ממי ים. הזדיינו , חמש שש פעמים, בהתמזגות נפלאה, ובתנוחות שונות ומשונות. חשתי שוב כבן שלושים. נחנו חבוקים האחד בזרועות השנייה. משב רוח של בוקר העיר אותי. הייתי שוב לבד !

אולי........

אולי אם היית חושב על נשים קרובות יותר לגילך, לא בנות 17, הפנטזיה הייתה הופכת למציאות? מי שקופץ גבוה מדיי סופו ליפול. תנסה, מכירה כמה וכמה גברים בגילך שמנהלים חיי מין שלא היו מביישים גם את בנות גילי...........

eindy

New member
היי שותפה.

ראשית, תודה על התשובה הנחמדה. כשמפנטזים, הולכים על כל הקופה, ממילא זו רק פנטזיה. בחיים האמיתיים, מוכן לקבל גם בת ארבעים, העיקר שתהיה נאה, צעירה בנפשה, ומוכנה להרפתקאה.

למעלה