סוף העולם!

ערן1987

New member
סוף העולם!

אז סוף העולם לא הגיע (בעצם זה עוד יכול לקרות, יש עוד כמה שעות עד סוף היום) למרות התחזיות של בני המאיה. מאוכזבים או לא, זה מה יש ובינתיים נראה שכולנו נאלץ לסבול עוד שירים של ג'סטין ביבר בשנים הקרובות. באסה.

אז איזה שירים/אלבומים הייתם רוצים לקחת אתכם את סוף העולם? אל תתפרעו יותר מדי, ציינו ממש את הטופ של הטופ.. הם לא חייבים להיות קשורים לסוף מכל סוג שהוא, אבל יהיה מגניב אם כן.

ואם בכל זאת סוף העולם יגיע בשעות הקרובות.. היה נעים להכיר אתכם

דווקא שזה עם הסלסולים זה יפה.

האתניות באמת יושבת על Where Have You Been לדאנס הקרחנה שהוא.
אבל שהיא שרה באנגלית - אוי ואבוי
באמת נורא. בכלל כל הקאברים האלה שגלגל"צ עושים נוראים ובכלל תחנה נוראית ומיותרת.

פעם הייתי ממש מעריץ של שרית חדד. גדלתי עליה בילדות וב2009 לא הספקתי לשמוע אותה. אבל לפי דעתי מאז 2009 היא נעשתה מעפנה ולא רלוונטית. (כלומר אני חושב שהיא הייתה טובה מוזיקלית עד 2007. ב2009 שמעתי אותה המון כי השלמתי את כל מה ששמעתי ממנה בילדות,למרות שמירוץ החיים,אלבום שהיא הוציאה באותה שנה לא היה טוב.)

ערן1987

New member
חחחחחחחחחחח גדול!!!!

זה הרג אותי עכשיו!!!

איך היא אומרת baby חחחחחח
!!!!!

אני חייב לשמוע את שאר הגרסאות, מעניין כמה הן נוראיות

ערן1987

New member
טוב, שמעתי גם את השאר

עברי לידר יצא מאעפן ועשה את זה משעמם, אם הוא היה עושה את זה כחלק מ-TYP זה דווקא יכול היה להיות מגניב.

רמי ומשי - פחחחח!! למה רמי, למה? אתה יכול ליצור שירים טובים אבל זה פשוט מאעפן.. וכן, ראיתי איך אתה עף על עצמך בכתבה בערוץ 10 על הביצוע הזה, אבל בינינו אין לך על מה. זה מביך. ומשי - are you for real?

מצאתי בעמוד של גלגל"צ ביצוע של 17 שניות של אייל גולן ל-SLY של אדל משנה שעברה, אני מרגיש שאלה היו 17 השניות המיותרות ביותר של חיי

למעלה