סוף העולם הגיע!

סוף העולם הגיע!

"אנחנו נאחזים בזיכרונות , כי זיכרונות לא משתנים בזמן שאנשים כן ..."

התחלתי עם המשפט הזה כי מבחינתי הוא מתמצת הכל!
אז הסיפור שלי הוא כזה...

היינו ביחד 3 וחצי שנים הכל היה נפלא, היו לנו את הריבים שלנו.. כל אחד ומה שהפריע לו בשני (לא דברים קריטים אך ילדותים ולדעתי זה בגלל שלא עברנו לגור ביחד) אבל ברגע שהיינו ביחד היינו שוכחים מהכל.
הדברים האלה היו קורים במהלך השבוע שפחות היינו נפגשים ותמיד היינו נפגשים בסופ"ש בעקבות כך שהקריירה קצת גמרה אותי באותה תקופה.
עברו תשעה חודשים מיום הפרידה, תשעה חודשים שלא היינו זרים אחד לשניה, היינו נפגשים, שוכבים, מדברים על חזרה, חוששים בצורה הדדית לבני זוג עתידיים כביכול שיגיעו.
והגיע יום בהיר אחד שבו היא בישרה לי על מישהו שהכירה וניסתה להרגיע שכרגע היא לא סגורה ושזה כנראה לא זה.
עברו עוד כמה ימים כאשר היא שמרה על נתק ואני סימסתי ושוב התבשרתי על היכרות חדשה עם מישהו שהיו מדברים לפני כמה זמן ועכשיו החליטה לתת לו צ'אנס ואמרה שכבר הספיקה להכיר את ההורים שלו והוא את ההורים שלה וכמובן שהגיעה מבחינתי שאלת מיליון הדולר, האם שכבתם?!?!?
לאחר 9 חודשי הכחשה גורפים אמרה לי לאחר התחמקות קלה ולאחר שחזרתי על השאלה שוב את התשובה הקשה ביותר עבורי, כן!!!

באותו רגע נגמרו החיים שלה עבורי..
עבר יום כנראה קיבלה ממנו פס בשישי אחה"צ והתקשרה, לא עניתי שלחה הודעה שטוב שלא עניתי כי אין הרבה על מה לדבר ופשוט כואב לה וכו וכו'..
בימים שלאחר מכן פשוט הסתובבתי והתחרפנתי והצפתי אותה בהודעות ולהפתעתי הרבה נתקלתי במישהי שאני כבר לא מכיר.

אז מה אני יכול להגיד לכם חברים..
העצב הוא גדול, החלל הוא ענק.. חשבתי שיבוא יום ונחזור ושבחיים היא לא תשתנה לי ולא אשתנה לה.
אני עמדתי במחשבה של עצמי אבל היא לא.

היא אומרת לי מה ציפית אנחנו תשעה חודשים לא ביחד, איזה תירוץ עלוב כאשר רק לפני חודשיים וחצי (הפעם האחרונה) הגיעה לביתי והפצירה בי לחגוג איתה סילבסטר עם חברים משותפים ורצתה אותי בכל מאודה.
הייתי שמח שבצירוף לתגובה מה ניתן לעשות ואיך להמשיך הלאה ומה יכול לעזור לי לחזור לשפיות תענו על השאלה הבאה.

האם הייתם חוזרים למישהו/מישהי ששכבו אחריכם עם מישהו אחר?

מה חשבתי לעצמי...

שכחתי שפה זה פורום הלצה לזוגיות במשבר ולא באמת עזרה.
יש עוד מישהו ציני שרוצה להגיב שטויות??

תקשיב, כותב יקר הסיבה שמגיבים לך בציניות היא בגלל שכל ההתנהלות והלך המחשבה שלך לא הגיוני, לא נורמלי ולא מקובל.
אני קראתי את הודעתך פעמיים כדי להבין למה אתה מתכוון ועדיין לא הצלחתי להבין:
אתה מספר על זוגיות עם ריבים מדי פעם ואז פרידה. אבל פרידה מוזרה מאין כמוה-
"עברו תשעה חודשים מיום הפרידה, תשעה חודשים שלא היינו זרים אחד לשנייה, היינו נפגשים, שוכבים, מדברים על חזרה, חוששים בצורה הדדית לבני זוג עתידיים כביכול שיגיעו..."
כאשר נפרדים לא ממשיכים להיפגש ולשכב (!?) בעיני זו בכלל לא פרידה. או שהיא רימתה אותך או שאתה עושה את עצמך לא מבין, אתה תבחר את התשובה.
הדרך הנכונה להיפרד היא להתנתק כדי שיהיה אפשר להמשיך הלאה עם בני זוג אחרים ולא להמשיך להתנחם באקסית ולחשוש מפני בני זוג עתידיים. מה החשש?
זו טעות (ואתה מבין את זה עכשו) וזה משדר חוסר בגרות. אבל זה לא נורא. טועים בחיים. ואתה תפנים.
ולשאלתך: אני חושבת שהגיע הזמן לומר stop . אם החלטתם בעבר שזה לא זה אז תחתוך, תבין שגם היא צריכה להמשיך החייה ותתנתק. אז יהיה לך קשה בלעדיה אבל אתה תצא מזה.
בהצלחה.

נומלה

New member
אתה לא בזוגיות במשבר.

אתה לא בזוגיות. הרעיון של פרידה (שזה המצב שבו אתה וזוגתך לשעבר נמצאים) הוא שאפשר לשכב אחד עם השני אבל אין מחויבות. היא פעלה לגמרי במסגרת הקונספט. אתה צריך להתחיל תהליך של התגברות על הזוגיות שפגה לפני 9 חודשים.

גארוטה

New member
מה שיכול לעזור

לך לחזור לשפיות זה להפסיק להיאחז בזכרונות כי הזכרונות השתלטו לך על החיים, הזכרונות משבשים את מעשייך
ועוצרים אותך מלהמשיך הלאה.

כל ההתנהלות של שניכם אחרי הפרידה היא לא הגיונית ולא נורמלית. החלטתם להיפרד? נגמר? פיניטו? אז למה ההצמדות הזו
אחד בשניה? נפרדתם, תמשיכו הלאה ותפסיקו להתעסק אחד בחיי השני. לא צריך לעניין אותך עם מי היא יוצאת ועם מי היא שוכבת
כי היא לא רכוש שלך ואתה לא שלה ולכן גם השאלה שלך בסוף הפוסט לא רלוונטית... מה אכפת לך אם מישהו כאן היה חוזר או לא לאקסית
אחרי ששכבה אם ימשהו אחר? זה משנה משהו לגביך? האם השאלה הזו בכלל עומדת על הפרק? היא ביקשה לחזור ואתה עכשיו
מתלבט אם להסכים או לא?

יקירי, היא המשיכה הלאה, תמשיך גם אתה. ההתעסקות הזו במשהו שנגמר לפני 9 חודשים עוצרת לך את החיים.
אם אתה לא יכול לבד, לא מסוגל לשחרר, גש לטיפול שיעזור לך ויתן לך כלים כיצד ואיך להמשיך הלאה.

בהצלחה

וואווו ממש תודההה

לגבי השאלה שלך זה ידוע מבחינתי לגביה שהגלגל יסתובב כמו שהסתובב מלא פעמים.

גארוטה

New member
תוציא ממנו

את האוויר אז הוא יפסיק להסתובב.

אם אתה באמת רוצה להמשיך הלאה ולהתחיל לחיות בלי הצל שלה, אל תחכה שהגלגל יסתובב.
אתה חייב להפנים שזה אך ורק בידיים שלך, מה שתחליט זה מה שיהיה.

סטנגה Joe

New member
התשובה היא

שאולי כן.
מה שניכר כאן הוא שאתם לא מצליחים לשחרר.
אתם מושכים את הסוף.
אולי היא תפסה כאן ביצים וחתכה.

nirity1

New member
אני אתפס למשפט אחד שאמרת

היא פגשה את ההורים שלו והוא פגש את שלה. לפי דעתי הם הרבה יותר רצינים ממה שהיא נותנת לך להבין
אני לא יודעת אם זה כי היא לא רוצה לפגוע בך או כי היא רוצה להנות משתי העולמות ,
אני חושבת שכדאי שתאפסן את הזכרונות. תמנע מלהפגש איתה בכל מחיר ותמצא משהי חדשה.

אתם מייעצים ממקומות שהייתם בהם..

אכן בעתיד זה יראה טיפשי אבל כשאתה בתוך זה והלב עוד אוהב השכל מפסיק לעבוד.

אז מה אתה מצפה

שנצלול יחד איתך לתהומות הבאסה והסרטים ונתפלש יחדיו בבוץ שלך?
המעט שאנחנו, חבורה של זרים אנונימיים, יכולים להציע לך זה ראיה 'מבחוץ'. וקצת פרספקטיבה.

אתה יכול להיעזר בזה או להמשיך לצלול. מעבר לזה אנחנו לא ממש קשורים לבחירה שלך איך להתמודד.

תסתכל בראי

שלום רב
מציע לך לעצור רגע, להסתכל לעצמך בראי. אני מניח, לפי התיאור שלך, שתראה בחור צעיר, עצוב, נבול, מבולבל. לא משהו. ברגעים כאלו אנו נבחנים. ראשית התחל בבקשה לעסוק בדברים שאתה אוהב וממלאים אותך אנרגיה. שנית, מחשבו מחליפים במחשבות. אם תחשוב כל הזמן מה לא, לא תשתחרר. תחליט מה כן.
לפי התיאורים שלך, גם כל הקשר הזה היה מועד לפורענות, מוקדם או מאוחר. הייתם יחד אבל.... שחרר. לך לבלות, תכיר עוד נשים. לא קרה כלום. למדת, התבגרת. עכשיו עוד שלב בחיים. צא לאוויר העולם. אחרי שתצא, תבלה, תעסוק בדברים שאתה אוהב, תסתכל בראי ותראה איזה בחור מקסים מחכה לך שם. בהצלחה.

למעלה