סוף הוא תמיד התחלה

s h o o s h a

New member
סוף הוא תמיד התחלה

דיברנו היום (וגם לפני) הרבה על "סופים והתחלות" ואז נפתח השרשור ובו המסע בזמן ומצאתי את עצמי יושבת וחושבת ונזכרת באחת ממסיבות הסיום הראשונות של בני כשהיה בגן (לא זוכרת אם בגן צעירים או תת חובה ... יסולח לי, עברו מאלאן שנים מאז והזיכרון כבר לא מה שהיה פעם
) וזכרתי שדובר בו על סופים שהם בעצם התחלות חדשות. אז חיפשתי ומצאתי והנה הוא לפניכם סוף הוא תמיד התחלה של משהו אחר כתבה: לאה נאור סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. - טוב יותר? - רע יותר? - לא יודעת מה יותר. משהו אחר. כשהדרך נגמרת מתחיל איזה שביל, כשהלילה נגמר אז הבוקר מתחיל, כשנגמרת שעה, עוד שעה מגיעה, רק בסוף הידיעה מתחילה השגיאה. סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. יש תמיד יום מחר לכל יום שעובר, כל חלום משומש מחליפים באחר. כשנגמרת שנה, עוד שנה מתחילה, כל תשובה מתחילה רק בסוף שאלה. כי סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. כשהסרט נגמר החיים מתחילים, הצלילים מתחילים כשאין כבר מלים. כשנגמור את הצליל אז נתחיל צליל אחר. כשנגמור את השיר אז נתחיל לדבר. סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. - טוב יותר? רע יותר? - לא יודעת מה יותר. משהו אחר.

maof

New member
אהבתי את הדברים ../images/Emo39.gif

ונישאר לי רק לומר דבר אחד......... יום שעובר לעולם אינו חוזר....... ולכן אל לנו להיתרפק על זכרונות העבר מעוף

s h o o s h a

New member
יום שעבר ונגמר

אכן לא יחזור אבל הותיר בנו זכרונות ואת אלו, אני אומרת, את הזכרונות, אני לעולם לא משאירה מאחור לוקחת אתי אל המחר ולזה שאחריו ולזיכרון אחד מצטרף נוסף ועוד אחד וכך יש לי "ים של זכרונות" לחייך איתם לבכות בגללם אבל הם תמיד ישנם פשוט לזכור, פשוט להיות שבת שלום

maof

New member
שושה יקרה../images/Emo39.gif

לכולנו יש זכרונות........ טובים או רעים ....אבל הם שלנו אני לא אומר לבטל את העבר...הזכרונות תמיד יהיו איתנו כל חיינו אבל אסור לנו לישכוח......... אנחנו חיים את היום.... אנחנו חיים את המחר..... ולא את האתמול ! מעוף

michaly44

New member
שושה ובהמשך הדברים...

לעתיד טוב יותר לעתיד בונה ומהנה את רסיסי העבר תסנני ורק רסיסים טובים, מוכרים ושמחים אותם תנצרי. את השאר..תנעלי במגירה אטומה אין אפילו צורך לפתוח אותה כי אלו רסיסי זכרונות רעים המעכבים אותנו לגדול ולהתפתח לכיוון ההווה והעתיד. אל לך להתרפק על רסיסים אלו. לכן תסנני. תסנני בגדול. כמו שאמרת: זו אמנם קלישאה אבל תמיד יש את המחר וכמה שזה נכון.

מצוטטת

New member
../images/Emo79.gif

זה קרה/אריק לביא זה קורה שהדרך מתמשכת זה קורה רק ללכת ללכת שום דבר לא ידוע לא שנה לא שבוע רק לנוע לנוע ולחשוב שהייתי יכול לחזור על הכל אבל בן אדם זה קורה
זה השיר המתנגן לו באוזניי למיקרא השירשור

אהבתי../images/Emo45.gif

סוף הוא תמיד התחלה של משהו אחר..טוב יותר שונה ..אחר ! מאמינה בסוף טוב והוא יכל להיות רק אם נרצה לעשותו שכזה והתחלה היא תהיה מה שתהיה ולה נצפה באמונה שמשהו הטוב יותר.

למעלה