סוף ההנקה???

סוף ההנקה???

היי בני בן 8 וחצי חודשים וינק מההתחלה כיום אוכל ארוחת פירות וארוחת ירקות עם בשר כאשר הוא עם ההורים שלי כשאני בעבודה הוא אוכל חלב שאוב ופורמולה כשנגמר החלב השאוב כשאני חוזרת מהעבודה והוא מתעורר משנת צהריים הוא לא רוצה ציצי ולכן לאחר כשעה אני נותנת לו את מנת הירקות ובשר שלו - אני רוצה להעביר לו את המנה הזו לצהריים המוקדמות ויצא שלאחר שנת הצהריים שלו הוא לא יוכל כלום כי הוא לא רוצה ציצי וגם לפני שינה הוא לא רוצה ציצי רק בלילה כשהוא מתעורר הוא יונק יפה מאוד אז יוצא לי כשני הנקות ביממה נאמר לי שיותר נוח לו מבקבוק ולכן הוא נהיה סרבן ציצי ולהתעקש איתו כאשר אני איתו להציע רק ציצי ולא לתת בקבוק מה אני אמורה לעשות ??? האם אני לא מרעיבה אותו, היו יומיים בחג שלאחר המקלחת בערב הוא הלך לישון ולא אכל כי לא רצה ציצי ואז הרדמתי אותו והוא התעורר לאחר שעה שעתיים וינק ואז יצא לי להניק 3 פעמים בלילה , אך זה יוצא שלאחר ארוחת הירקות שלו שהיא בין 13:00-16:00 תלוי מתי יושן ומאז לא אוכל כלום האם אני לא מרעיבה אותו בטווחי הזמן האלו ?? הוא לא רוצה ציצי כשאני מציעה אבל עם אני יציע בקבוק הוא יאכל ברצון רב מה דעתכן ??? מה אני יוכלה לעשות??? ומה אני יכולה להביא לו לאכול שזה לא פורמולה לאחר שאכל את מנת הירקות בשר שלו ועד לפני שנת הלילה שלו???

It is normal for babies

to breastfeed less when they start eating more solids. Even if you breastfeed him twice a day, he is getting the benefits of your milk. If he refuses to breastfeed when you come home from work, you could pump your milk and offer that instead of artificial milk at other times!! Many mothers keep breastfeeding a few times a day for more than a year, and that is fine.​

למעלה