סוף הדרך מיכאלה

סוף הדרך מיכאלה

אני יודעת שכבר היה כזה....(שאני עשיתי) אבל זה יותר חמוד אתם תבחרו זוג! הזוגות לבחירה(בכל זאת..לקחתי כמה אנשים מהעונה השניה המהממת שלך!): אסי גיא מיכאלה רענן קשת גילי עליזה גרשון משה דורין צבי דן יסמין ליאם שירן מיה בן אביחי אריאל יובל נוגה מלייקה איתי צוף אבי והנה דמויות מהעונה השניה שלי(לא פירסמתי אותה..אני כותבת אותה במחשב ומדפיסה..): סיון מעיין דנה גל רועי גיא בר ורד כלנית

לא הבנתי מה צריך לעשות שירנוש.....

לבחור ת'זוג הכי מאמי?? אם כן אסי וגיאאאאאאאאאאאאא

כה..וזה הולך ככה:

התכוונתי שאתם בוחרים מהרשימה שנתתי דמות ואז שכולם יגמרו או שאני אחליט.. יתחיל סוף הדרך למשל תיפי1 ובילבי על ספידים הם זוג נגיד אסי ודורין.. אז אני שואלת את אסי(תיפי1) שאלה כזו בצ'ט: בת כמה גילי?והיא עונה תשובה נכונה-5 נק' לאסי ודורין(תיפי1 ובילבי על ספידים).. ואז אני שואלת שאלה את דורין(בילבי על ספידים) למשל כזו שאלה: כמה זמן מיכאלה הייתה בקומה? והיא עונה תשובה נכונה-היא מקבלת 5 נק'.. והזוג הזוכה זוכה בתואר צופים מושבעים שיודעים הכל!

ואתם בוחרים עם מי תהיו

למשל תיפי1 רוצה להיות עם בילבי על ספידים ובילבי על ספידים מסכימה ורוצה גם,אז הן זוג!

אני רוצה להיות עם שיר!!

הוא יהיה רענן!! הוא תמיד רענן! ואני מיכאלה! זוג רשעים! אפשר לשמור לו את רענן??? פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

למעלה