סוף דבר...

theAMP

New member
סוף דבר...

ככה, אני אסכם את הדבר הזה בהודעה הזאת בלבד, ואני לא אגיב יותר על אף תגובה שתבוא פה, כי די נמאס לי ואני רוצה לסגור את הדיון הזה, כשכל הצדדים לו מקבלים הזדמנות שווה. א. אנשים, אני מצטער מאד, אבל דבר לא הדהים אותי יותר מגישת ה"לא מכיר, לא רואה". ככה, יקירי, משמידים סצינות. וזאת עובדה. ב. אני מבין שהיו פה הרבה אנשים שחשבו שלקחתי את זה בקטע אישי ממש, אבל תאמינו לי, אני יודע שזה קרה כבר לאנשים אחרים וזה גם יקרה, כי מה לעשות ת'רד אחד בפורום היפ הופ בתפוז לא ישנה את העולם ואת דרך ההסתכלות שלכם. ג. מי מכם שתמך בצדדים מסוימים בתלונות שלי לקהל הזה, תודה רבה. מי שנתן טיעונים עיניניים מהצד השני, יבורך. מי שלא אוהב את הפרברים רפיוג'יז... סבבה לו. מי שאוהב את הפרברים רפיוג'יז, הפרברים רפיוג'יז אוהבים אותך. מי שלא שמע את הפרברים רפיוג'יז או כל הרכב אחר שבא לעשות לו שמח באיזהשהיא צורה... תן להם הזדמנות, זה לא יהרוג אותך... ד. כלא 6, אתם יופי של הרכב, עם אחלה רעיונות, עשיתם אחלה שואו, ואני אשמח אם תלמדו קצת על פרגון ללהקות שאתם מופיעים איתם. זה יעשה אותכם אנשים יותר טובים ואמנים יותר טובים. ה. בנוגע לתלונות של כלא 6 על ה"פאקים שלנו": איחור לסאונדצ'ק - אני מצטער שאני והמתופף איחרנו, הסיבה לזה היא בעיה שהייתה באוטו. לא ממש תכננו אותה. שטויות בסאונדצ'ק -לא ידעתי אישית שאתם לחוצים בזמן, אבל צודק במאה אחוז, לא מקצועי מאיתנו, לקחנו לתשומת ליבנו. חוסר פרסום - אחי, ביום שאתה תלך ברגל משדרות ירושליים ביפו עד כיכר מילאנו בצפון תל אביב ברגל, רק כדי לחלק הזמנות לאנשים שאתה רואה, תדבר איתי על זה שלא התאמצנו. הז לא נכון שלא התאמצנו. דאגנו להודיע על זה בכל מקום אפשרי, הסובבנו עם בטפות של הזמנות בכל מקום בו נמצא קהל פוטנציאלי... את הקהל הקבוע שלנו דאגנו לא ממש ליידע כדי למנוע חיכוכים שאני מאמין באמונה שלימה שהיו מתרחשים, כמו שהתרחשו כבר פעם. אני חוזר, אני לא ממציא פה, הדברים האלה נאמרו מנסיון, ומקרה אחד שנחתם בדם. ו. תמשיכו לאהוב היפ הופ אבל אל תפחדו כל כך מדברים אחרים המנטליות של הסצנה הזאת היא הדבר שגורם לי להאמין שהיפ הופ ישראלי יחלוץ מהעולם מאד מהר

למעלה