סוף אלטרנטיבי?

nitzan9

New member
סוף אלטרנטיבי?

שמעתי איפשהו שיש סוף אלטרנטיבי לעונה הראשונה בגירסת ה-DVD.. מישהו יודע על מה מדובר? ומה הוא הסוף?

cj20

New member
כן.

יש אותו להוריד בקאזה פשוט שמה טרי לא מתה וכולם חיו באושר ועושר

GoLd FlOwEr

New member
מזל שזה לא הסוף האמיתי..

ומה הם עשו בעונה 2
עשו כאילו טרי חיה

cj20

New member
לא! זה רק סוף ב"כאילו"

הדליפו את זה כי לא רצו שיגלו מה הסוף האמיתי...

cj20

New member
לא יודעת

לפעמים עושים כאלו דברים... כשסדרה כזו נגמרת יודעים שהסוף יהיה משהו מפתיע ולא רוצים שיגלו אותו ויהרסו לקהל אז מדליפים כל מיני סופים אלטרנטיביים שונים כדי שלא ידעו מה קורה בסוף באמת

nitzan9

New member
אז איך זה מסתדר עם העונה השניה?

ועוד שאלה, איך היא בדיוק מתה?

cj20

New member
קצת סדר על הסוף האלטרנטיבי...

מה שראיתם בפרק ששודר היום (בעצם זה כבר אתמול) זה הסוף המקורי וזה הסוף שתקף - טרי מתה וככה זה נגמר... מה שיש בדיוידי (ובקאזה למי שמעוניין) זה סוף אלטרנטיבי - 30 שניות אחרונות של הפרק ששונות ממה שראיתם - כשג'ק מסובב את טרי על הכיסא אין לה שום כתם דם, היא מתעוררת, הם מתחבקים, קים פורצת פנימה ומצטרפת לחיבוק וככה הכל נגמר... הסוף שנחשב זה הסוף שטרי מתה - ז"א שאין טרי בעונה 2!!! (מלבד אולי בתמונות...)

Nino Schibetta

New member
ועוד הוספה קטנטנה

הסוף האלטרנטיבי מתחיל כשג'ק פוגש את קים ומתחבק איתה בניגוד לסוף האמיתי שג'ק הולך לחפש את טרי לבדו כאן ג'ק הולך עם קים ביחד, שניהם עוברים ביחד ליד מסך הטלויזיה הגדול, פותחים את הדלת הראשון ולא רואים כלום ואז במסדרון, ג'ק אומר לקים שתחכה לו והוא ימשיך לחפש לבד ואז ממשיך ורואה את השומרים ומנסים להחיות את השומר שנורה.

bs315

New member
הבהרה לחבר'ה שלמעלה...

הסוף האלטרנטיבי לא שוחרר, בניגוד לשמועות, על מנת להטעות את הקהל. אף על פי שאכן השחקנים עצמם לא ידעו, עד הרגע האחרון, איזה סוף ישודר. הסיבה לצילום הסוף האלטרנטיבי היא, בשיא הכנות, שהיוצרים של הסדרה לא ידעו איך לסיים אותה. הם לא ידעו אם הרשת תסכים לסדר את הסוף ה"רע" הזה בטלויזיה, והם לא ידעו אם הם באמת רוצים להרוג את אחת הדמויות הראשיות שלהן. בסופו של דבר, כפי שבוודאי ראיתם, הם החליטו להרוג אותה, מכמה סיבות. אחת מהן היא ש"הסוף האלטרנטיבי הוא פחות אלגנטי" (המפיק של הסדרה אמר שהוא חושב שהם ניסו להכשיל את עצמם, כדי לספק להם סיבות למה לא להעלות את הסוף האלטרנטיבי
) - הוא בנוי הרבה פחות טוב מבחינת זרימת האירועים שם, ונראה מלאכותי משהו. אבל בסופו של דבר, הסיבה העיקרית שבגללה הסוף האלטרנטיבי נגנז והוחלט להרוג את טרי היא שהם רצו "לקבוע אצל הצופים רמות חדשות אליהן הם יכולים לצפות מסדרת מתח". והאמת? טוב שכך. לא רק שהמוות של טרי משפיע ישירות על תחילת העונה השנייה, הם אכן הצליחו לקבוע מחדש את הסטנדרטים (שלי, לפחות) עבור הסדרה. כשראיתי את אחד הפרקים בעונה השניה עם חברים שלי (לא, אין כאן ספוילר, אני נשבע) אחד מאתנו אמר משהו בסגנון של "נראה לך שיהרגו את ****? הם לא יהרגו דמות ראשית כבר בפרק השני בסדרה!". התגובה לכך, כמובן, היתה מבט מזלזל כלפיו תוך כדי פליטה צינית בסגנון של "כן, כי כידוע, ב- 24 אף פעם לא הורגים דמויות ראשיות".

מולדבי

New member
אפשר לדעת מה....

אני צקיך לרשום בשורת חיפוש ? איך רושמים סוף אלטרנטיבי באנגלית ?

aieeoh

New member
ראיתי את הסיום הזה לפני חצי שעה!

ככה רציתי שזה יסתים...בדיוק ככה
ועכשיו לפרק שהיה... זה היה ממש מצמרר הקטע עם טרי וגם שג'ק בכה שה*ונה אמרה לו שקים מתה היה קטע חזק! אני בכיתי יחד איתו!! ושפאלמר עזב את אישתו ממש שמחתי... ומתי שטרי מתה וג'ק לקח אותה בידים ובכה אני גם בכיתי כי לא ידעתי שהיא תמות וזה היה פשוט מרגש ויפה!!! ואין על הסידרה הזאת פשוט אין!!!!!!!! מצפה ומחכה מאד שערוץ 10 ישדר כבר את העונה השניה!!!!!

aieeoh

New member
אופס טעות חשבתי שזה חלק

משרשור של הפרק...סורי..

xander55

New member
משהו מוזר../images/Emo129.gif

כג'ק בכה, ראו אותו בוכה, אבל שהוא עמד לא ראו שום דמעות, הוא יודע לבכות אבל בלי דמעות.

למעלה