הבהרה לחבר'ה שלמעלה...
הסוף האלטרנטיבי לא שוחרר, בניגוד לשמועות, על מנת להטעות את הקהל. אף על פי שאכן השחקנים עצמם לא ידעו, עד הרגע האחרון, איזה סוף ישודר. הסיבה לצילום הסוף האלטרנטיבי היא, בשיא הכנות, שהיוצרים של הסדרה לא ידעו איך לסיים אותה. הם לא ידעו אם הרשת תסכים לסדר את הסוף ה"רע" הזה בטלויזיה, והם לא ידעו אם הם באמת רוצים להרוג את אחת הדמויות הראשיות שלהן. בסופו של דבר, כפי שבוודאי ראיתם, הם החליטו להרוג אותה, מכמה סיבות. אחת מהן היא ש"הסוף האלטרנטיבי הוא פחות אלגנטי" (המפיק של הסדרה אמר שהוא חושב שהם ניסו להכשיל את עצמם, כדי לספק להם סיבות למה לא להעלות את הסוף האלטרנטיבי
) - הוא בנוי הרבה פחות טוב מבחינת זרימת האירועים שם, ונראה מלאכותי משהו. אבל בסופו של דבר, הסיבה העיקרית שבגללה הסוף האלטרנטיבי נגנז והוחלט להרוג את טרי היא שהם רצו "לקבוע אצל הצופים רמות חדשות אליהן הם יכולים לצפות מסדרת מתח". והאמת? טוב שכך. לא רק שהמוות של טרי משפיע ישירות על תחילת העונה השנייה, הם אכן הצליחו לקבוע מחדש את הסטנדרטים (שלי, לפחות) עבור הסדרה. כשראיתי את אחד הפרקים בעונה השניה עם חברים שלי (לא, אין כאן ספוילר, אני נשבע) אחד מאתנו אמר משהו בסגנון של "נראה לך שיהרגו את ****? הם לא יהרגו דמות ראשית כבר בפרק השני בסדרה!". התגובה לכך, כמובן, היתה מבט מזלזל כלפיו תוך כדי פליטה צינית בסגנון של "כן, כי כידוע, ב- 24 אף פעם לא הורגים דמויות ראשיות".