"סוס רוקד"

אבו-דני

New member
"סוס רוקד"

--- תהליך אילוף הסוס להלך בריקוד הינו תהליך ארוך ומייגע הסוס עומד על רגליו האחוריות לא אחת עת הסוס נרגן מעצם האילוף. ברור שיקומו מספר מתנגדים לעצם העניין והויכוח יהיה האם זה נחוץ אם לאו. ניתן לארגן ישיבה ביציע המנז´ (מנז´ מקורה) בעת האילוף המדובר.

abup

New member
אם אני מבין על מה את מדברת

את מדברת על זה שהסוס בעצם עושה הליכה בקיפוצים קטנים כאלה והוא מריפם את הרגליים גבוה.. נכון ?? אז האימון הוא רק ששמים להם פרסות כבדות יותר אחרי זמן מסוים מורידים אותם ואז הסוס רגל להתאמץ שהוא מרים את הרגל והתנועה שיוצאת לו היא תנועת הריקוד הזו.. אבופ...

אבו-דני

New member
פרסות..משקולות..משאלות?

--- אולי ישנה שיטה אחרת שלי אין מושג בעניינה אבל בשיטה המדוברת... הפרסות של הסוס באילוף הינם פרסות רגילות האילוף נעשה על ידי דירבון מחד ומשיכת הראש... קשה להסביר בכתב... את זה צריך לראות.

רשמ

New member
אימון לפירואט

האימון של הפירואט נעשה רק לאחר השגת רמת כינוס מספקת גבוהה בקנטר. הסוס בפירואט אמור להכניס את רגליו האחוריות מתחת לגוף על מנת להחזיק את כל משקלו, כדי שיוכל להסתובב כמעט במקום סביב ציר הרגל הפנימית. התרגיל הוא קשה והלימוד ההדרגתי. יש ללמד את הסוס פירואט בהליכה תחילה ולאחר מכן בקנטר בהדרגתיות. לימוד של עבודת צד , כתף פנימה ואחוריים פנימה ואח"כ לרבע פירואט , תוך שימוש בעבודה הנ"ל , בקומבנציות שונות. בסופו של דבר זה נראה כמו מעגל קטן כמעט במקום סביב הרגל הפנימית כשהסוס מכופף לכיוון התנועה שמאל או ימין, רך בפה ושומר על אקטיביות בקנטר. המעגל אמור להתבצע בין 6-8 קפיצות קנטר.

קשה להסביר בכתב צריך לראות...

סוס רוקד, פירואט וכל אותם מונחים קרובים/רחוקים. כדי לנסות להבהיר מהו הפירואט ולעשות קצת סדר בדברים. אחרי כמה דקות של סבלנות (משתלמת) מוצגת האנימציה של הפירואט. להנאתכם

matan4

New member
מישהו יודע לאלף לרודיאו? (בצחוק)

היום נטע התחילה לעשות לי רודיאו והעיפה אותי על הבנים וקוצים יצאתי די בזול... היא הרסה לעצמה תמושכות כל המושכות עכשיו מגורדות בגלל שהיא דרכה עליהם אחרי שהיא הפילה אותי מזל שאמא של חבר שלי היתה קרוב אז בקשתי ממנה לתפוס תסוסה כי לא יכלתי לזוז

אוי... יש אנשים שיודעים לאלף גם לזה

!!! באמת! נגיד שמאלפים סוסים לסרטים! אוווץ´... מסכן....! האמא שלו תפסה אותה? (ישר חושבת על איזה דולי פרטון למי שראה ב"מ-9 עד-5" כשהיא מפנטזת על איך שהיא קושרת את הבוס שלה...
)!! מאמא קוובוית! מצורפת תמונה של דולי פרטון....חחח!

למעלה