סוס קפיצות מחפש לקנות סוס\ת קפיצות ל1.20 מ'. אם מישהו מכיר, אנא לפנות אליי. תודה!!
S SaintGeorge New member 18/8/13 #1 סוס קפיצות מחפש לקנות סוס\ת קפיצות ל1.20 מ'. אם מישהו מכיר, אנא לפנות אליי. תודה!!
G giri New member 19/8/13 #2 אלו שאני מכירה לא יעזרו היבוא יקר אבל מציעה לפנות לחוות השונות, בדרך כלל ידעו מה הולך. שיהיה בהצלחה בחיפוש!
אלו שאני מכירה לא יעזרו היבוא יקר אבל מציעה לפנות לחוות השונות, בדרך כלל ידעו מה הולך. שיהיה בהצלחה בחיפוש!
S SaintGeorge New member 19/8/13 #3 אנחנו מחפשים כבר הרבה זמן והסוסים היחידים שראיתי כרגע למכירה צולעים כאילו אין מחר או מבוגרים מדי... בארץ אין בכלל מבחר, במיוחד בשנה האחרונה... כמעט בלתי אפשרי למצוא סוס בריא ואיכותי. אם מישהו בכל זאת מכיר אשמח אם תקשרו בנינו.
אנחנו מחפשים כבר הרבה זמן והסוסים היחידים שראיתי כרגע למכירה צולעים כאילו אין מחר או מבוגרים מדי... בארץ אין בכלל מבחר, במיוחד בשנה האחרונה... כמעט בלתי אפשרי למצוא סוס בריא ואיכותי. אם מישהו בכל זאת מכיר אשמח אם תקשרו בנינו.
G giri New member 19/8/13 #4 צר לי... מקווה שמישהו אחר בפורום ידע. בכל מקרה לתחושתי הסובייקטיבית בגבהים האלה זה מתחיל להיות כבר בעייתי למצוא בארץ. אם התקציב מאפשר, יותר ריאלי לייבא.
צר לי... מקווה שמישהו אחר בפורום ידע. בכל מקרה לתחושתי הסובייקטיבית בגבהים האלה זה מתחיל להיות כבר בעייתי למצוא בארץ. אם התקציב מאפשר, יותר ריאלי לייבא.
H Half Halt New member 19/8/13 #5 אתה כנראה לא מעודכן בחוקים של הענף אבל זה סטנדרט פה החל ממטר שהסוסים יהיו צולעים, רצוי צליעה מספיק חזקה כדי שתיראה גם עם פניל ועדיין לא פוסלת בתחרות...
אתה כנראה לא מעודכן בחוקים של הענף אבל זה סטנדרט פה החל ממטר שהסוסים יהיו צולעים, רצוי צליעה מספיק חזקה כדי שתיראה גם עם פניל ועדיין לא פוסלת בתחרות...