כנסו-../images/Emo28.gif
גם אנחנו חווה שלכל אחד יש סוס קבוע, ולכל סוס יש 1-3 רוכבים קבועים. ויש את הסוסי בית ספר שלהם אין רוכב קבוע. הילדים הקטנים מתחלפים בסוסים שלהם לפי יכולת הסוסים והרצון של הילדים. אנחנו לכל אחד יש את הסוס שלו שהוא צריך לשמור עליו במצב טוב ובכושר ואם אנחנו לא רוכבים עליו מכל סיבה אנחנו צריכים לשמור שהוא יעבוד ויקבל טיפול, בתחרויות צריך להתפשר כי אי אפשר להוציא את כל הסוסים ואז מחליטים מראש כמה רוכבים אפשר לשים על כל סוס(2-3) ואיזה סוס במצב לצאת כמו שצריך והמטרה היא להוציא כמה שיותר רוכבים, אז לפעמים שבוע לפני הרוכב בתחרות עולה על הסוס פעמיים 3 לפני התחרות כדי להכיר אותו. אבל אצלנו כל הרוכבים מכירים את כל הסוסים כי האווירה היא ממש נדירה וטובה. אני למשל רכבתי על כל הסוסים בחווה שלנו כולל סוסי פנסיון חוץ מעל אחד שאף אחד לא רכב עליו(פנסיון) אני גם רוכבת בעיקר על דיזל אבל בימים שחופית נמצאת אני רוכבת על סוס אחר. אני משתדלת לרכב כמה שיותר על הרבה סוסים וזה המצב, לרוב אני רוכבת שעה- שעתיים ביום על 1-2 סוסים. יש יתרונות לשני המצבים, לסוסים הרבה יותר נוח שיהיה להם רוכב אחד, בעיקר לסוסים צעירים, אבל שרוצים למכור את הסוס והסוס מכיר רק אחד שרכב עליו זה יהיה מצב קשה יותר. גם סוסים מבוגרים זה יכול לבלבל... רוב העינין של הרכיבות על סוסים שונים נעשה על פי יכולת החווה, חשוב ללמוד לרכב על כל סוגי הסוסים אבל לדעת שלרכב על סוס אחד ולהכיר אותו יותר טוב יכול לעזור הרבה יותר, בעיקר בתחרויות.