סוסי פרא -שבוע 10

וואלה. הם באמת לא
דיברו על מה שחשוב פה: עלמה ויתרה על הבית שלה, בעצם.
&nbsp
אבל מה, אין סוסים אחרים? כולם תפוסים?
&nbsp
וזה באמת הריון?

שיר m

Well-known member
כן אני יודעת... זה סתם מבאס שכל האקשן נסתר מעינינו

שיר m

Well-known member
זהו
למה לא לקחת סוס אחר? אולי בגלל שהיא לא התאמנה עם אף אחד אחר...

שיר m

Well-known member
אחלה פרק
נתי

&nbsp
אהבתי את ה"שולחן" שהמשפחה של עלמה אכלו עליו... יצירתי

&nbsp
רגע, אז עכשיו הם יחשבו שביוטי מרגישה את הגזים הרעילים? ומה עם שאר הסוסים? מוזר לי קצת...

יש לי שאלה
איך הורסים מתח?
&nbsp
תשובה: כותבים בתקצירים "נתי עושה את המבחן החוזר". ואז אתה נזכר שנתי אצל דאנו... בחייאת?
&nbsp
איזו חמודה עלמה עם העט.
&nbsp
למה ההורים של נדב לא שמעו על מיקה? אולי בגלל שהם עדיין אלרגיים למג'יק פאמפקין... מי היה מאמין שבין ניסו לשחורי, שחורי יהיה ההגיוני.
&nbsp
בטוחים שדאנו רק זרק את נתי וריסק את הפלאפון? בחייכם, קצת מופרך... אלא אם הוא עדיין צריך את נתי כפייבוריט בתחרות.
&nbsp
עלמה כזאת "ערסית" לפעמים... הרבה יותר מתאימה לפיילוט בלב.
&nbsp
אנחנו מזהים את המתמחה.
&nbsp
איזה החלפת מצבי רוח יש למיקה. משמחה שהיא מצאה את שרון ונני לגועל מהלהקה עד להשתפכות על הדייט עם נדובי. השיחה על שרון (שנמצא שם!) קורעת.
&nbsp
מה נני עושה עם הסוסים בלילה? אני אמור לזכור?
&nbsp
ניסו בא אל נתי עם מוט ברזל. מנסה להרוג את החבר שלו. אגב, יש בעיה כשנתי זורק את זה ושומעים שזה עשוי מקלקר.
&nbsp
מכל הזהב והממלכות: דווקא סלג'וקים?
&nbsp
45 דקות מיקה מתייבשת? אוי... הודעה כואבת.
&nbsp
תשמע, נתי, תלוי איזה ביסלי אתה מכניס. ביסלי גריל בסדר, אבל על הברביקיו לא סומכים.
&nbsp
למה ליהי לא מופיעה?!
&nbsp
אולי ביוטי הושפעה מגזים רעילים? ואולי גם עזיז?
&nbsp
מה, נתי מצליח במבחן? בזכות היוונים?
&nbsp
כנראה באמת ביוטי מושפעת מהגזים.
&nbsp
מה עם איזו התנצלות לנתי?! אה?! או שעל זה הבוחן לא חושב?!
&nbsp
ספיידרמן מורה לתנ"ך? ליהי ונני לא יאהבו את זה.
&nbsp
נו בחייאת, דורי... אה, נתי, אל תתנהג כמו בבון!

שיר m

Well-known member
גם אני חשבתי
שזה דבילי שנתי יצא ללא פגע... עד שקלטתי שדנו צריך אותו

להרחיק קלשונים מהמסך
ממתי נתי קופץ בחבל? איזו סצנת קנאה מסכנה.
&nbsp
מיקמיק?! יש רק אחת כזאת, וזאת לא מיקה... ולא הייתי מעצבן אותה עם קלשון. נדב הוא היחיד- היחיד- שיכול להגיד שהוא חווה התקפים ומחלה נוראה בגלל אלרגיה וזה יהיה הגיוני.
&nbsp
אני חושב שלנקום באנשים דרך הקומיקס זה יותר בריא מדרך בלוג, אבל זה רק אני. ליהי הפכה לחנונית מתלהבת.
&nbsp
רגע, ניסו סחט את נני עם תמונה של נני משתתף במירוץ? פאק, זה מוזר ומבריק בו זמנית. היה קטע ששחורי מכוון על נדב את המנורה כאילו הם בחקירה.
&nbsp
אפשר כבר לדעת מה עם ביוטי?
&nbsp
מיץ עשב חיטה טרי. איכס.
&nbsp
למה החומר הרדיואקטיבי עדיין שם?!
&nbsp
נתי השתגע מכושר? אבל איזה מצחיק זה שהוא מזיע.
&nbsp
אימא של נדב, פרט להיותה לא סימפטית, גם נראית לי אימא שהניקה אותו עד גיל מבוגר.
&nbsp
עלמה סולחת מהר.
&nbsp
מיקה באמת לא להכיר להורים.
&nbsp
ביוטי כולה בהריון? זהו?
&nbsp
איפה קים? לא השמיעה קול מאז הפרידה.
&nbsp
מכרה של זהב. וזה נחשף.
&nbsp
רק לנדב באו ההורים. כלומר, זה לא בסדר. אגב, שמתי לב שהתמקדו בנתי כשאמרו על הקשר בסוס, בליבי בנוגע לסגנון ובשחורי בנוגע ל... הישגים קודמים. אני אמור להבין מזה ששחורי השיג הרבה קודם?
&nbsp
נו? מי ייצג?

שיר m

Well-known member
אני לא רוצה שייגמר
תגידו רק לי יש נפילת מתח כל פעם שמגיעים ישר לאחרי התחרות? הם כל כך מדברים ומתכוננים אבל את התחרות עצמה (או אפילו רגע ממנה) לא מראים בכלל

איך יודעים שדנו לוקח את ניסו ברצינות? "צא לדרך" במקום "אתה עוד כאן?"

מיקה וההורים של נדב היה קטע חזק.

בכלל מיקה

ליהי לאט לאט מגלה דברים מנני... היא תצא טוב בסוף ולא בא לי על זה.

נתי וליבי, לא?

נו באמת
הם כתבו בתקצירים מי עולה לתחרות הארצית...
&nbsp
הם צריכים לקחת שיעור מגיורא בתקצירים...

עזוב את התקציר.
כאילו שזה לא היה ברור לכולנו. זה ברור בדיוק כמו שנתי יזכה בסוף וייתן את הכסף לעלמה, ושלום על ישראל.
לא היה עדיף לסיים את הפרק עם המבט הכנראה מופתע של שניהם? מופתע כי זה שניהם ביחד, כמובן. זה הכי מטופש שהם סיימו ככה. כל כך מיותר, זה לא רציני.

לפחות עם ליהי ונני הם כן הצליחו להפתיע, ובגדול. באמת הכי לא צפוי שיש. מעניין אם תהיה ביניהם נשיקה, או שזה יישאר יותר בגדר יחסי חיבה-חברות שכאלה.

כל החלק של דאנו בסיפור הוא בין העבשים ביותר שיצא לי לצפות בהם. כמה אפשר לראות שוב את הרכב, ושוב את ניסו בתור השליח והתלמיד הכי מוצלח שלו? ממש דאנו לעתיד. יאללה, שיקפוץ כבר לביקור ממושך בחווה, ונגמור עניין. זה פשוט מייגע כל כך, הריטואל הקבוע והמשמים הזה איתו...

זו סדרה חביבה, אבל די מוזרה, אני חייבת להודות. הרבה יותר פארודית מאשר כל הגדרה אחרת. יותר מדי מערכות יחסים אין שם, אצל אף אחד.
לקחו שתי דמויות הזויות ודי מיותרות כמו שחורי וקים, ו"מכרו" לנו קטע כזה שהם למעשה ביחד, כאשר בפועל, הם ממש לא?
נו, שוין. הכל בהתאם. לא סתם לא קורה איתם כלום ושום דבר במהלך סדרה שלמה. במקום לפתח את הדמויות בצורה קצת יותר נורמלית. לא חבל על הבזבוז הזה?!

די בדומה להם, גם עלמה ונתי לא בדיוק יכולים להיחשב כזוג לכל דבר ועניין. מלבד נשיקת הבכורה (והבגידה), לא היו ביניהם עוד, כאילו ממש במכוון כזה, אלא רק חיבוקים, שיכולים להתפרש גם בתור ידידות+ בלבד.
אבל ברור שלא זו כוונת היוצרים, וזה או שמבחינתם הם כן זוג כבר, או שזה יתהווה באופן רשמי ומוחלט רק בפרק הסיום.

Roei152

Well-known member
מנהל
היוצרים שם לא יודעים לכתוווב ..
הם מגדירים זוגות ומשולשים למינהם - נתי - עלמה-ליבי, מיקה ונדב, נני וליהי והכי נורא קים ושחורי , לאע שיש לי משהו נגד קים ושחורי ,שיהיו בכיף ביחד... אבל אפילו את עלילת הקנאה - במי קים מאוהבת , הם לא פיתחו מספיק ועוד שחורי התנהג כאילו היא כבר שלו ששמע על זה ... כאילו הם כבר על הטייטל זוג .... לעומת קנאות אחרות שנעשות או בשקט או בפעולות . ליבי קינא לעלמה בצדק , היא עדין היתה שלו רשמית, הקנאה של שחורי באה ממקום של יש לי בת זוג רשמית ברור לה ולי שאנחנו זה אנחנו .... איפה הבסיס ? איפהה הקשר?
הם ניסו לעשות זוגיות מובנת מאליה בלי חיזור בלי דיבור...
תאמיני לי סופיי ויפתח היו הרבה יותר הגיונים מהם...
&nbsp

אכן כך.
כמו שאמרתי בתחילת הסדרה, רואים שזה פרוייקט ראשון של היוצרים, לפחות של ליאת, כי השותף שלה כאן, אמיל בן שמעון שמו, כבר לקח חלק בכתיבה של כמה סדרות, וגם בבימוי. אגב, עכשיו ראיתי שהוא זה שגילם את "הפנתר". נחמד.
כמו הבמאי של "שוברי גלים", שגילם את הדייג. אני אוהבת את השטויות האלה.

בקיצור, לא נורא. ליאת עוד תשתפשף יותר בתחום, אם היא תרצה להמשיך בעולם הזה, כמובן. בעלה ייתן לה טיפים שימושיים...

אחלה לגמרי.

באמת. זה סוג של אסקפיזם בשבילך, לא?
לכולנו יש את הסדרות האלה.
עבורי הייתה בעיקר אחת כזאת. אממ... נדמה לי שקראו לה "תנוחי".

כמו שכתבתי, זו סדרה חביבה, אבל את יודעת.. זה מרגיש לי כמו פארודיה על הסדרה עצמה, אני אגדיר את זה בצורה משעשעת שכזאת. את מצליחה להבין את כוונתי?

אין כמעט מערכות יחסים רציניות, אם בכלל. הרוב בגדר בדיחותא. הסיפור של הבחור הרע הוא משמים ביותר ולא מוצלח. בסוף יש משהו שמתחבר לכדי סיפור כלשהו, אבל זהו.

שיר m

Well-known member
לא, לא מבינה
סדרה חמודה ביותר. שחקנים טובים. כן לפעמים זה קצת צולע אבל שטויות. אחלה סדרה

למעלה