סוסיתא ? בחיפה ?!?

meirone

New member
סוסיתא ? בחיפה ?!?

אני מרשה לעצמי לפתוח שרשור נפרד בהמשך לדיון הארוך לגבי חיפה. אז ככה: אין לי שום דבר נגד חיפה. העיר עצמה יפה מאוד בעיני, אני אוהב את הים שלה, מרגש אותי (אני לא ציני) לנהוג בכבישים שכשאומרים לך "ישר אחרי הרמזור" זה אומר שאתה תחלוף ע"פ עיקולים שסכום הזוויות הכולל שלהם יכול לעלות על 360, ובכלל, לאחותי קוראים כרמל. אי לכך, ולכך שלנו כלהקה יש אינטרס להיחשף לכמה שיותר קהל, כבר חודש וחצי אני בשיחות עם הפיוז'ן, ג'פטו, והמרתף 10. אולם, ויעיד לוח ההופעות באתר שלנו - נסיונותי מעלים חרס. לכן - אם יש כאן בפורום אנשים שיבואו להופעה בחיפה (או בבית החיות) אשמח אם תשרשרו כאן הודעת הזדהות ואולי אוכל לעשות שימוש בשירשור הזה כדי לקדם את האינטרסים המשותפים שלנו. תודה על ההתעניינות ! מירון (שגדל במדבר, אבל ים וירוק גם עושים לו טוב)

סוסיתא בחיפה

הלוואי שסוסיתא יופיעו בחיפה. אין הרבה דברים שישמחו אותי כדבר הזה, אלא אם זה יהיה בסופשבוע שאני אהיה בצבא. מרתף 10 הוא מקום נהדר, אך קטן מדי בעיני ל6 חברי הלהקה עם ציוד. אני מבין שלסיטי הול אתם לא פונים שמתוך טראומה מהעבר, אבל יש מספיק מקומות טובים גדולים אחרים שציינת (הפיוז'ן, חוות החיות), שהם, אגב, בכלל לא בחיפה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני בעד הופעה במרתף 10

מבחינת במה - צפוף, ללא ספק, אבל כבר ראיתי שם מספיק הופעות ג'אז עם 6 אנשים ומעלה. בהופעות ג'אז יש תופים + פסנתר + קונטרבס כמעט תמיד, בנוסף כמעט תמיד תמצא על הבמה במקביל גיטריסט, ובין 1-2 נגני כלי נשיפה / זמר/ים. איך כולם נכנסים אני לא יודעת, אבל עובדה... זה אמנם יותר אינטימי וחמים מהופעות אחרות, אבל דווקא לדעתי זה יכול להיות מגניב. מה גם שהאוירה הסטודנטליאלית, הקהל הנאמן, המחירים הסבירים והעובדה שלא קשה למלא את המקום (אני לא חושבת שיש שם מקום ליותר מ-100 איש) הם רק יתרונות לדעתי. כבר הזכרתי שלא מעשנים שם, נכון?

מורנא007

New member
Wow

מועדון שלא מעשנים בו, זה בערך כמו התגשמות חזון אחרית הימים.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני מאושרת לשמוע שיש נכונות ../images/Emo45.gif

ואני אהיה מאושרת יותר אם וכשזה באמת יצא לפועל... אני לא יודעת למה זה כ"כ קשה כמו שאתה מתאר, קטונתי מלהבין... אם יש משהו שאני יכולה לעזור בו, אני אשמח.

meirone

New member
אם יש לך דיבור עם מנהלי המקום

ותוכלי לספר להם שאנחנו הכי מגניבים בעולם
, זה ודאי יעזור להם לשבץ אותנו התכנייה של אפריל או של מאי. ואם לא, אז סתם לשלוח להם מייל (או הודעה בפורום שלהם) שמספר על אהבתך למקום ועל רצונך לראות אותנו שם.

trilliane

Well-known member
מנהל
יש דיבור, אני אנסה להפעיל את קסמיי

ולקוות לטוב...
דווקא דיברתי איתו פעם למה לא יביא אתכם, אבל זה היה מזמן, וזו היתה גם תקופה בה לא ממש הופעתם. חבל שלא ידעתי לפני כמה ימים, ביום שישי האחרון הייתי בהופעה (של שם טוב לוי
) ובדיוק שאלתי אותו מה מתוכנן לחודשים הקרובים.

סוסיתא בחיפה - אם תרצו אין זו אגדה

היי מירון, אני זוכר שלפני חמש שנים הלכתי להופעה ב"מרתף 10" בחיפה. היתה שם להקת מינואט, להקת ג'ז-פיוז'ן ישראלית מעולה שהוציאה שלושה-ארבעה דיסקים בישראל וברחבי העולם. זו להקה שהופיעה באירופה, קיבלה ביקורות מעולות, וכל חברי הלהקה היו מקצוענים מבוגרים. זו היתה הופעה נהדרת. המקום אינטימי, אתה קרוב לנגנים, אווירה מעולה והכל היה סבבה. אני חושב שאם מינואט הופיעו שם, גם סוסיתא יכולה להתכבד ולהופיע שם. בקיצור, תרימו טלפון למרתף בלי להתעצל.

meirone

New member
לא התעצלנו

כבר דיברנו איתם ושלחנו להם חומר, אלא שהם אמרו שהם יחזרו אלינו (וזה היה מזמן...). מדי פעם אני מנסה עוד פעם, שיהיה לי בהצלחה!

צריך לנדנד, אין ברירה

ג'ון אנדרסון מ"יס" היה כל היום על הטלפון, התמקח עם כל בעלי המועדונים, נדנד להם בלי חשבון בשביל כל הופעה, וככה הם "חצבו את דרכם" להופעה במועדונים גדולים יותר. זאת העבודה, קוראים לזה Hustling.

melquiadess

New member
אם זה באמצע שבוע.

אם ההופעה תהיה באמצע שבוע (גם בחמישי ושבת אני אשתדל לבוא), אני אהיה שם.

trilliane

Well-known member
מנהל
ההופעות במרתף הן תמיד חמישי או שישי

מוצ"ש אין, ובאמצע השבוע יש שם רק הרצאות וערבי עיון שונים.

למעלה