סוסה מושלמת!!!!!!!

Whiskey 2

New member
עוד שאלה..

הרגליים של הרוכב לא ממוקמות קדימה מידי (אזור חגורת הבטן במקום קו ישר בין המרפק לדורבן)<?

חחחחח בדיוק רציתי להגיד אותו דבר..

אבל אז ראיתי ששאלו על זה..

fliperit

New member
תשובות

1. יש מאמנים שאוהבים שהסוסים צסתובבים ככה, ויש סוסים שיותר נוח להם להסתובב ככה. אני אישית אוהבת את הסוס יותר אסוף בתוך הספין. 2. היא עושה צעד מאוד מצחיק עם הרגל החיצונית. היא שולחת אותה מאוד קדימה ומעט הצידה. וסרטונים: רמין וויז ווימפיס ליטל סטפ (המקצה עם הניקוד הכי גבוה אי פעם)

Whiskey 2

New member
דבר ראשון תודה

והסרטונים של ווימפיס ליטל סטפ לא נפתחים לי, יש לך אולי דרך אחרת לראות את הסרטון עם הניקוד הגבוה?

יש לי גם סרטון להביא לך..

של ה-GANNER...עם בראין פייס..שהוציא 233 שזה 77 וחצי..זה פשוט שוקל ממש הרבה..ואיי אפשר לשלוח פה..

fliperit

New member
'צטערת...

אני יודעת שאתה בן, אבל המוח שלי לא תפקד אתמול...
אני לא יודעת איך מעלים ליוטיוב, אבל מישהו פה יודע?

fliperit

New member
../images/Emo99.gif מהמם!!!

חוץ מהפוזיציה של הראש שלא אהבתי...אני אוהבת את הסוסים עגולים יותר..

Whiskey 2

New member
תודה על התשובות ועל הסירטונים :]

ל- NO MaTaN THIS CHIC יש איזושהיא דרך שתוכלי להעביר לי את הסרטון? אולי במייל?

fliperit

New member
היא רחוקה מלהיות מושלמת...

היא מתפרקת לפני העצירה (אם תסתכל טוב, היא רצה שטוחה כל הראןדאון, ובשניה שלפני העצירה היא זורקת את הראש) הצעידה של בספין לא טובה, וזה מגביל את המהירות שהיא מסוגלת להסתובב, וגורם לה לקפץ. ההאטה שלה לא ממש טובה. היא מאיטה קצת על הקדמיות, במקום טיפה להעביר משקל אחורה ולהאט מאחורה. (בגלל זה הרוכב לוקח מגע כל פעם בהאטה, כדי להעביר לה משקל אחורה ולסדר אותה, כי היא קצת מתפרקת כתוצאה מההאטה על הקדמיות) בהחלפת ליד המאמן לוקח מגע. אני לא יודעת אם זה בגלל שהיא לא מחליפה טוב, או שזאת טעות שלו, אבל מסוס מושלם אני מצפה להחליף בלי שום צורך בצגע בפה. על מעגל ימין (בעיקר) היא זורקת את הראש למעלה קצת ולא נראית מסודרת בכלל. אני יודעת שאני קטנונית..אבל ראיתי ]פתיחת פה כשהמאמן לקח מגע
הרולבק שלה רחוק מלהיות רולבק מושלם. היא מתפזרת בו...ולא זזה מספיק עם הכתף. ואם להיות ממש קטנוניים, אז היא לא מספיק מפדלת בעצירות.... בקיצור, היא אולי סוסה מאוד טובה (בטח ובטח לעומת הרמה שרואים בארץ..), אבל היא לא מושלמת. אני ממש לא בטוחה שהיא הסוסה שהייתי בוחרת לעצמי...

למעלה