סוני VAIO

Jaguarr

New member
סוני VAIO

שלום קיבלתי עכשיו מחשב SONY VAIO 1.8 פנטיום M 20 GB HD 750 זיכרון מסך 14.1 רציתי לדעת כמה דברים א. מה שוויו בשוק ? ב. הם יש אפשרות לתקין מששהו שיזרז את תגובת המסך ? ג. חוות דעת על VAIO תודה ! אוהד
 

piper cub

New member
משהו שיזרז את תגובת המסך -

זה בדיוק התפקיד של כרטיס מסך. לא ציינת איזה יש לך, אבל כדי לשפר את זמן התגובה של המסך שלך אולי כדאי לך לשקול להחליף אותו (שוב לא ציינת איזה דגם הכרטיס וכמה זכרון עליו ולכן זו המלצה כללית בלבד).
 

יאיר B

New member
אי אפשר להחליף כרטיס מסך למחשב נייד.

אני לא מבין בדיוק מה זה לזרז את תגובת המסך. אתה יכול להגדיל את הזיכרון של כרטיס המסך (עושים את זה דרך הביוס, אם זה אפשרי - תלוי בסוג כרטיס המסך שלא ציינת - אם יש לו זיכרון משותף יהיה אפשר, אם הזיכרון יעודי אז לא). החיסרון עם זה הוא שהמחשב יהיה קצת יותר איטי. אני לא יודע כמה הוא עולה (מחשבי סוני לא נמכרים באופן סדיר בישראל, רק דרך האתר בי-פור-לס). באופן כללי המשחבים של סוני נחשבים לטובים מאוד. כל המי ומי משתמשים במחשבים שלהם (ביל גיטס, האמיר הסעודי בן טלאל ועוד כמה גדולים כאלה...).
 

Jaguarr

New member
כרטיס מסך

תודה על התגובה המהירה! אני לא רואה איפה כתוב פרטים על כרטיס המסך ..
 

Y. Welis

New member
לחיצה ימנית על מקום ריק בשולחן

העבודה -> מאפיינים -> מתקדם ואז תראה.
 

Jaguarr

New member
תודה + אומדן

תודה , עכשיו הבנתי איך אני רואה ... למרות שבנושא של מתאם הוא כותב שהפרטים לא זמינים... מוזר ... בכל מקרה אין לי צורך כ"כ בלפטופ ורציתי לשאול כמה לדעתך אני יכול לבקש עליו ? כמו שאמרתי זה SONY VAIO 1.8 PENTUM M עם דיסק של 20 ג'יגה וזיכרון של 256+תוספת 500 מסך 14.1 מה דעתכם ?
 

Jaguarr

New member
רק הערכה והלכתי ...

בבקשה אני רוצה לדעת כמה הוא שווה אני לא ממש מבין בנושא .. נ.ב.יש לו DVD עם צורב וכונן 1.44 ומערכת הפעלה WIN XP HOME תודה !!!
 
למעלה