סוניק גורר

N a d a v 1 6

New member
סוניק גורר

סוניק נושך וגורר את כל חבריו..לא ברורה מדוע ההתנהגות המגילה הזו הם צורחים..והוא פשוט מתנהג לא יפה......אותי הוא לא נושך ואת שאר החברים כן..במיוחד את זואי..החמוסה..אני הוא בן 5 חודשים כבר(פי איך הוא גדל) האם זה בגלל שהוא עדיין אינו מסורס?..... מוזר לי..הוא נושך את זואי ללא סוף..עד כדי כך שאני קם בלילות ומפריד ואתמול פשוט הפרדתי אותם...

Sweet Fantasy

New member
הגיע זמן לסירוס

בהחלט יש קשר לסירוס וזה שהוא נושך דווקא את זואי מוכיח את זה, תבדוק אם זואי מיוחמת (איבר המין שלה אמור להיות נופח וגדול פי כמה מהנורמל) אם היא מיוחמת הוא מנסה לזווג אותה, אל תקח את הזמן תעקר ותסרס.

N a d a v 1 6

New member
לא היא לא מיוחמת...

חמוס לא מסורס באמת מתנהג בצורה פראית למדיי ומסריח אף יותר!=\ מיכל כמה עולה סרוס לזכר? (האם דוקטור שור יכול לענות לי?). אני עושה השוואה ולא תאמינו היה וטרינר שאמר לי 700 ש"ח לסרוס. לא כולל הוצאת בלוטות(מה גם שכולנו פה נגד כולל אני).

Sweet Fantasy

New member
על מה אתה רוצה שהוא יענה?

יש וטרינרים שמנסים לתפוז טרמפ על זה שחמוס היה חיה אקזוטית.. סירוס לא אמור לעלות יותר מ350 ₪ אם וטרינר דורש הוא יותר הוא פשוט גנב, ואין לי דרך אחרת לקרוא לזה.

Sweet Fantasy

New member
לתפוס **

וד"א בקשר לזה שאתה רוצה שד"ר שור יענה על השאלה, כאילו אתה שואל בעצם כמה הוא לוקח לסירוס.. הפורום הוא לא מחירון ולא פורום פירסום לד"ר שור, עם כל הכבוד, הוא פה לענות על שאלות בתור וטרינר שמטפל בחמוסים, לא פה בשביל לעשות לנו השוואות מחירים.. אז להשתדל להמנע משאלות כאלו ע"ג הפורום, בשביל יש מסרים.

N a d a v 1 6

New member
מיכל..

תגידי נכון את עיקרת את החמוסה שלך ובאו ולקחו אותה מהבית והחזירו האם הם מגיעים לאזור השרון גם כן?........ מחכה..לתשובה..ואם את יכולה להעביר לי את המספר במסרים\מסנג'ר.

skarlet ohara

New member
חחחח יבנה זה בסביבת רחובות...

זה מצחיק אותי בכל פעם מחדש.... סורי שאני סתם דוחפת את זה לשרשור חחחח אבל אתם כאלה HOR... חחחח ומיכלי, הפורום הזה הוא בהחלט מרכז חברתי... מותר להעיר כל מיני שטויות לא בהכרח קשורות... חחחח תתמודדי חחחחחח יבנה חחחחחח

Sweet Fantasy

New member
מתי אמרתי שלא?

אבל לפתוח הודעות סתם ללא תכלית (וללא קשר לפורום) זה ממש לא.

N a d a v 1 6

New member
סוניק עכשיו..במרפאה:( דיכאון!

אני כבר מתגעגע....=( זהו עכשיו שסוניק יחזור הבייתה הוא יהיה מסורס.....!!!!:) רציתי לשאול מתהליך הסרוס כמה זמן עד שכל ההפרשה המגעילה והשומנית תעלם..? אגב הוא בן 5 חודשים:) וכבר מנסה לאנוס את כולם:( חח..מקווה שזה ייפסק עכשיו אני הולך להכין את הכלוב את המצעים לגישה יותר נוחה אני מפריד אותו קצת שיינוח רק עד מחר....:) יש לו גם לעבור חיסון שבוע הבא....=) פתאום הרעש של סוניק חסר:( חח טוב ה19:00 הוא כבר יהיה בבית:).....

DR SHORR

New member
סירוס והוצאת בלוטות

סירוס חמוס עולה כמו סירוס חתול - 300 ש"ח על פי כל המחירונים. לגבי הוצאת בלוטות: זהו תהליך שממש לא מומלץ בימינו. בעבר, הייתי עושה רבים כאלה אבל הפסקתי מהסביות הבאות: 1. מחקרים (וניסיון) מראים שאין בכך הרבה תועלת להפחתת הריח משום שהריח מגיע מבלוטות החומצות השומניות שמפוזרות בכל הגוף ולא רק מהבלוטות האנאליות. 2. הניתוח מאד לא נעים לחמוס וכואב ולא חיוני (ראה סעיף 4). 3. הניתוח עלול להסתבך ולגרום לאי תפקוד הסוגרים האנאליים (צואה ללא שליטה) 4. הניתוח אינו חיוני מבחינה רפואית ונחשב כקוסמטי ולכן נופל במסגרת החוק למניעת התעללות בבעלי חיים (אותו הקריטריון כמו קיצוץ זנבות וגזירת אוזניים בכלבים) הניתוח כבר לא מבוצע במקומות רבים בעולם מאותם הסיבות.

N a d a v 1 6

New member
אני לא מבין למה אתה מערבב דברים?!!?

אף אחד פה לא דיבר אפילו על הנושא של הוצאת בלוטות.. דיברתי על ס=ר=ו=ס בלבד... כל מה שאמרת מאוד מובן וידוע לי כבר ממזמן וגם אם היו עושים את זה לא הייתי עושה את זה...בכל אופן..אם סתם בחרת להגיד אז וואלה סבבה.

DR SHORR

New member
ידידי היקר!!!!!!

אתה בעצמך הזכרת את נושא הסרת הבלוטות כשציטטת את המחיר שנקט בו הוטרינר!!!!

N a d a v 1 6

New member
סווניק בביית והוא מסורסססססס

ייייש!! מסכנון שלי כולו הפוך לא יודע מה קורה ריפדתי לו את הכלוב הקטן והוא מעורפל.... לא להאמין כמה הוצאות זה חמוסים=\. בכל אופן תחזיקו אצבעות שהכל יעבור בשלום ושירגיש טוב.. גם לולה הייתה ככה אחרי העיקור יומיים שלמים הייתה בערפול.

skarlet ohara

New member
זה לא הגיוני... זה לא חמוס זה פיל!!

מוסי בן שנה ותשעה חודשים ושוקל קילו (למרות שהוא היה קילו מאה וזה מדאיג אותי קצת)... אבל 2.5 קילו??????????????

N a d a v 1 6

New member
חח אלוהיםםםם

אסור לדבר בטלפון ולכתוב בו זמנית..עכשיו שאני קורא את ההודעה אני לא מבין ממנה כלום, בכל אופן הוא גורר את זואי ועושה מלא צרות. הוא עובר סרוס ביום חמישי ב16:30 מקווה שיעבור בשלום תאחלו לו בהצלחה:). מקווה שלאחר מכן הוא ייתנהג יפה לחבריו החמסמוסים האחרים!. : )

למעלה