סונגפיק- Gone with the sin

Tashkin

New member
סונגפיק- Gone with the sin

אממ אני זוכרת שמישהי ניסתה לעשות אחד כזה ויצא לה מהמם<סיפור שמבוסס על שיר> אז גם ניסיתי :) מקווה שתאהבו. ___________________ "אני רק ילך להביא את המעיל מחדר החזרות, ואז אני יכנס אלייך" אמרה לרן בטלפון. רן היה מושלם. נאה, חכם, רציני, היה בו כול מה שכול בחורה תרצה. חוץ ממנה. היא לא כמוהו, היא לא רצתה את כול השלמות הזאת, אך היא שיכנעה את עצמה שזה מה שהיא צריכה. היה לה רע, היא שחכה מי היא כבר, היא שחכה מה כבר מיסתתתר מאחורי הבגדים, שחכה מה זה להיתחבר לאנשים מבלי לירצות מהם משהו. בחוץ היה קר, כולכך קר שאפילו שפתייה האדומות כולכך בלטו והיתנפחו כיאילו חיכו לנשיקה. היא ניכנסה לאולם ופתחה את הדלת בשקט, ראתה אותו,אותו אחד שהיא כולכך שנאה, שמרוב שינאה היא היתפוצצה מאהבה ביפנים. הוא היחיד שבאמת הכיר אותה, וראה מה שיש בפנים, אך מרוב שהיא איבדה את עצמה היא לא רצתה שהוא ידע, בימיוחד מישהו כמוהו. מישהו שמנסה ליראות את העולם מעבר לוורוד, מישהו שהיא לא מבינה לפעמים מה הוא רוצה, מישהו מווזר, היא כולכך הישתוקקה לו. הוא ישב אם הגב אלייה היא ראתה שהוא מחזיק גיטרה . הוא שמע את הדלת ניפתחת, הוא שמע צעדים בהד של המיסדרון, ישר הבין שזאת היא, הוא הכיר את העקבים שלה, הוא הכיר כול דבר בה. הוא מהר לקח את הגיטרה, וכשהוא שמע שהיא ניכנסת הוא התחיל לשיר: "I Love your skin oh so white..." פיתאום הוא היסתובב אלייה, ראה שהיא מעלה חיוך והמשיך לשיר: I love your touch cold as ice"" היא הרגישה עקיצה בלב, היא הבינה שהשיר הזה הוא בשבילה, היא רצתה ליבכות, אך היא עשתה מבט מקשיב כיאילו לא אכפת לה והוא המשיך: "And I love evey single tear you cry" הוא חייך "I just love the way you're losing your life" היא היתה המומה, המסקרה התחילה לינזול ומיתחת לענייה היו שקים שחורים. ואז הוא קם, התקרב אלייה וצליל הגיטרה גבר: Ohohohohoh my Baby, how beautiful you are" ואז נגע בפנייה והמשיך לשיר תוך כדי שהוא מיסתכל בעינייה Ohohohohoh my Darling, completely torn apart היא לא יכלה יותר, כאב לה, והוא ראה את זה You're gone with the sin my Baby and beautiful you are So gone with the sin my Darling היא הסתובבה ממנו והתחילה ללכת לספה שעלייה מונח המעיל I adore the despair in your eyes"" היא קמה, וקול הגיטרה הפסיק. הוא תפס אותה, סיבב אותה אלייו, היסכל עלייה ונשק לה. באותו רגע שהוא נשק לה היא ניסתה להילחם בזה, היא רצתה ולא יכלה. הוא עזב אותה,היא היתחלקה קלות לאחורה והוא המשיך I worship your lips once red as wine"" היא לא הבינה איזה מישחק הוא משחק, היא תפסה את המעיל ומהר רצה מהחדר, כשהיא כולה בוכה. פתחה את דלת הכניסה, ראתה גשם. היא המשיכה ללכת . כול שערה השחור היתרטב. היא נעמדה בגשם והחלה לבכות. פיתאום דלת הכניסה ניפתחה, הוא נעמד, עדיין אם הגיטרה ביד בעודו מחייך לסבלה ושר I crave for your scent sending shivers down my spine"" היא המשיכה ללכת, וקולו נהייה יותר ויותר חלש ואז היא בכול זאת הצליחה להקשיב.. "I just love the way you're running out of life..." הוא הניח את הגיטרה על הריצפה, סגר את הדלת וחזר לחדר החזרות. היא בהתה בגיטרה, רצתה לישבור אותה, להרוס אותה, לישרוף אותה, אך היא לקחה אותה והמשיכה ללכת לביתו של רן. באותו הלייילה היא חזרה לחדר החזרות, אם הגיטרה. הא ראתה אותו יושב על אותו כיסא באותה תנוחה. הפעם הוא לא שמה את העקבים אז הוא לא יכל לזהות אותם הוא פשוט שמע את צליל הגיטרה שלו. הוא שמע אותה מנגנת, הוא הרגיש כיאילו היא מנסה להמשיך את השיר שלו. ואז היא נעצרה. הוא היסתובב וראה אותה, את אותה האמיתית, הוא הרגיש את זה. היא נתנה לו את הגיטרה ואמרה לו :" בלי רן, ובלי יותר תחפושות" הוא חייך והמשיך: my Baby, how beautiful you are" היא הורידה ממנו את הגיטרה, היסתכלה לו בעיינם ולחשה :"שש... אל תדבר" ונשקה לו.

inbal287

New member
קיי, ביקורת בונה.

קודם כל, ח"ח על היוזמה. ובכללי - מאוד אהבתי את הרעיון. מה שכן, את צריכה לשים לב לשגיאות כתיב: שכחה ולא "שחכה", אלך ולא "ילך" וכו'. האמת שגם לא בדיוק ברור מה קורה שם - מי זה הבחור השני? מה רן קשור? אם תרצי, את מוזמנת לשכתב אותו כדי שאני אעלה לטאגליינס ולמאמרים.
.

Tashkin

New member
אמממ

הכול רשום חח כניראה לא שמת לב חחח כה אני דיסלקטית.. רק אחרי שהעלתי שמתי לב לשגיעות, סבבי נתקן ונעלה שוב :)

מממ נחמד.

אני בדרך כלל לא אוהבת סונגפיקס אבל זה נחמד. למרות שלא קראתי את כולו...הוא נראה לי מאוד נחמד. הוא נכלל גם בקטגוריה של One Shot. ><

?|מריםגבה|

את צוחקת בגלל שקראתי רק כמה שורות ואמרתי שזה נחמד? או בגלל שאני מכורה לפאנפיקים? ><

milkshakit

New member
לא הבנתי ממש ../images/Emo4.gif../images/Emo189.gif

מי זה הרן הזה? :0 ואיך הוא קשור אליה?

blinki1

New member
אז ככה..

אני חושבת שהרעיון ממש טוב.. וגם הסיפור מצא חן בעיני.. הבעיה היחידה היא שבאמת זה לא מנוסח תמיד נכון ובגלל זה קשה להבין בדיוק למה את מתכוונת ואיך הכול מתקשר אחד לשני.. אני חושבת שאם תתקני את השגיאות ותעלי את זה שוב זה יהיה מובן יותר לקוראים כי בהס"כ הסיפור באמת יפה:)

אוקיי. עכשיו כשקראתי הכל...

קודם כל, סונג פיק זה יותר מחזמר. לא שמישהו שר. אני מבינה למה התבלבת. אה, ואני עדיין חושבת שזה one shot. קצת לא ברור. רן הוא הבחור המושלם שעם הבחורה? הגיטריסט הוא הבחור הלא כל כך מושלם,שהבחורה חושקת בו אך גם שונאת? תכלס, נחמד++. אם הייתי אוהבת סונפיקס ו-one shots הייתי אוהבת יותר. (לא אישי) :)

כל הכבוד על היוזמה. ../images/Emo140.gif

חיח, אני זאת שכתבה את הסונגפיק ההוא, תודה על המחמאה.
קודם כל, אחלה סיפור, כתוב בצורה טוב. :] היו רק כמה דברים שהפריעו לי, יש המון רווחים מיותרים ודיי הרבה שגיאות הקלדה, אולי מלפני שאת מפרסמת פאנפיקים תשלחי למישהו שיעשה בטא? ברוב הפורומים של הפאנפיקים דורשים את זה, זה יעיל מאוד וככה יהיה מי שיבדוק לך את השגיאות. :] היה עוד משהו לא עקרוני, אבל השיר מדבר על מישהי שהתאבדה, לפחות לפי מה ששמעתי. זה גם הפירוש של gone with the sin הלכה/נעלמה עם החטא, כאשר החטא הוא ההתאבדות (נחשב לחטא על פי הנצרות [וההלכה היהודית]) בשורה תחתונה, כל הכבוד, תמשיכי לכתוב פאנפיקים זה ממש כיף לקרוא אותם. :]

Tashkin

New member
חחחח

תודה על הערות אני יכח את זה לתשומת לב פעם הבאה :)

למעלה