לכבודך הבורא עולם
בס"ד לכבודך הבורא עולם ************************** לשיר הקדוש הברוך הוא אנחנו אוהבים אותך אני רוצה לפרסם כל העולם האבא הקדוש הוא אוהב אותנו אנחנו הילדים שלך האבא הקדוש ברוך הוא מבקש איתנו יחזרו תשובה אימיתית האבא הקדוש ברוך הוא מבקש מאיתנו להדליק נרות שבת להתפלל לבקש כל מבקשות של הקדוש ברוך הוא אוהב לשמוע איתנו כל התפילות שלנו האבא הקדוש ברוך הוא הוא הכי מאושר בעולם תיהיה אהבת ישראל כמה האבא הקדוש ברוך הוא אוהב אותנו אנחנו ילדים שלך האבא הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך "ד נא לשמור על קדושת הגליון! ***************************** יש שיר חדש שהוא סגולה נפלאה ********************************** להצלחה ,לרפואה ,לשמירה ,ולכל הישועות! ******************************************* "נ נח נחמ נחמן מאומן !" ********************************************************** בשנת תרפ"ב {1922} שלח רבי נחמן מאומן מכתב בדרך נס לתלמידו היקר ר' ישראל בער אודסר ,זיע"א, עם חתימת הפלא: נ נח נחמן מאומן את עצמו לעולם: "כל העולם וכל הממשלה לא יודעים מי אני...." ********************************************** " אני אודיע לכם עכישו מי אני...." ******************************** "אני נ נח נחמ נחמן מאומן " "אין שום יאוש בעולם כלל!!!!!" ************************************* מצוה גדולה להיות בשמחה תמיד !!! *************************************** אם האיגרת הזאת משמחת אותך כבר קיימת מצוה גדולה ! הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך