סול, בואי לכאן

סול מצטערת עבורך אבל אולי יותר טוב

כך - לדעתי הוא מהר מאוד יחזור עם הזנב בין הרגליים !!! והפעם בתנאים שלך ! אם תלכי לרבנות תראי שעם כל הכבוד לכיבוד הורים יש גבול לכל תעלול !!! שתהיה לך שנה טובה בכל זאת ותהיי שלמה עם ההחלטות האלה - אני מקווה שאת לא לבד בחג נכון?

סול33

New member
תודה בנות

אם אני יהיה מוכנה לקבל אותו חזרה. רק בתנאים שלי. אין לי כוח יותר.

סול, שילך לעזעזעזל אבל לא בשבילה

את מבינה אותי? רוצה ללכת? בבקשה שים המזונות, תשאיר בית לבנות וטוס לכל הרוחות!! אבל בכדי שהמכשפה תרגיש שנצחה??????????? חרא עליה!!!!! זה לא!!!!!!!!!!!! שתחנק במיץ של עצמה ותתפגר לבדה.

סול33

New member
לפחות בעינין הזה הוא בסדר

הוא אמר שהוא משאיר את הבית ויתן מזונות. תודה לכולכם אני חייבת לרוץ לבנות.

שש שבע

New member
אל תאמיני

כולם ככה בהתחלה, תחתימי אותו כבר עכשיו על דברים, כי אחר כך העו"ד שהם לוקחים מכניסים להם לראש כל מיני זבל. אל תעשי לו חיים קלים, לא למדת כלום מאמא שלו במשך התקופה? ואגב סול, למה לא לביים ריב כזה לפני כל חג, שהבנות יקחו קצת האת הצרה לביתן?

geni1

New member
סול , כואב לי לשמוע../images/Emo10.gif

שהמצב עד כדי כך חמור. אבל לדעתי את עושה את הצעד הנכון! סבלת כל כך עד עכשיו. רק טוב יכול לצאת מהצעד הדרסטי שנקטת! שתהיה לך שנה טובה יותר מאלה שהיו...

סול

קודם כל קבלי
ממני אם את רצינית לגביי הגירושים, שלא תעיזי!!!!!!! לעשות את זה בע"פ גמני עשיתי בע"פ ועם הסכמים ביננו והיום אני אוכלת חרא ומחרבנת קוביות ואין לי הרבה מה לעשות נגד זה חוץ מללכת לבית משפט הכל הכל הכל לכתוב ולהחתים אותו ואולי אפילו כדאי שתתחילי להתייעץ עם עו"ד אבל אני באמת מקווה שזה רק העצבים של לפני החג וזה יעבור

למעלה