סול, בואי לכאן

סול, בואי לכאן

מה קרה עוד הפעם???????? מה ההצהרה הזו פתאום ועוד ערב ראש השנה? תפסיקי לבכות ותכתבי מה קרה הפעם.

סול33

New member
נשמה

בעלי רוצה לישון כל לילה אצל אמא שלו. אמרתי לו שישאר שם ולא יחזור. באמת הוא לא חזר. תסביך אמא.

רוצה???? שישלם וילך לעזעזל!!!!!

זה כבר ממש מוגזם העניין הזה וגובל בחולניות!!!!!!!! שלחי אותי לאמא שלו ותראי פעם אחת באמת לאן זה מוביל.

סול33

New member
עכשיו באמת אני לא רוצה אותו חזרה

מספיק נפגעתי. אני מחליפה מנעול. פתחתי היום תיק ברבנות. אני סומכת על אלוהים שהבנות שלה ישלמו.

שש שבע

New member
Y Y Y

זה כנראה כאב הרבה כוח סול, ה' יעזור, מי יודע, עד שיהיה גט אולי הסוס ימות כמאמר ג'וחא.

שש שבע

New member
תאשפזו אותהההההההה

תשמעי סול, כל רב יתן לך אישור על זה, הולך לקראת גירושין? לכו קודם ליעוץ הילכתי, שיעזרו לו לחשוב מה לעשות ומה לא עם אמא שלו.

וואלה סול, חוץ מטרקטור הכל עברת

עם החמות הזו. לעזעעזעעזעזעזעזעזעזזעזעזעזעזעזל איתה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה כמה רוע יכול להיות באישה אחת, ממש שטן בת שטן!! לא די שקיללה אותך על זה שאין לך בנים, לא די בזאת שמקללת אותך בביתך שלך, לא די בזאת שמייחלת למותך היא גם רוצה בגירושייך???????????? תסלחי מאוד, יש לך בעל בהמה ואני הייתי באמת מחזירה אותו אחר כבוד היישר לבית אימו ושילך לאלף עזעזעזעזעזעזעזעזעזזעזעזל. איחסססססססססססססססססססססא על הפרצוף שלו, מרוח בחרא ולא בעור!!!!! אלוהים ישלם???? שישלם לה ולבנותיה הנכות ריגשית למעללי אימם. בנות כלבה אחת אחת!!!!!!!!!

userit

New member
../images/Emo5.gifעדינה עם שפה יפה ממש מותק

לא מגעיל אותך? אם היית רואה אחת אחרת מדברת כמוך בטח היית ממש נגעלת..... מעניין אם את באמת רוצה להיות כזאת??...

יאללה ששית מבצע חדש, תתחילי לזוז

ותתקשרי לרבנית שתעשה מצווה לפני החג כי זה לא יגמר בטוב. סול , ששית תעביר לך מסר ותפעילי לפיו. ששית לעבודה!!!!!!!!!!

שש שבע

New member
הם צריכים ללכת ביחד ליעוץ אצל רב.

היא לא חיבת להחזיק אותה אצלה בבית, מה הרבנית יכולה לעשות? אנחנו לא עושים וודו, זה לא הסגנון שלנו, זה סיטרא אחרא., אבל אני אחפש פרק מתאים בתהילים, או איזו סגולה כנגד חמות רעה... ותמיד אפשר להגיד את קיא בתהילים ... "אשא עיניאל ההרים מאין יבוא עזרי, עזרי מעם ה' עושה שמים וארץ" כל פעם שמתעוררת בעיה, להגיד שוב ושוב את הפסוקים האלה...תראי איך עוזר.

רבנית עם סול ורב עם הבעל ושינסו

להגיע יחד לעמק השווה. לא וודו ולא נעליים חס ושלום. בנתיים המצב שם בוער ועלול להגמר בכי רע, לא חראם? מילא הוא אבל הבנות וסול סתם יסבלו ועוד בראש השנה? י ה ו ד י ם , קצת לב שמישהו יחדור לו ללב ויכפה עליו ללכת למשפחתו בערב החג.

סול33

New member
אצל ההורים שלי

הבעייה שההורים שלי אומרים שרק אם גם הוא יגיע. הוא רוצה לבוא. אני לא רוצה. אמא שלי רוצה שלום בית. אמא שלו תילך בסוף לבת שלה . ואחר כך הבת תחזיר אותה הביתה . זה ביגלל הריב בננו.

את והנשמה הענקית שלך ששית../images/Emo25.gif

כמו אמא אווזה מהר אוספת את כולם אל חיקה. שתהיי בריאה ותבדלי לחיים ארוכים נשמה.

למעלה