סולנים- טופ 5.

slallum

New member
מממ יכול להיות?../images/Emo8.gif

Bananas זה מהראשונים? Machine Head אני משער שזה עם איאן.. ועם מי זה Perfect Strangers?

epitaph

New member
וואו, הרבה שאלות...

בננות זה בין האחרונים דווקא, יצא רק לפני כמה שנים (זכור לי שלא התלהבו ממנו במיוחד, דווקא מהאחרון שלהם התלהבו הרבה יותר). Machinehead זה אכן עם גיליאן. לגבי Perfect Strangers, אני מכיר משם רק איזה שני שירים (Perfect Strangers ו- Knocking at Your Back Door) אבל לפי שמיעה נראה לי שזה גיליאן (אבל אל תתפוס אותי במילה כי אני לא בטוח בזה).

SomebodyElse

New member
אממ

אקסל רוז, פרדי מרקורי, רוברט פלאנט, רוני ג'יימס דיו, ג'ים מוריסון - לא בהכרח לפי סדר מסוים.

Mooyan

New member
המפפ...

כריס קורנל (סאונדגארדן, אודיוסלייב) דייב גרוהל (פו פייטרס) זאק דה לה רוצ'ה (רייג' אגאינסט דה משין) אנתוני קידיס (רד הוט צ'ילי פפרס) קורט קוביין (נירוונה) ואם אתם ממש ממש חמודים ואתם מרשים לי להוסיף אחד אז.. ליאם גלאגר (אואזיס)

rainbow 1974

New member
שלי../images/Emo20.gif

כריס קורנל פרדי מרקיורי ליין סטיילי שאנון הון סקוט ווילנד ועוד אחד..-סטיבן טיילר

amithadar

New member
נראה לי אולי...

אנטוני קידיס - RHCP רוברט סמית' - The Cure פרדי מרקורי באמת אחד הטיפוסים המעניינים שהסתובבו פה.... ג'ים מוריסון - The Doors אממ... אולי גם יהלי סובול(כמובן שהוא נמצא כאן ברשימה מאוד מכובדת, אבל נחמד לגוון לא?), ואני מקווה שלא תצחקו עלי.
מה? הוא מוזיקאי ממש מוכשר... מה אתם צוחקים עלי!? זין. תצחקו...

wish i was here

New member
עונה

הדירוג לא אומר כלום 1.bruce dickinson-iron maiden 2.הסולן של הanimals...לא יודע ת'שם 3.איאן גיליאן-דיפ פרפל 4.רוברט פלאנט-לד זפלין 5.סיד בארט-פינק פלויד לשעבר

Vdrums

New member
רוברט פלאנט, איאן גיליאן,

קורנל, מייק פאטון, סטינג.

ketas

New member
בלי לחשוב אפילו שניה

פרדי מרקורי מקווין.
~אבל בתור אחת שסוגדת לקווין אני לא אובייטיבית במיחד.
אממ ועכשיו סלחו לי אני לא הכי טובה בשמות. הסולן של ACDC...יש לו קול ממש מיוחד. אנתוני קידיס מרד הוט צ'ילי פפרס. הסולן של "סיסטם אוף אה דאון" (זה עם הזקן המשולש) קורט קוביין גם נחמד+.

Vdrums

New member
כן אבל רק מהאלבום מזמורייז הוא ממש

נדבק למיקרופון.
ועדיין הוא הגיטריסט והסולן סה הסולן.

ketas

New member
אממ כן

אבל גם השני שר לפעמים לא? טוב נו, טעות שלי

NYMets Man

New member
יאללה

כששואלים אותי על סולנים טובים אין לי מושג אם משתמשים כטוב בתור פרונטמן טוב או בעל יכולות קוליות... אני אנסה לשלב ---- לא לפי סדר! ---- 1) ג'יימס הטפילד - מטאליקה מנהד עצום אין לו, וגל לא צרחה מפוצצת אוזניים, אבל (פעם) בהחלט הקול המושלם לת'ראש מטאל אזכיר גם את הפרונט המדהים שלו הוא לא זז וקופץ הרבה אבל יש לו חתיכת נוכחות על הבמה! 2) ברוס דיקינסון סולן אדיר ופרונטמן מושלם רץ על הבמה, קופץ ממקום למקום... פשוט מלך כל מילה נוספת מיותרת 3)פרדי מרקורי אלוהים 4) מייק פאטון קשה לי להסביר את זה ממש אבל בנוסף לקול השפוט מהמם שלו יש לו נוכחות לא יאומנת על הבמה תעשמו פיית' נו מור 5)רוברט פלנט כאן כבר אין מה להוסיף :)

מייק פאטון, קול אופראי מעולה

אין שום סגנון שהוא לא יכול לשמוע תשמעו פאנטומס, ומיסטר באנגל וטומהוק. ;) בהופעות בהחלט יש לו נוכחות, כמו אדם שברח מבית משוגעים P: i like

למעלה