סוללות LIPO מומלצות ?

miniguy

New member
אתה יכול לקנות גם את הסוללות הסיניות

יש כבר די הרבה נסיון איתם בארץ והם עולות חצי מחיר ולא נופלות מסוללות יקרות תחפש באתר : https://www.unitedhobbies.com/

EITANLN1

New member
נראה מפתה

רק שלי יש ניסיון רע עם דברים זולים, בסופו של דבר עולה יותר. יש לעוד מישהו ניסיון עם הסוללות האלו ?

Dvir B

New member
לפני רגע חזרתי מטיסה עם אחת מהסוללות האלו

ליתר הדיוק ה11.1V 1000MAH ואני יכול להגיד שזו סוללה מצויינת! נותנת הרבה כוח והרבה זמן טיסה.. בטיסה הזאת אפשר להגיד שהשתמשתי בדיי הרבה כוח מהמנוע (שגם הוא אגב מהאתר הזה וגם הוא מצויין) וכואחרי שסיימתי את הטיסה היא הייתה חמה רק קצת לפי דעתי סוללה טובה מאווד ובשביל 18 דולר שווה כל גרוש

Dvir B

New member
עשיתי משלוח גדול

של כ 250 גרם אז עלה לי יחסית הרבה- 9 וחצי דולר,כמובן שהמשלוח רשום עם TRACKING NUMBER אבל אם אתה מתכוון לעשות הזמנה קטנה של כ 150 גרם(זהו המינימום שאפשר לעשות עם סוללה זאת משום שרק הסוללה שוקל 120 גרם)אז אני חושב שזה יעלה משהו כמו 5 דולר למשלוח לא רשום ו 7 למשלוח רשום(זה מה שאני זוכר שראיתי) דביר

pimaa

New member
הסוללות שציינת כבדות מאוד-

200 גרם לסוללת 2200 זה הכי כבד שראיתי עד עכשיו

toolyr

New member
תלוי ביישום

לזרמים גבוהים אני מעדיף את TP/FP/Dualsky, הן מצויינות למסוקים שעובדים באיידל רוב הזמן עבור תרגילי 3D.

EITANLN1

New member
אכן למסוק

אני צריך אותה למסוק שם היא תעבור התעללות ואני בספק אם תשרוד. אני משתמש ב DUAL Sky וב Hyperion. אני מתלבט לגבי Thunder Power 2070 SX. דרך אגב ה Hyperion סוללה מעולה, לוקחת את DUAL בלי להרגיש.

toolyr

New member
לא ניסיתי היפריון

ניסיתי כל מיני סיניות למיניהן, אבל לטיסות עצבניות במסוקים קטנים וגדולים רק הסוללות האלו עומדות בזה ומאפשרות ביצועים גבוהים.

למעלה