סוללות LI-FE

lekner

New member
סוללות LI-FE

מישהו יודע מה הסיפור איתם? הייתי אצל בחור שפרש מסוללות ליפו הוא טען שזה בגלל שהוא עובר לסוללות li-fe והראה לי סוללות שהוא מחבר לבד ראיתי שכתוב עליהם dewalt הוא מפרק אותם מבטריה של מברגה הוא טוען שהם הרבה יותר טובות בטיחותיות ניתנות לטעינה מהירה ובעלות קיבול יותר גבוה וגם שהרמתי אותן המשקל שלהם כלל לא כבד בנוסף ציין שבקרוב שנתיים-שלוש תצא טכנולוגיה חדשה של סוללות בכמה רמות מעל אלה (והוא יודע על מה הוא מדבר) מישהו יודע איפה יש סרטוטים לחיבור סוללות כאלה ואני לא מדבר על הלחמה בטור ובמקביל אל הוא גם מחבר אותם לפלאג טעינה והאם צריך בשבילם בלנסר ? נראה לי הרבה יותר טוב מליפו תודה

erazz

New member
סוללות A123

עשה חיפוש ברשת על A123 battery ותגלה הרבה מידע. הסוללות האלה נמצאות באמצע הדרך בין ליפו וניקד מהרבה בחינות: צפיפות אנרגיה, בטיחות, יכולת טעינה/פריקה. האם צריך בלנסר? אנערף. אם אתה ממש ממש רוצה אז כן.

lekner

New member
תודה רבה יש לי בעיה

פרנואיד קצת כתבתי על זה כשהתחלתי בפורום
לכן מחפש אלטרנטיבות ל ליפו, כבר נהרסה לי אחת וזה ממש הלחיץ אותי עד כדי כך שכל הלילה היא היתה סגורה בגריל בחוץ ראיתי את הסוללות שלו ואכן הם גדולות יותר אך לא כבדות בכלל אני יעשה חיפוש ואולי יעשה מה שהבחור עשה יפרוש מליפו ויעבור ל A123 הבחור בעל ניסיון של עשרות שנים טוב נו הוא לא בחור (מעל 60) וישאר עם ליפו רק לטיסנים שטוחים שאני מתכנן (לנסות ) לבנות ומקווה שגם יעבדו
שוב תודה רבה

תתעודד, יצאו כבר יש כאלו לטושיבה. מתאים לך?

כטיסנאי ממש לא. יתרון: ניתן לטעון ב-50A חיסרון: גדולות מגושמות וכבדות לטיסנים. אגב מפרק ומחבר LIFE ימבה כסף, תוצאה לא משהו. קיימות אפשרויות אחרות ועל כך בהזדמנות אחרת. רק בשמחות

lekner

New member
למה הזדמנות אחרת? יש פתרונות

אחרים ? טובים יותר ספר שנדע אתה לא חושב שזה יעניין את כולם ? אז שלח לי מסר אותי זה מעניין

למעלה