סוללות למינימד

10shosh

New member
סוללות למינימד

מישהו יודע איפה קונים את הסוללות המוזרות הללו של המינמד- מלבד אגנטק ? והאם זה שווה את המאמץ (כלומר מה ההבדל במחירים?) קצת מבאס אותי לדעת שהיום יש משאבות עם סוללות שאפשר למצוא בכל סופר או משאבות עם אמפולות מוכנות - זה מדהים כמה השוק הזה התרחב בשנה. במאי שעבר היו רק שתי משאבות שהבדל בינהן לא היה ניכר, לעומת חמש משאבות היום (אם אני לא טועה) עם אפשרויות שונות ומשונות מעניין מה יקרה עד שנה הבאה?

brunola

New member
בחברת גטר

ברחוב ז'בוטינסקי בר"ג יש א. חברת GETTER שהיא היבואנית של סוללות (וגם של ציוד צילום). אני קניתי משם כי זה היה משמעותית יותר זול. אם אני לא טועה, קניתי חבילה של 10 סוללות ב 30 ש"ח או משהו כזה... היום אני משתמש במשאבה השניה, ושם הסוללות מיוצרות במיוחד עבור המשאבה, ולכן אי אפשר למצוא תחליף. אני אפילו קונה את הסוללות בבית מרקחת. אז למי שיש מינימד - תגידו תודה על הסוללות ה"רגילות".

10shosh

New member
אני אנסה לבדוק שם תודה

אם יש לך מס בז'בוטנסקי זה ממש יעזור או לפחות כיוון בסביבה של ביאליק במקרה? ועוד שאלה למה בכלל החלפת למשאבה אחרת - למרות שמצד שני - בבית המרקחת בד"כ ליד הבית, אני במילא צריכה להיות בשביל כל הציוד הנלווה למשאבה. אז אולי עדיף גם לקנות שם את הסוללות במקום לחפש אותם בנפרד כשיש רק כמה חנויות בודדות שמחזיקות אותן

brunola

New member
מצטער

אין לי מספר. אבל זה בנין גדול (וכחול אני חושב) ליד מגדלי התאומים. או שפשוט תחפש ב 144 או דפי זהב....

למעלה