סולי שלי נדרסה...

liri g

New member
סולי שלי נדרסה...../images/Emo7.gif

סולי שלי מתה... היא נדרסה בכביש מול הבית שלי... חזרתי הביתה היא לא היתה. אחרי שעה התחלתי לקרא לה והיא בכל זאת לא הגיבה. התחלתי לדאוג אז החלטתי לצאת לחפש אותה. ושם היא הייתה... עם הכביש... שוכבת ללא רוח חיים עם עם הלשון בחוץ.... כל כך התפללתי שזאת לא התינוקת שלי... אבל זו הייתה היא... אני וחבר שלי קברנו אותה ליד הבית. אני לא מפסיקה לבכות.... סולי שלי... מתוקה שלי... מלאכית שלי... אני מתגעגעת אליך... אני תמיד אתגעגע... יהיה זכרה ברוך.

גלי®

New member
../images/Emo16.gif משתתפת בצערך... אני בטוחה

שסולי חיה את חייה אצלך אהובה ומאושרת...

liri g

New member
היא הייתה אהובה בכמויות!

היא לפעמים כבר התחרפנה מרוב האהבה שנתנו לה...

יצורה

New member
../images/Emo16.gif

אני יודעת שבמצב כזה מילים לא מצליחות לנחם... אבל כמו שכבר אמרו, אני בטוחה שהיא הייתה מאושרת איתך.

Benjamin Turner

New member
אוי ואבוי ../images/Emo7.gif

אני נורא מצטערת...
לזכרה של החתלתולה היפיופית שלך

cwen

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif אני משתתפת בצערך

אני לא יכולה אפילו לדמיין איך את מרגישה עכשיו.

liri g

New member
אני מרגישה כאילו

המכונית הזו דרסה גם אותי..... אני מותשת...

liri g

New member
תודה לכולם....

נורא קשה לי.... המתוקה שלי.... אני מתגעגעת אליה... הכל כל כך שונה בלעדיה... כל כך אפור וריק וחסר...

charm1

New member
אוי מאמי אני משתתפת בצערך../images/Emo7.gif

אני יודעת כמה זה קשה לעבד חיה טני עברתי את זה לפני שנתיים היה לי כלב רוטוולר מעורב והוא אבל מת בגיל ארבע חודשים כי כיבל פארוו ?(מחלה קטלנית)

liri g

New member
רוב האנשים סביבי לא מבינים למה

אני לוקחת את זה כל כך קשה... ונותנים לי דוגמאות על אנשים שאיבדו את הילדים שלהם. הם לא מבינים שאני מרגישה שאיבדתי את הבת שלי. סול הייתה התינוקת שלי...

liri g

New member
וזה המון! שיש לפחות אותכם!

אנשים שמבינים אותי בדיוק ואני לא צריכה להרגיש דבלית כי אני באבל על חתולה... הנשמה שלי.

cats10

New member
כי אותם אנשים

לא רואים דבר מלבד עצמם. הם מצפים שכולם יהיו כמוהם ושכולם יחיו לפי תפיסתם. לחתול יש נשמה, רגשות ותובנה, ואותם אנשים אטומים לכך. את אהבת את סול ואין להם כל זכות לומר לך מה לאהוב. והעובדה שגם בני-אדם נדרסים לא קשורה לעובדה שאבדה לך חברה קרובה ויקרה! כואב לשמוע על האסון. אהבת אותה והיא והזכרון ממנה שלך לתמיד.

למעלה