סוליפסיזם

סוליפסיזם

אי הודאות ביחס לקיום נפשו של הזולת, דהיינו שלכם (פשטני, וגם בעייתי קצת, לאור השימוש במושג כמו "שלכם", אבל ניחא, ממילא לא תשימו לב). זו המגלומאניה שלי. מישהו מתכוון להשוות, או חלילה להעלות? (כן כן, במובן הפוקרי של המלה). ומלה אישית לבנות הפורום החסודות: אני יודע (בטון אבהי מרגיע), רשה לכן להתמודד עם ריאליזם גברי מפוקח, כן כן, אותה תכונה שהמצאתן לה את שם הגנאי "שוביניזם", אבל בחייאת, תתמודדו, קירקורי "עזבי אותו, הוא סתם נודניק", לא יסייעו לכן אלא להטיל ביצים ביתר קלות. כך או כך, אהבתי - האבהית, הפטרונית, הישועית, נתונה.

קפת

New member
דוגרת אני ודוגרת

אוי. איכס. אלה הביצים שלך. שוב שכחת אותן מתחת למטה שלי. רק אלוהים ואני יודעות, עד כמה הן נחוצות לך, שם בחוץ. ישועי שלי. תביא לי רגע את הלחי (חמור) השניה. זו בלי הצלקת. תודה. ואגב, אתה ממשיך לבלבל בין מגלומניה לבין נרציזם אגו מאני פשוט, פשטני, בסיסי, שכל זב חוטם ובן תשחורת יכול ללקות בו בנקל. גם במקל. כשאחליט להעביר אותך לאגף הסגור, השמור למגלומנים האמיתיים, אשלח לך הודעה בכתב.

למרות ההתמרמרות הלא פוסקת

שלך ושל "אחיותיך", אחיזתי איתנה. אם אתן רוצות לגרש אותי, תצטרכו אירוע בסדר גודל של השלכת כל התה שלי לים. ואם כבר קמת, אז שתיים סוכר. ואיזו עוגיה. תודה נשמה.

קפת

New member
למרות ההתמרמרות הלא פוסקת

שלך, עדיף לנו להשקיע באירוע בסדר גודל של תכנית חלוקה והכרזתך כיישות עצמאית. ואחורי השמחה והריקודים, שאלוהים תעזור לך, כי כל אחת לנפשה, נוטלת חלק לפי צרכיה וכפי יכולתה.

א י ל ה

New member
כאן מתבקשת

השאלה: ומי אתה? בעייתי מעט, אני יודעת, לאור השימוש במושג כמו "אתה", ועוד במודגש, שומו שמיים, אבל ניחא, ממילא אני מדברת עם עצמי.

קפת

New member
אני לא רוצה להיות קטנונית

סתם לסכסך: אילה עם רחבים, החמור קרא לך קטנונית. שתידי.

פרו לוג

New member
שמתי לב, אחרי מאמצים מרובים,

שהודעתך מחולקת לשני חלקים, את החלק הראשון אכנה "רישא" ואת השני "סיפא". זה בשביל הסדר. כמו כן שמתי לב שאתה משתדל להיות לקוני (אם אני לא טועה, לקוניה נפרדה מיוגוסלביה הגדולה והמאוחדת בשנת 2 לפנה"ס, בעקבות הרעב הגדול וכיבושיו של נפוליאון). זה בשביל הנקודה הגאוגרפית. עזוב אותך סוליפסיזם, נסה סולפציד, זו מין חומצה א-מינית. זה בשביל מדע האלכימיה. אין לי מושג באיזה צד עליי לתמוך בוויכוח, בצד של המגלומניוֹת או בצד האגוצנטרי, בהעדר אינדיקטורים ראויים לשמם אתמוך בעצמי. זה בשביל עצמי. חלום חיי: להתנצח עם קפת. זה בשביל קפת.

קפת

New member
אני לא הבנתי

הוא גם רוצה לעשות איתי את זה

יכוליות

למרות שזה דווקא די מפתיע בהתחשב בעובדה שהוא ציין שאת א-מינית. לכי תביני אנשים.

קפת

New member
את אומרת שהוא קורא לי

חומצה? אני אמורה להיעלב מזה, נכון? כי דווקא לא אכפת לי להיות חומצה. זה יעזור לי לעכל כלמיני דברים שמעצבנימותי.

כן. זה בדיוק מה שאני אומרת

אחותי, מילא חומצה, אבל חומצה א-מינית? בנוסף לזה הוא גם אמר עליך אינדיקטורים. לדעתי הוא עבר את הגבול. זה מביש, מבזה ומעצבן. תעכלי אותו.

קפת

New member
פפפפפפפפשששחחחחרזזקקק. בלופס.

בוצע. אני חומצה אונומטופאית. שתידי גם. ותיזארו. אני יעילה מאוד. מדי. לגמרי. אפילו.

למעלה