סולידריות חרדית

LSD-J

New member
סולידריות חרדית

המשק מקרטע, האינפלציה עולה, הדולר שועט, האבטלה גדלה, הגירעון תופח, וכמובן האזרחים העובדים צריכים להדק את החגורה. אבל במי אסור לגעת? ניחשתם נכון.

yariv~2

New member
ניחשתי נכון? -

בח"כים, בשרים, במזנון הכנסת, במימון המפלגות, בשופטים, ב"ספורט", בדמי האבטלה, בחוקים הפרטיים. ו... בחרדים.

yariv~2

New member
ניחשתי נכון? -

בח"כים, בשרים, במזנון הכנסת, במימון המפלגות, בשופטים, ב"ספורט", בדמי האבטלה, בחוקים הפרטיים. ו... בחרדים.

LSD-J

New member
נו ASS למה אין תגובה?

נו אני מחכה לעוד איזה תמרון התחמקות מרהיב.

ברג

New member
אני מתבייש

אני לא מתביש בכך שהחרדים דרשו שלא לקצץ בקיצבאות הילדים שכן יש מיליון דברים שצריך לקצץ לפני כן , אך אני כן מתבייש מהאופן שבו החרדים מציגים את העמדה שלהם בכנסת ובתקשורת , במקום לומר את מה שאמרו הם היו צריכים לומר אנחנו מוכנים לקיצוץ כולל אבל בתנאי שהקיצוץ יהיה בכולם ולא שיפגע רק במגזר החרדי שזה אומר להפסיק לממן את כל התיאטרונים בארץ ,ענף הקולנוע ,סגירת משרדים ללא תיק ,הפרטת רשות השידור [שעולה לנו 800 מיליון ש"ח כל שנה],קיצוץ בתמיכת הספורטאים והספורט בכלל. אבל בעצם יכול להיות שזה מה שהחרדים אמרו אבל התקשורת עוותה את דבריהם ואם כך אני מתבייש בתקשורת שלנו שמסלפת את דברי החרדים!

LSD-J

New member
במי אתה מתבייש? בתקשורת???

למה אתה חושב שבשום דבר אחר לא קיצצו? איפה אתה חי? למה אתם תמיד מתחמקים מהעיקר? אולי תפסיקו לנפנף לי עם התיאטרון והספורט כל פעם? מה גורם לך לחשוב ששם לא בוצע קיצוץ ומה גורם לך לחשוב שהמדינה מוציאה מוציאה עליהם כאלה סכומי עתק? אני מדבר על החרדים. למה הם לא נותנים יד? למה בהם אסור לגעת? למה האנוכיות הזאת?| למה? למה? למה? ועוד לא הבנתי איך התקשורת עיוותה את דברי החרדים. מה פה לא ברור בדבריהם? "תקצצו לנו בתקציב, נפיל את הממשלה ושיקפוץ העולם". במקום להתווכח, פשוט תודה באמת : אתם פה בשביל להכשיל את המדינה הציונית. היא כופרת, היא בניגוד לרצון האל ולכן מצווה לדפוק אותה. שום דבר שתגיד לא יפריך את זה.

אשרת

New member
תאין לי ברג, אם תקציב התרבות

והספורט היה מתקרב לחצי ממה שהחרדים מקבלים, מצב הספורט והתאטרון היה הרבה יותר טוב ממה שהוא עכשיו. חוץ מזה , למה שהפעם רק המגזר החרדי יפגע? הרי בדרך כלל הוא היחיד שלא נפגע.

LSD-J

New member
עכשיו הוא יביא לך את המספרים שלו

חכי הפעלת עכשיו את הטריגר. תיכף הוא ישלוף את המספרים המהוללים שלו ויוכיח לנו כמה אנחנו טועים ושבעצם תקציב אגף הכדורעף במשרד הספורט עולה למדינה יותר. חסוך מאיתנו את המספרים ההזויים שלך, ברג, תן לאנשים פה קצת קרדיט.

למעלה