סולטון XD9

goznis

New member
סולטון XD9

יש לי סולטון XD9 ואני רוצה להחליף , שמעתי את TYROS 2 ו ROLAND E 70 הבנתי מהפורום שהם כמו E 80ׂ. לדעתי הצלילים של הסולטון הרבה יותר חיים ואמתיים משניהם רוצה לשמוע חוות דעת נוספת תקנו אותי עם אני טועה

דiד משה

New member
דעתי:

סולטון לא שמעתי. מבין ימהה ורולנד, רולנד באיכות הצלילים לוקח בהליכה את ימהה, אבל.. לך תבדוק את קורג. שיא השלמות! הרבה יותר מרולנד.

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מה קורג יותר "מקצועי"??עד שקניתי רולנד
אין כבר כסף לקנות עוד אחד ריבי משה
לדעתי שוב ושוב הכול עניין של טעם.מה רע לך בסולטון?

דiד משה

New member
סולטון אני לא מכיר. אני אישית

מנגן על רולנד ומרוצה ממנו עד השמיים, אבל קורג זה עולם אחר...

goznis

New member
מבחינה חומרית הכי מרגש אותי זה אורג

לסולטון סאונד מעולה לצלילים ולליווים לפי הפרמטר הזה פשוט חבל להחליף. מבחינה חומרית הכי מרגש אותי זה אורגן חדש עם כל המשתמע מכך

קורג-שיא השלמות,עדיין לא שיא אבל

בהחלט שווה,הצלילים שם אמיתיים,תשמו פעם את משה אברהם מנגן על קורג...

אליקו151

New member
אם תרצה למכור את שלך במחיר טוב אני

מוכן לקחת המחיר תקציב שלי עד 6000 שקל

אורגן83

New member
אתה צודק סולטון הכי טוב אל תחליף

אם בכל זאת אתה מעונין כי נמאס לך. אם אתה מנגן בעיקר בבית לך על הטיירוס או שתקנה אותו כאורגן נוסף לאורגנ שלך אם אתה צריך לאירועים. האפקטים שלו מדהימים. ואם אתה צריך רק לאירועים קח את הרולנד. (שוב. רק אם נמאס לך מהסולטון כי לדעתי הוא הכי טוב. ראה גם במאמרי הפורום,)

אליסף12

New member
אחחח... צריך להתחיל להבין שאי אפשר

להכיר אורגן עד שלא יושבים עליו כמה שעות. מדובר על בן אדם שמנגן כמה שנים על הכלי שלו וכל משהו אחר שהוא מנסה לא נשמע כמו שהוא רגיל לשמוע,במיוחד שהכלי שנמצא ברשותו הוא ברמה גבוהה. אני זוכר שגם אני כשהחלפתי את הרולנד שלי ביאמהה בהתחלה הפריעו לי כל מיני דברים,ואפילו חשבתי שיש צלילים שנשמעים יותר טוב ברולנד שהיה לי.לא מזמן פתחתי אותו כדי לנסות לא יכולתי לנגן עליו יותר מחצי דקה. זהו צריך ללכת לחנות( כלי זמר חלילית,מרום) ולשבת שעתיים על האורגן, לנסות את רוב המקצבים רוב הצלילים וכו' ולראות עם מתחברים לאורגן וליכולותיו.בהצלחה!

goznis

New member
אני מסכים

תודה על כל התייחסות אני מנגן בבית בלבד להנאתי קוותי שהאורגנים החדשים שיצאו ירגשו אותי יותר ולא כך הדבר אך כמו שאומר איש הרוח המנוסה (תבורך) צריך לשמוע ולהחליט

למעלה