סולו גיטרה...

CommandeRiker

New member
סולו גיטרה...

אוקיי למרות שטורניר הגיטריסטים נחתם , אני רוצה לעשות מעין טורניר אישי קטן בראש שלי. למישו יש המלצה על סולואים לגיטרה של המתמודדים ובמיוחד קנופלר גי'מי וקלפטון?

OzzzzzY

New member
גם אני חשבתי על זה...

זה יכול להיות מאוד מעניין... למי שלא מכיר שיכנס לפה...רשימת 100 הסולואים הגדולים עפ"י האתר ABOUT... כנסו ותגידו מה אתם אומרים על הדירוג....

עלוב עלוב עלוב

עוד רשימה מגוחכת שנועדה להקפיץ רייטינג של ערוץ, או להוסיף קונים לעיתון או לאתר אינטרנט.. מה גם שהרשימה מגוחכת מאוד

OzzzzzY

New member
כן...יש שם סולו של קורט קוביין...

אבל רוב הסולואים שבמקומות שבצמרת הם טובים....

מאדמאן

New member
רשימה עלובה - שזה כואב...

בלי סולו אחד של בלקמור ???? בלי צ'יילד אין טיים ? בלי catch the raunbow מריינבו און סטייג' בלי הייוו'י סטאר ? מה זה רשימה זה בטטא מטבוחא ?? תביא אתר רציני ולא איזה קידום מכירות מעפאן ויחצני פלצני

OzzzzzY

New member
כן...גם אני חושב שהרשימה לא משהו...

יש לך אתר עם רשימה יותר טובה?!?

כל רשימה

של סולואים שבג'ף בק מופיע לראשונה במקום ה 99 או שקירק האמט (אחיו האמרקאי של קיר קמט שלנו) וסלאש מוצאים בה מקום בעשיריה הראשונה, או שלריצ'י בלקמור יש יצוג רק לקטע אחד (כמו גם לג'רי גרסייה) ואף אחד מענקי הבלוז לא זוכה שם לאיזכור (להוציא בי בי קינג) וגם קרלוס סנטנה לא זוכה שם אפילו לאיזכור אחד בתוך 100 הקטעים לא ממש שווה התיחסות.

OzzzzzY

New member
אולי....

אולי נעשה פה בפורום טורניר סולואוים , או סתם רשימה שכזאת!?! נשמע נחמד ,לא?

זה קצת קטן על טורניר, אבל...

יש לי הצעה, שכל אחד יכתוב על הסולו שהוא הכי אוהב ונעשה מזה מאמר או אולי סקר בסוף...

country joe

New member
Maggot Brain

כששיר שנפתח במשפט: "Mother earth is pregnant for the 3rd 'cause y'all had knocked her up" אתה יודע שזה משהו מיוחד. ואכן זה כך. 10 דקות של סולו מתמשך, ואיזה סולו. הדקות הראשונות עולות אפילו על הנדריקס שהיווה השפעה על הקטע הזה, של פאנקאדליק. הגיטריסט הוא אדי הייזל, אגב. השמועה אומרת שג'ורג' קלינטון אמר להייזל לנגן כאילו אמא שלו מתה. אכזרי, אבל עובדה שזה עבד.

OzzzzzY

New member
סקר זה קטן מדי...

הרבה מאוד סולואים יפים לא יזכו ליצוגיות... מאמר נשמע יותר טוב...

CaerBannog

New member
i heard her call my name

של המחתרת הקטיפה כמובן, והסולו (גם כמובן) של לו ריד וכן, אני רציני.

ThePiper

New member
לי יש כ"כ הרבה שאני אוהבת אז...

היה לי קל יותר להביא סולו אהוב של מישהו אחר... "My favorite guitar solo of all time was Elliot Randall's on `Reelin' In The Years'." ג'ימי פייג'.

קיר קמט

New member
יש לי שאלה.

נניח, נכון בפרי בירד ? אז כאילו, זה לא יכול להיות סולו, כי יש שם כמה גיטרות
בכל מקרה אוהב את הקטע בפרי בירד, אוהב את צ'יילד אין טיים , אוהב הייווי סטאר , אוהב מג'יק קארפט רייד ובורן טו בי ויילד, למרות שהם נשמעים פחות מרשימים מהאחרים ופחות בומבסטיים , ואוהב ספאניש קאראוון

LadyG

New member
לפני יותר מחצי שנה

העלנו כאן בפורום את נושא הסולואים. יש המון סולואים מופלאים ואני דווקא אהבתי את הרעיון של טורניר קטן ומנומק. הטעם שלי כנראה לא משתנה. אז בחרתי ב- Symphaty for the Devil וזו גם בחירתי עכשיו. סולו כואב, עצבני ואפילו נשכני. ואולי קית ריצ'רדס הוא לא גדול נגני הגיטרה אבל מוזיקה זה עניין של רגש ובסולו הגיטרה הזה יש פשוט הכל.

Sith Master

New member
לא יודע אם הכי אוהב../images/Emo19.gif

אבל 5 הדקות האחרונות של פריבירד מאת לינרד סקיינרד. תמיד הייתי משוכנע שזה סולו, עד שראיתי קטע מהופעה וגיליתי שמלבד העובדה שיש גם תופים ברקע (אבל בכל סולו יש...), זה מחומש גיטריסטים ולא סולו... אבל זה בהחלט קטע איכותי!

Rubycon

New member
עולים לא כמה בראש

אני אבחר אחד. Watermelon in Easter Hay של זאפה.

avivs

New member
קורט קוביין?!

אני מנגן שנה וחצי ואני מאלתר קטעים יותר טובים מבסולואים שלו.

למעלה