סוכת המציל... חלק א'

סוכת המציל... חלק א'

חודש מאי כבר נעים בחוץ, קבענו דייט... לאן נלך שאלתי? פאב ענית נכנסנו לפאב, מלא צעירים וצעירות חתיכים וחטובות, פאב מלא הורמונים... ברקע מתנגנת לה מוסיקה שקטה, הזמנו יין. המוסיקה שונתה ל.... סלסה אווו אני מתה ללמוד את זה אני אומרת לך ואתה מתנד ללמד אותי, אתה תופס את ידי ומוביל אותי לרחבה, אני מזהירה אותך שאני לא יודעת לרקוד ואתה רק מחייך... אתה מוביל אותי בריקוד המדליק הזה, מלמד אותי את הצעדים ומבקש ממני להשתחרר, אני בתגובה דורכת עליך...אופס סליחה. אנחנו חוזרים למקום, מתיישבים ומזמינים משהו לאכול, אני מבקשת ממך לצאת קצת בנתיים למרפסת הפאב כדי לשאוף אוויר, אנחנו יוצאים ואני לוקחת את כוס היין איתי. למרות שחודש מאי קצת קריר בחוץ ואני ניצמדת אליך במטרה להתחמם ושופכת עליך בטעות יין... אנחנו נכנסים חזרה, האוכל מחכה לנו כבר על השולחן המבטים שלנו מצטלבים ועכשיו אין צורך להוסיף עוד, אנחנו נוגסים ביס קטן מהטוסטים שהזמנו ויוצאים החוצה, ממשיכים לים... אנחנו מגיעים לחוף הים, יוצאים מהמכונית ומשב רוח קרירה עוטף אותנו, אני נצמדת אליך ומחבקת אותך ואתה עוטף אותי בחיבוק גדול אני מצמידה את אפי לחזה שלך ומסניפה אותך, ריח מדהים של אפטר שייב מהול ביין ששפכתי עליך קודם. אנחנו יורדים לכיוון החוף אתה מציע שנתקדם לכיוון סוכת המציל, אני מוציאה שמיכה מהתיק ואתה אומר לי שאין לנו צורך בה, מכניס יד לכיס ומוציא מפתח, מנפנף בו מול עיני ואומר "הפתעה, חבר שלי מציל בסוכה הזו נתן לי מפתח..." אני מחייכת אליך ושולחת לך נשיקה באוויר. אנחנו נכנסים לסוכה ואני מופתעת, לא ידעתי שיש להם כאן מיטה ומקרר, אני פותחת את המקרר ומחייכת, או שמסוכן לשחות כאן או שחבר שלך פשוט דאג לך.... המקרר היה עם וודקה, יין וקרחחחחחחחחחח אני חולצת את סנדליי ומתקרבת אליך, פותחת את כפתורי חולצתך המוכתמת, מעבירה את ידי על גופך המדהים ונושקת לו בעדינות... אני מורידה מעליך את החולצה, ונושכת את שפתי למראה גופך... אתה גורר אותי למיטה הצרה ולוחש לי... "אני שלך עכשיו, עשי בי כרצונך" אני מחייכת אליך, מבקשת את סליחתך לרגע והולכת ללחוץ על הקומקום, אני מכינה נס חםםםם ומתקרבת אליך, אני קושרת את עינך במתפחת שמצאתי באיזור ומבקשת ממך להרגע... אני חולצת לך את הנעליים, מורידה לך את הגרביים ופותחת את כפתורי הג´ינס שלך, אתה מנסה לעזור לי ואני בתגובה קושרת את ידיך ומבקשת ממך לא להתערב. אתה נשאר בתחתונים בלבד, דרכם אני רואה את זיקפתך, אני מחייכת ומורידה אותם מעליך... אני לוגמת מהנס החם שהכנתי, מחזיקה אותו מעט בפה ובולעת, מתקרבת אליך כשפי עדיין חם ויונקת את אבריך לתוכי... "אווווווווו, זה מדהים" היתה התגובה הראשונית שלך, אתה מבקש ממני לשחרר לך את הידיים ואני נענת לבקשה... המשך יבוא...

אחת הפעמים היותר טובות שלי היו

בסוכת מציל... (אמנם לא מקומבנת כמוך... לא בפנים) אבל עדיין היה טוב

באמת יש שם מיטה....

או שניסחפתי בתיאור הפנטזייה שלי

חחחחח

אין לי מושג לא נכנסנו לבפנים זה היה מחוץ לסוכה הסוכה עצמה הייתה סגורה אבל אחלה תאור אהבתי ויאללה המשך....

למעלה