סוכר..

סוכר..

קודם כל, אני חייבת לכתוב שנראה לי שחוסר שינה מתחיל לפגוע בכולנו. כמו בכל טיול תנועה ביסודי- שלושה ימים כימעט לא ישנים, בבוקר האחרון רבים עם כולם. ואף אחד לא חמוד כמו שהוא היה ביום הראשון- נו טוב, אחרי כל כך הרבה זמן ביחד, כולם צריכים קצת לנוח. נושא אחר. אמא שלי הביאה מהיוניברס שוקולד שאני מאוד אוהבת ואתם כנראה לא מכירים- שמו בישראל הוא שוקולייט [אפילו דיאטתי], והוא כנראה שוקולד המכולת הכי טעים שיש. אם תחפשו אותו הוא ארוז באריזה בצבע תכלת והאריזה שלו די נפוחה- למה? כי בשוקולד הזה יש חורים! מאוד טעים- תנסו. עוד משהו שאהבתי ואתם כנראה לא יודעים עליו, זה הקרטיב עם הסוכריות המיתפוצצות. מתי שהוא כשהייתי קטנה, היה אצל חן קרטיב עם סוכריות מיתפוצצות. כתום ועשוי מחומר רך ונעים [לא קרח], ואללי- זה מיתפוצץ בפה! אך מה לעשות- הקרטיב נמג, התאוריה שלי היא שהורידו אותו מהמדפים כי גילו בו חומרים ממכרים [לא חוקיים]. והקרמבו של פעם... פעם בקצפת היה פחות סוכר והשוקולד היה מלא טעם, הו הימים ההם.. ולסיום- מתכון שאולי לא כולכם תאהבו, אבל כדי לנסות- לוקחים נשיקות [העוגיות הטעימות מהקצף הציבעוני], מועכים אותן [בשקית, אל תעשו לאמא ליכלוך], מערבבים עם שקדים ממותקים מעוכים, ושמים את הכל בתוך תבנית קטנה מלאה קצפת. ועכשיו לפריזר. מתוק מאוד, אבל אני זוכרת שזה היה טעים- יום אחד אני ארשום לכם את המתכון לפשטידה של הגן. ובברכת כל אחד לפורמו ילך- ענבל.

lowealpine

New member
שוקולד

וואי, שוקולייט זה באמת טעים. ניסית פעם טובלרון?

טובלרון ניתקע בין השיניים

עד כמה שזה טעים. אבל זה היה הרבה יותר טעים כשזה בא מחוץ לארץ. שוקולייט רולס!!!!

TB, ודברים ששכחתי

איך שכחתי? בטח לא מישתווה לחוויות מחול אבל פעם הייתה אצל אשר סידרה מתוקה של שוקולדים עם כל מיני מינים של פיצפוצים וטעמים [נידמה לי ששל עלית- שבפעם ההיא הוציאו שוקולד טעים], בטפלאות של תשעה ריבועים- פשוט כיף. היום כבר אין. ואו קיי וטייגר, השילוב של טופי משונה עם שוקולד חייב להיות מנצח. וסליחה TB, כל כך מגניב- יש לי בביצפר טיבי אחת. פעם היא תיכנס לאחד הסרטים שלנו, כשהיא הייתה בבניין שלי אי אפשר היה לסובב את הראש בלי שהיא תהייה שם. פעם דיברנו על כמה שזה מפחיד, ועברנו את הסיבוב לכיוון הקיוסק למעלה- ומי היה שם לדעתכם? ולמה אסור לך שוקולד?

yulia_tb

New member
קודם כל- קוראים לי יוליה..ולא TB

ובקשר לשוולד זה סתם סיפור ארוך ומעצבן..

themeandi83

New member
אתם בורים בשוקולד!!!

אין לכם את זה. השוקולד הכי שווה הוא באמת טובלרון ואחריו מגיע אחד אדום וקטן. ויש לו b בשם bo משהו... כבר לא זוכר. שוקולד לבן הוא אחד ההמצאות הטובות ביותר שהאדם מצא. ואם אנחנו פה: קחו קורנפלקס תכניסו לבלנדר (אני לא צוחק) תהפכו אותו לעיסת קורנפלקס. ואז תכניסו את העיסה לשוקולד השחר (שימו לב שהשוקולד לא קר -ועדיף שהיה בחוץ איזה יום או שניים) וזה מעדן!

N0

New member
מה זה המקומות האלה ?

שוקולד מחן ? איפה זה חן להעזאזל הסלנג של הנוער בימינו ואצל אשר ? מי קונה שוקלד אצל השומר של בית ספר ( ידעתי שמשהו לא חוקי הולך איתו...) N0 ממש לא בקי בשמות של כל המקומות האלה מילא דורי הוא מבין שימי הוא מבין אבל חן ? מי זה חן ? ובכלל למכור שוקולג עם חורים כשוקולד דיאטטי נראה לN0 כמזימה זדונית בהחלט אפשר לנסות להריץ את זה הלאה למכור חבילות סוכר ריקות, לחם שבשאירו בו רק את הקשה, מכשירי כושר שרשום עליהם ``בנה בעצמך`` ועוד אלף ואחת דברים (ממש סטארטאפ !). בכל מקרה השוקולד הכי טוב N0 יודע שזה בנאלי אבל זה קינדר אין מה לעשות קינדר לוקח את כולם (ולא השוקולד של הביצי הפתעה כי לו יש טעם של אלומיניום ) ונכון שטובלרון זה מצויין ולידי גודייבה זה מצויין (וN0 אכל פעם שוקולד מריר עם מנטה שהיה ממש טוב אבל הוא לא זוכר את השם) אבל אין מה להשוות לקינדר. ומתכון קצת דומה לשלך - מתיכים שוקולד פרה ויוצקים על קורנפלקס של תלמה כשהוא שלם (אני יודע שהתוצרת היא מהארץ ולא נחשבת לאיכותית אבל לפעמים שמערבבים שני דברים לא מושלמים ביחד יוצא דבר מושלם ! ) ושמים בפריזר עש שזה מתקשה חזרה (עדיף להכין הרבה כמויות קטנות מאשר גוש אחד גדול ) יש חברה שמייצרת את זה באריזות שדומות לקליק אבל היא לא ממש עושה את זה טוב (קוראים לה עילית או שם אחר שנותנים לחיקויים (כמו קולה פיפסי ושוקולד שחיר )). N0 N0

...אז אתה לא מיזרעאליה...

[שימחה לימדה אותנו לכתוב את זה נכון בכיתה ג`- יזרע אליה] אם היית משם, לא היית יכול לפספס את חן בדרך חזרה מבי``ס דרך חניתה [איפה שהיום מידן]. ודרך אגב דורי, הם עוזבים שנה הבאה- רק רציתי ליידע אותך למיקרה שעוד לא שמעת.

N0

New member
את מתכוונת לשטראוס ?

פעם היה שם מישהו שקראו לו חן שעבד שם (היום הוא אחד מהבעלים של ונילה ) אבל מי קורא לזה חן קוראים לזה שטראוס (בין הופלי לקיוסק זה הדבר היחיד שעולה לN0 בראש ). וN0 מעולם לא אהב את דורי (הוא תמיד ראה בוא כעושק קטינות ) ואם הוא עוזב או לא זה ממש לא משנה לN0 שגם עוזב שנה הבאה . הדבר היחיד שהוא עשה שאולי יהיה שווה משהו בשנים הבאות זה לארגן רדיו לבית ספר (ואת לא שמעת את זה ממנו עדיין ). N0

התשעה ריבועים האלה

שאת מדברת עליהם- נקראו בזמנו ``נשיקולדה``, זה בא בחפיסות מגניבות כאלה בצבעים שונים, סגול או ירוק למיטב זכרוני, וזה באמת השוקולד הכי טעים שעלית ייצרו אי פעם! (אלא אם כן טעם הנוסטלגיה מטעה אותי...) איזה כיף שעוד מישהו זוכר את השוקולד המגניב הזה! כל הסביבה שלי כבר התייאשה ובטוחה שאני מדברת על שוקולד פיקטיבי שפיתחתי בעזרת דמיוני... הא! אני לא המשוגעת היחידה! חוצמזה שהשוקולד הזה, נשיקולדה, תמיד היה בבית של סבתא וסבא שלי, כך שזאת בכלל נוסטלגיה. דולצינאה.

yulia_tb

New member
אפשר בבקשה בלי שוקולד..

אסור לי שוקולד (כן.כן..) אז בבקשה ממכם אל תגרו אותי עם שוקולד.. ממני, יוליה

t@lly

New member
מאכל אלוהי...

מאכל אלוהי...

אוי אני מתה על השוקולד הזה! הייתי קונה אותו פעם כל הזמן הוא פשוט מתמסס בפה... ועכשיו אני כבר כמעט לא מוצאת אותו בשום מקום. בכל אופן אני מתה על שוקולד כמעט כל שוקולג שבעולם - חוץ משוקולד לבן כמובן... לא יודעת זה נראה לי פשוט

תותי-בת

New member
אנשים חביבים שלי חחחחחחחחחח דיבורים על שוקולד לא עושים לי טוב - הולכת ומחפשת בארון.. :p אז בואו ואני אספר לכולכם מהו השוקולד הכי טוב בעולם, עיזבו את השוקולייט - כן אני יודעת שהוא טעים, עיזבו את הטובלרון- סתם נדבק לשיניים ובכלל לא טעים, בואו ואני אפתח את עיניכם עם ``מקס ברנר``- שוקולד איכותי, אליטה של שוקולד, שוקולד מלכות, מעדן האלים, מי שמכיר יודע שאני צוקדת במיליון אחוזים, שוקולד לבן עם אגוזים, שוקולד מריר עם פולי קפה, פשוט תנסו ותהיו בנירוונה, נשבעת לכם. אז בפעם הבאה שמישהו נוסע לחו``ל במקום לבקש בגדים, בשמים, או וואט אוור, תבקשו מקס ברנר מהדיוטי פרי. נ.ב. ניתן להשיג את השוקולד בארץ, אבל רק בחנויות שוות, ונראה לי שיש גם בסופרפארם את השוקולד המריר עם הפולי קפה, אני לא ממש בטוחה, יקר, אבל שווה כל ריבוע קטן וטעים... מקווה שיהיה לכולנו רק טוב, חיבוקים, נשיקות והמון אהבה, ליאת.

N0

New member
צודקת

השוקולד של מקס הוא באמת השוקולד הטוב ביותר שN0 טעם (ובד``כ כלל הוא נמכר בחנויות איכות שנקראות ``השוקולד של מקס`` ) אבל כל קוביה (וזה נכון N0 לא מגזים ) עולה בסביבות ה 2 ש``ח. פעם אחרונה שN0 בדק וזה היה לפני שנתיים בערך... אז בד``כ זה או שוקולד שקונים לאנשים אחרים או שמקבלים מאנשים אחרים אבל אף פעם לא קונים לעצמך (חוץ מאולי קורט וגם זה כבר נראה לי חורג מהתקציב שלו) מצד שני שוקולד שמקבלים במתנה (ביחוד ממישהו שאוהבים) הוא הרבה יותר טוב. N0

למעלה