סוכר חום

סוכר חום ../images/Emo35.gif

מישהו יודע מדוע סוכר חום (בהיר) מתמוסס תוף זמן ממושך (יחסית לסוכר לבן)? כיצד ניתן לזהות איכות של סוכר חום (נאווה)?

לצערי, יש הרבה זיופים עם סוכר חום

כשאני התחלתי עם מזון בריאות נאמר לי לשים סוכר בכוס מים ולערבב. אם המים נצבעים וגרגרי הסוכר נשארים לבנים - זה צבוע בזמנו ניסיתי כמה סוגים ובסוף הרמתי ידיים והמשכתי ליהנות מטעמו של הסוכר הלבן
או להשתמש בדבש. לדעתי, וזה לא מבוסס, אם לוקח לזה יותר זמן להתמוסס - זה סימן טוב!! אבל בעיקר שים לב למהירות בה נצבעים המים

ישנם 2 סוגי סוכר חום,

אחד כהה מאוד ודביק והוא ה"פחות טוב" שכן הוא תערובת של סוכר לבן עם מולסה. השני הסוכר חום הבהיר יותר הינו הסוכר החום האמיתי , סוכר המופק מקנה סוכר אך פחות מזוקק מהסוכר הלבן ומכיל גם וטמינים מקבוצת B וכמויות קטנות של ברזל סידן וסיבית תזונתיים . כלל עדיף להשתמש בסוכר פרות ובדבש . לשאלתך לגבי ההמסה , לצערי אינני יודעת. שבוע עם בשורות יותר טובות, יעל

סוכר פירות?

(בהנחה שהתכוונת לסוכר פירות
ולא לסוכר פרות
)
מה הייחוד שלו? מאיין וכיצד ניתן להשיגו? אגב, יש הבדל בקלוריות או בערך התזונתי (בין סוכר לבן-חום-פירות)?

סוכר פירות= פרוקטוזה

חד סוכר ודינו כדין סוכר בכל הקשור לקלוריות ודיאטה אולם מבחינת תהליך הייצור סוכר זה עובר פחות תהליך היינו הוא מוצר פחות מעובד ולכן כדיף עפ"י הלבן . לגבי אפיה , באמת שאינני יודעת תנסי לשאול בפורום מתכונים.

גם וגם

הסוכר מופק משניהם אך רוב הפקת הסוכר מתבצע ע"י קנה הסוכר פשוט כי הוא נפוץ יותר..

אביטל666

New member
שאלה לגבי סוכר פירות

מה יחס ההמרה יחסית לסוכר רגיל ? האם זה 1:1 או שצריך פחות מבחינת סוכר פירות. אני מתכוונת נגיד במקרה של אפייה. תודה

הסוכר מסוכן לבריאות האדם

מומלץ מאוד להישתמש במולסה בלבד ו/או בתמרים ו/או בדבש צוף פרחים בלבד הסוכר מהווה את אחד הגורמים והדלק לגידולים סרטניים בגוף האדם

nitzano

New member
Tending the roots of wisdom

地之秽者多生物,水之清者常无鱼 חיים רבים מופיעים באדמה המזוהמת ,במים מזוקקים לרב אין דגים .
הונג יינג מינג
אם הגוף ניזון רק מן הטהור הנקי והטוב ,איך יתגבר על המזוהם כשיתקל בו ? מכשול הוא הדרך להתגברות והתפתחות . נ.ב אפילו בסינית יש שימוש בחומרים רעילים .לרב ע"מ לגבור על רעלים אחרים .

מאיר72

New member
גם האוויר המזוהם מסוכן,

אוטובוסים, מבני תעשיה, ולצערינו הרב גם טיסות לחלל. אז דליה ודוד בקשה קטנה לי אלכם תפסיקו להתפלצן, אתם חראות לא פחות ממני או כל אחד אחר.

למעלה