סוכריות M&M האם הסוכריות מתאימות לצליאקים?
S shavririt New member 23/1/06 #4 זה אומר- "חשוד מאד".. לא לאכול לפני שבודקים באיזה עמילן מדובר.. לא מצויין סוג עמילן? אז יש שם אולי מס' טל. של החברה או היבואן- שנוכל לברר איתם?
זה אומר- "חשוד מאד".. לא לאכול לפני שבודקים באיזה עמילן מדובר.. לא מצויין סוג עמילן? אז יש שם אולי מס' טל. של החברה או היבואן- שנוכל לברר איתם?
1 1ק2ק3ק New member 23/1/06 #5 הפירוש הוא תרגום מאנגלית ל STRACH האמת היא גם ששלחתי מייל לחברה, אבל הם עדיין לא ענו לי. המילה שמופיעה היא STRACH, כל היתר לא חשוד.
הפירוש הוא תרגום מאנגלית ל STRACH האמת היא גם ששלחתי מייל לחברה, אבל הם עדיין לא ענו לי. המילה שמופיעה היא STRACH, כל היתר לא חשוד.
S shavririt New member 23/1/06 #6 רגע, אם M&M = מיקס אנד מאטש- אז יש ברשימה התייחסות- אסור- מיקס אנד מאטש בטעם לימון/דובדבן כנ"ל בטעם גלידת וניל ותות חמצמץ כנ"ל בטעם אבטיח ופטל חמצמץ שלושתם אסורים לצליאקים!!!
רגע, אם M&M = מיקס אנד מאטש- אז יש ברשימה התייחסות- אסור- מיקס אנד מאטש בטעם לימון/דובדבן כנ"ל בטעם גלידת וניל ותות חמצמץ כנ"ל בטעם אבטיח ופטל חמצמץ שלושתם אסורים לצליאקים!!!
S shavririt New member 23/1/06 #8 לא נמצאת ברשימה התייחסות לס. שוקו של החברה הנ"ל. כתוב רק שכל השאר מותרות.
נ נצר1 New member 24/1/06 #9 M&M באנגליה הסוג הרגיל (העדשים) והסוג עם הבוטנים, מצויינים כלא מכילים גלוטן. ובסופר שיש לי ליד הבית על האריזות הקטנות כתוב גם בעברית כי זה אותו ייצור גם לארץ יש שני ממתקי שוקולד שאני בד"כ אוכלת לפחות פעם בשבוע וזה באונטי וM&M
M&M באנגליה הסוג הרגיל (העדשים) והסוג עם הבוטנים, מצויינים כלא מכילים גלוטן. ובסופר שיש לי ליד הבית על האריזות הקטנות כתוב גם בעברית כי זה אותו ייצור גם לארץ יש שני ממתקי שוקולד שאני בד"כ אוכלת לפחות פעם בשבוע וזה באונטי וM&M