באזור מגורינו יש מחסור לאחרונה באריזות השוקולד של שופרסל - ואת השוקולד של כרמית בכלל לא מביאים לאף סופר שאנחנו נכנסים אליו ופתאום חשבתי מה לגבי השוקולד צ'יפס של אופנהיימר - האם הוא ללא גלוטן.
בדקתי במדריך ומתברר שהוא ללא גלוטן - ואז אני תוהה - למה נוצר אצלי הרושם שכולם מחפשים שוקולד לאפייה כשכמעט בכל סופר יש את השוקולד צ'יפס של אופנהיימר?
זה בגלל מחיר? בגלל איכות השוקולד? משהו אחר שלא עולה בדעתי?
סביבת אריזה גלוטנית וכו' יכולות להיות סיבות לזה ממש כמו שלמעט חברות שמוצהרות כנטולות גלוטן בבסיסן (בראל, גריןלייט וכו'), יש מוצרים שמכילים ויש שלא.
דוגמה טובה לזה היא כרמית.