סוכנ/ת שחקנים

Aspen

New member
סוכנ/ת שחקנים

שלום כולם! אני מקווה שתוכלו לעזור לי, זה נראה לי הפורום המתאים לאחר הסתובבות בדפים פה ונרה מאוד נחמד! בכל אופן, בנוגע לעזרה. אני מה שנקרא "שחקנית מתחילה" כמו רבים פה בפורום ומעוניינת לקחת את זה עוד יותר רחוק (שוב, כמו רבים פה אם לא כולם). אני מתייחסת לזה ברצינות (תכריחו אותי לכתוב את זה שוב?) כלומר, לקחתי שיעורי משחק הרבה שנים פלוס קורס ומכיוון שאין עוד כסף למעבר לזה, אז הצלחתי ללמד את עצמי ריקוד ופיתוח קול (עדיין הייתי מעוניינת ביותר מלמידה עצמית, גם בשביל שיהיה כתוב ברזומה. אבל זה לא העיניין). עד עכשיו הייתי שנתיים בסוכנות טייק טו וקיבלתי מהם 3 פרוייקטים קטנים. הראשון התמזל מזלי וכבר באותו שלחו אותי לצילומים של אותו שבוע. הבעיה היא בטייק טו זה שהסוכנות קטנה יחסית אבל עם ה-מ-ו-ן שחקנים וניצבים שם, כך שלא כולם מצליחים לקבל את מה שהם רוצים. בכל אופן, אני כבר לא כל כך מרוצה מכיוון שלא שמעתי מהם המון זמן. (חוץ מזה שמאתי ממישהו באחד מהצילומים שהוא כבר שנה בסוכנות וזה הפרוייקט הראשון שלו. שנה ורק משהו אחד קיבל. אז חשבתי את עצמי לבת מזל יותר ממנו. אבל עדיין, הסוכנות הזאת לא מספיקה. לא הייתי ממליצה עליה אם הייתם רוצים להתקדם בקריירה. אבל גם זה לא העיניין פה). מישהו פה בפורום לפני כמה דפים אמר (או אמרה, סורי) שסוכנים (לא סוכנויות) מקבלים בדרך כלל רק אנשים עם רזומה ביד. אז אני חושבת שכדאי לי לנסות לגשת לראיון (לא לדאוג, יש לי ברזומה קצת יותר מ-3 פרוייקטים ושיעורי משחק
) אני מכירה סוכנויות וכאלה אבל לא ממש מכירה את עולם הסוכנים. אגב, למי ששאלה בנוגע לסוכניות, זאת שדואגת שיעבדו עליה וכאלה, הדרך לדעת שלא יעבדו עלייך, לפני שאת בכלל ניגשת לראיון בסוכנות, זה להכיר את הסוכנויות. להכיר את השמות ולדעת מי באמת בעסק. אבל זה לא העניין עכשיו גם כן נמשיך בשלי. קוראים עד פה? לא הייתם חייבים לקרוא הכל. עכשיו מגיעה הנקודה החשובה. כל זה היה רק רקע.... אז ככה. כמו שאמרתי אני מעוניינת בסוכן עכשיו. ייצוג אישי (הרבה יותר). שאלה אחת היא, זה עולה כסף לא? כלומר, מה שאתה מרוויח חלק מהרווחים הולכים לסוכן נכון? שאלה שנייה. למישהו פה יש סוכן (לא סוכנות) או מכיר מישהו מומלץ. כי רוב הסוכנים שאני מוצאת מייצגים זמרים ואני מחפשת סוכן/ת שמתמחה בשחקנים לכל תחומי המשחק (תיאטרון, טלוויזיה, קולנוע...) האם יש לכם עצות או המלצות? תודה!

הכי פשוט והכי יעיל

זה להתקשר* לסוכן ולשאול אותו את כל השאלות שמעניינות אותך, זה גם הכי אמין. *כרוך בתשלום לבזק עבור השיחה.

שרון ת

New member
שאלה לי אליך

שילמת לטייק טו כסף עבור הצילומים ?אם כן כמה? ויצא לך להשתתף בפרסומת לא רק בתור ניצבת?

Aspen

New member
לשרון

שילמתי 200 שקל לצילומים שהם שמו לי WAY יותר מדי איפור (פיכס..!) ובקשר לפירסומות, 2 הו לגמריי ניצבות שבסוף בכלל לא ראו אותי בגלל העריכה אחר כך. ושלישי היה משהו בין ניצבות לfeautering ששם כן ראו אותי כמה פעמים והכל. משהו שהוא קצת יותר מניצבות. די מאכזב סך הכל. בהתחשב בזה שאחריי הצילומים שעשיתי רק אחריי שלושת הפירסומות היה רק משהו אחד ששלחו אותי בו לאודישן. בגלל זה אני מעוניינת לעבור מהסוכנות למשהו יעיל יותר אבל אני מחפשת המלצות לגביי סוכנים.

שרון ת

New member
ממממ

מתוקה אני חושבת שזה קצת בעייתי כי בעקרון את לא יכולה להרשם לסוכנות אחרת זאת הבעיה... כעקרון חתמת על חוזה איתם לא? בקשר לבוק הם דרשו ממך מההתחלה רק 200 ש"ח כי לי הם אמרו שזה אפשרי לקזז את הסכום מהעבודות המבאס הוא שרק עכשיו קלטתי בהצטה מאוחרת לאללה שהסוכנות הזאת באמת על הפנים מבחינת תנאים אבל מצד שני יש להם המון קשרים ולדעתי הכי הרבה פניות ממעסיקים... ספרי חוויות מהעבודות שלך המייל שלי [email protected]

tommy walker

New member
שמות של סוכנויות שחקנים

לביאה הון לבנה חכים פרי כפרי זהר יעקובסון רודיקה אלקלעי רן תורג'מן הרשימה לא מלאה. אלה פשוט השמות הראשונים שעלו לי לראש. אז תחפשי אותם ותשאלי אותם את הדברים שאת רוצה לדעת או מחפשת בסוכן\סוכנת.

אהה לביאה הון

מנסיון לא אישי שלי אבל של מישהו מאוד קרוב לי.. לא משהו ליאן אורבך, אומנם לא מוכרת אבל בהחלט מוצלחת הבעיה היא שאני לא יודעת אם היא מייצגת נוער.. ויש גם את ייצוג 1 שהם לדעתי כל הדברים ביחד אבל הם יותר בודקים את החוזים שאת חותמת עליהם ופחות מחפשים לך עבודה.. מקווה שעזרתי

למעלה