סוכני ביטוח גייז? דרושים סוכני ביטוח גייז, לצורך כתבה בזמן הוורוד. האם יש כאלה בנמצא? שחר.
S sbp27 New member 17/8/03 #1 סוכני ביטוח גייז? דרושים סוכני ביטוח גייז, לצורך כתבה בזמן הוורוד. האם יש כאלה בנמצא? שחר.
ע ערבהאיןקץ New member 18/8/03 #2 לא... אין לנו סוכני ביטוח כאן, עד כמה שידוע לי. אבל - יש לנו מנהלת בכירה בחברת ביטוח גדולה
S sbp27 New member 18/8/03 #7 אהממ מאחר ואני מניח שאתה לא אבא שלי (למרות שבאמת אי אפשר לדעת), האם אנחנו מכירים? שחר.
א אבא גאה New member 19/8/03 #10 כן אנחנו מכירים ../images/Emo24.gif וכיוון שאני לא מזכיר כאן את שמי האמיתי אני רק אספר לך שפעם כשהיית בן 15 והלכת לקבוצה של גאים צעירים אני הייתי המדריך.... ועוד וליתר ביטחון אני שולח לך מסר.....
כן אנחנו מכירים ../images/Emo24.gif וכיוון שאני לא מזכיר כאן את שמי האמיתי אני רק אספר לך שפעם כשהיית בן 15 והלכת לקבוצה של גאים צעירים אני הייתי המדריך.... ועוד וליתר ביטחון אני שולח לך מסר.....
ע ערבהאיןקץ New member 18/8/03 #8 לא.... אם אני הייתי מוכרת ביטוח... אף אחד לא היה קונה אבל יש אחת כזו וכבר שלחתי לה לינק להודעה שלך... אולי היא שותקת בכוונה???
לא.... אם אני הייתי מוכרת ביטוח... אף אחד לא היה קונה אבל יש אחת כזו וכבר שלחתי לה לינק להודעה שלך... אולי היא שותקת בכוונה???