סוכות

סוכות

אם במקום שירות שלי העבודה בחול המועד היא בחירה שלי אז אני צריכה לעבוד ימים מלאים או חצאי ימים??? ( שאני בטעות לא יעבוד יותר מדי...)

אAבB

New member
אם כתוב לך בלוח חופשות

שבסוכות את בחופש אז את לא צריכה לעבוד בכלל מה שכן אם תעדרי במשך השנה ימים שתתצרכי להשלים אותם לא ימי מחלה ואת רוצה לעבוד סוכות גם חלק מהימים או אפילו יום אחד אז לא עבדת לחינם זה יחשב ימי השלמה ואם תעדרי אחר כך לא תצטרכי לשבור את הראש מאיפה להשלים את זה ויש לך מראש ימי השלמה לכל צרה שלא תבוא שנת שרות פוריה ובהצלחה ואין כזה דבר יותר מדי עדיף שיהיה לך עודף מאשר חוסר כי אם יחסר לך ימים בסוף השנה תתצרכי להשלים אותם אחרי סיום השרות אחרת לא יהיה לך תעודה שסיימתי שרות לאומי וכל הזכויות שמגיעות לך לאחר השרות אז חבל

ע ד י ו ש

New member
לוח חופשות

אם אני לא טועה אלו החופשות שמגיעות לכל בת שירות: ראש השנה - 2 ימים יום הכיפורים - 1 יום סוכות - 1 יום שמחת תורה - 1 יום פסח-2 ימים שבועות - 1 יום יום הזיכרון - חצי יום חופש יום העצמאות - 1 יום. בערב חג מגיע רק חצי יום חופש ובחול המועד אמורים לעבוד

גם חול המועד נחשב לחצי יום עבודה

אני לקחתי חופש לכל השבוע בגלל שאני זכאית ליום חופשה אחד בסוכות אז זה יוצא לי שכל השבוע החסרתי רק יום וחצי. מראשון-שלישי זה "יום וחצי" של חופשה בגלל שזה נחשב לחצי יום עבודה וברביעי זה היום שאני זכאית לקחת מהעמותה חמישי זה שמחת תורה ובשישי אני לא עובדת אף פעם אז יצא לי מצוין שיהיה לכולןןןןןןן חג סוכות שמחחחחח

למעלה