סוכות...

סוכות...../images/Emo168.gif

חג הסוכות קרב ובא.. ורציתי לאחל לכולם סוכות שמייח.. ועוד כמה שאלות:
אתם עושים סוכה
ומה התכנונים שלכם לסוכות

i l0ve u

New member
../images/Emo55.gifטוף אז ככה ....../images/Emo55.gif

חג סוכות שמיחחחחחחח גם לך טלו'ש מאמי שלי ולכל המתוקים והמתוקות של הפורום
LOVE U ALLLLL VERY VERY MUCH!!!
אז בקשר לסוכה נדמה לי שנבנה השנה סוכה אבל אני לא בטוחה ב-100% וואי איזה מזל שאני בת בכורה בקטע הזה כי יעני איתי ההורים שלי עשו הכל ועם השנים זה כבר מתחיל להימאס להם אז אחיות שלי הקטנות יותר נדפקו כי יש הרבה דברים שהן פיספסו...
טוב זה לא ממש מעניין פה מישו חחח
ובסוכות יש לי כמה תכנונים שאני מהמרת שיתבטלו חח כי זה תמיד קורה לי ....
ללכת למסיבה או בחממה בויתקין או בפגסוס בעמק חפר אבל זה לא תלוי רק בי אלא גם בחברים שלי ובהורים שלי ואם יתחשק לי בסוף בכלל...
ללכת עם חברה שלי לסרט "שישי הפוך" או שאולי בסוף נארגן יותר חברים לא יודעת...
אממ ללכת לבאולינג מלא חברים <חח טל זוכר איך כל שבוע דחינו את זה ...?! ותבינו זה איזה 20 דקות נסיעה כולה אולי אפילו פחות...> אממ וללכת עם חברה שלי לעזריאלי כי היא צריכה לפגוש ידיד שלה אנערף .. ויש לי צופים ולהיות בסוכה וללכת לדודה שלי לעשות על-האש ויש עוד דברים אבל אני משאיה אותם לחנוכה חחח טוב בינתיים הכל בגדר תכנונים נראה מה נעשה באמת בסוף ...

אדוושי

New member
בעעעע...

לא נראה לי אני יוצאת למועדון בסוכות... ואם כבר אז כנראה לפגסוס.... סוכה לא עושים אצלנו אלא אצל דודה שלי כי היא טבחית במשפחות ואמא שלי רוצה לאכול דברים שונים ואווירה שונהה.... ואממ אה אני יוצאת לטיול עם אמא אחי הקטן חברה ודודים...=] יהיה נראה לי ממש נחמד...=] חג שמייח לכולםם

עכשיו אני ארשום..

אנחנו לא עושים סוכה.. בפעם האחרונה שעשינו סוכה היא עפה.. חחחחחח
ו..אני מחר נוסע עם ידידה לת"א (שנקין,דיזינגוף..) לעשות קצת שופינג .. ובשבת אני מתכנן ללכת למסיבה ובראשון לסלסה ואילו התכנונים הקרובים שלי..

אמממ...

טוב אז ככה... סוכה אנחנו לא עושים... נלך לבית של מישהו אחר להיות בסוכה... ו...מה עושים?! מאיפה לי!? יום שישי אני בדום במסיבה של אינפקטד
ואחר כך ההורים שלי טסים לשבועיים... סופסוף קצת חופש... ונראה מה הלאה...

coolel

New member
תשובות

כמו כל שנה אנחנו עושים סוכה ומקשטים וכו' לגבי תוכניות - לא יודע זה עוד רחוק...

אמממ...

1. סוכה אין לי ממש איפה לבנות- אני גר בעיר שאין בה בתים פרטיים עם גינות/חצרות וכו'... 2. אני ממש ממש רוצה לנצל את החופש הזה כי במיוחד בשבילו לקחתי "רגילה" מהצבא (חופשה שמגיעה לי כל 4 חודשים). בכל אופן, אני בטוח אצא לאנשהוא בערב סוכות- עוד לא החלטתי לאן, וכמעט בטוח שאני נוסע לפסטיבל קולנוע בחיפה עם בת-דודה שלי, כי שנינו ממש ממש מטורפים על קולנוע...

ayelet 1

New member
חג שמח לכולםםםם!

אה.. אני לא עושה סוכה... נלך להתנחלך בסוכות של אחרים... גם אין לי בית פרטי... ו.. תכנונים- לנוח, להתסובב עם החברה, שופינג!! שאני כבר מצפה לו!! ולהנות...!

למעלה