סוכות משוחקות

סוכות משוחקות

זה היה חג מעולה וכמו תמיד ניצלנו אותו למשחקים,

אז מה היה לנו?
- No Thanks או בגרסה שלנו Geschenkt, קל ללמד, כיף לשחק (רק עוד סיבוב אחד ודי....)
- רמי המון המון סבבים, נראה לי שגם בסוכות הקודם זה היה המשחק האהוב
- Galaxy Trucker 3 משחקים, פעמיים בשניים ופעם אחת בשלושה. מעולה

מה שיחקתם אתם

ycyclop

New member
לא הרבה

היינו בטיולים ללא משחקים נגישים אבל כן הצלחנו לשחק "Lords of Creation" המשחק הראשון של Martin wallace משחק לאספנים שהצלחתי להשיג לפני כמה שנים בהולנד.
משחק מלחמה בסיסי עם כמה אלמנטים חביבים. קצת ארוך ויחייב שינוי קטן בפעם הבאה שנשחק. ניתן לראות שזה משחק ראשון של מעצב משחקים מוכשר. אני מאוד מרוצה שיש לי אותו באוסף שלי למרות שזה לא פיסגת היצירה.

yakobi17

New member
Castles of Burgundy, Tzolk'in

בחג הראשון שיחקנו Burgundy בארבעה, אני ושלושה חדשים, המכניקה מאוד staraightforward, אז קל מאוד לקלוט, מה גם שאח שלי גיימר טבעי.
היה ארוך תופת, ובנדוד שלי לא היה מרוכז ותמיד התחיל לחשוב כשרק הגיע תורו, והוא גם היה הרביעי, אז הוא ממש האריך לנו. אבל היה צמוד, ותכננתי מהפך לתור האחרון, אבל נשאר לי איש אחד, ותכננתי לשים טירה ועוד שני טיילים בתור אחד. כמעט כל הטלה היתה מתאימה, אבל אחשלי מכשף קוביות ויצאתי שלישי.
בשבת לימדנו חבר לשחק ושיחקנו אני אשתי והוא. היה מאכזב כי החבר, בחור חכם מאוד, לא הצליח לאתגר, וגם אשתי לא, וניצחתי בלי להתאמץ. היה ארוך גם. בשניים האורך אופטימלי.
בשמחתורה לימדתי עוד חבר ושיחקנו בשניים. ייעצתי לו כל הזמן, ככה ששיחקתי בעיקר מול עצמי. היה כיף כי אנחנו באותה רמה. ובתור הסיום מצאתי לו פעולה של 16 נקודות והוא ניצח ב2. ואז התלהב עלי.
בשבת שיחקתי לראשונה עם אשתי Tzolk'in, ונראה לי אהבה ממבט ראשון. אינטראקציה סבירה בהחלט (משמעותית יותר מבburgundy), התכנון הרבה פחות סטרייטפורורדי, וחייבים לתכנן גם ברמת מתחילים. המכניקה מאוד פשוטה, המשחק בהחלט מורכב ועמוק.

yakobi17

New member
וגם Nino Delfino עם הילדים

משחק טקטי עם אלמנט מזל מכובד.
הילדה (6) כבר קלטה ממש את הטקטיקה ומשחקת מאוד מחושב ובטוח (לעתים יותר מדי). הבן (4.5) לא הקשיב לעצתי וממש התעצבן כשהדולפין לקח לו את הכדור...

צולקין

לצערי טרם צלחנו את החוקים,
תרגמתי, ניסיתי
אבל איכשהו התעייפתי בשני נסיונות משחק

שמחה לקרא שאצלכם הוא עבר כי הוא נראה לי מצוין אבל משום מה לא "הלך"

מעולה

בהמשך אפרסם את כל מה שתירגמתי.
אבל זה מאד עוזר - קצר וברור.

אולי אשחק בARENA סבב אחד לפני הנסיון הבא

היה לי חג די פורה

באייקון יש הרבה משחקים
שיחקתי סיב, נו טנקס, לאב לטר, קאסל פאניק, קינג אוף טוקיו, טסורו, לורד אוף דה רינג דקבילדינג, המשחק הזה של הזיקוקים, אינקה, דאנג'ן לורדז... בטח יש עוד ששכחתי.

למעלה