אני מציע לך להכין תסכין ואת הגב שלך בחרת את הבנאדם הלא נכון!
F FRENZalY New member 14/10/03 #42 כמה דברים להגיד לך: 1. ת'ילד קטן שלא יכול לדבר אז ת'פונה למכות. 2. אם אתה תתחיל איתי אולי בהתחלה אתה תוכל להרביץ לי אבל מה שיבוא עליך אחרי זה אני פשוט לא מציע לך בכלל להתחיל עם זה. אתה לא מכיר אותי בנאדם, גמור את זה כל עוד אתה יכול.
כמה דברים להגיד לך: 1. ת'ילד קטן שלא יכול לדבר אז ת'פונה למכות. 2. אם אתה תתחיל איתי אולי בהתחלה אתה תוכל להרביץ לי אבל מה שיבוא עליך אחרי זה אני פשוט לא מציע לך בכלל להתחיל עם זה. אתה לא מכיר אותי בנאדם, גמור את זה כל עוד אתה יכול.
O ofrikit New member 14/10/03 #47 חח דיבורי ערס לא מתאים לך... גם לא לך הדס אתה ציני בעניין של... "רציני אתם לא יודעים עם מי אתם מתעסקים!" נכון!?
חח דיבורי ערס לא מתאים לך... גם לא לך הדס אתה ציני בעניין של... "רציני אתם לא יודעים עם מי אתם מתעסקים!" נכון!?
O Oi va av Oi New member 15/10/03 #49 או שאני לא בסדר או שאתה...: לא נראה לי שהם יתכוונו למכות שירה אמרה "יקטול" זה לא מכות.... וחוץ מזה, דסי לעזעזל אתה 2 מטר למה אתה חושב שהוא יכול להרביץ לך???
או שאני לא בסדר או שאתה...: לא נראה לי שהם יתכוונו למכות שירה אמרה "יקטול" זה לא מכות.... וחוץ מזה, דסי לעזעזל אתה 2 מטר למה אתה חושב שהוא יכול להרביץ לך???
F FRENZalY New member 15/10/03 #50 "הגב שלו" ירביץ לי! יעני אני לא מכיר אותו אז אני לא יודע אם הוא רציני או לא.