סויהבלה

סויהבלה

שלום,
לפני מספר שבועות (או אולי חודשים) היה שרשור מאד מפרגן על המכשיר שעושה משקה מאורז/שיבולת שועל/שקדים וכו - סויהבלה.
האמת שעשיתם לי חשק לקנות וכל פעם אני דוחה...
אני מאד קרובה סוף סוף לביצוע הרכישה אבל יש לי כמה שאלות לפני, אשמח לשמוע ממי שיש לה/ו.
האם גם עכשיו, אחרי שההתלהבות הראשונית ירדה (אני מניחה) עדיין אתם ממליצים על המכשיר?
אנחנו טבעונים שרוב המזון שלנו הוא רואו כלומר ירקות ופירות, האם מלבד משקה אורז יהיה לנו שימוש במכשיר?
גרים באירופה, יש מצב למצוא פה (לא מצאתי..). - או רק הזמנה מאמריקה?
אגב, אנחנו מוציאים 100 שח חודשי על משקה שקדים (תכלס אם היה זול יותר, היינו קונים עוד..).
תודה על כל הארה.

regvuv1

New member
תקני, תקני...

אנחנו עם המכשיר כבר שנה בערך ,הוא עובד כמעט פעם ביום, לפעמים יותר כדי לטחון לנו קמחים שונים.אני מניחה שאתם תשתמשו בו בעיקר להכנת חלב שקדים (ממליצה להשרות אותם לפחות יממה לפני הטחינה, אחרת נשארות חתיכות שלהן שלא נטחנו), אבל גם זה שווה את המאמץ - בעיקר כדי לשלוט ברכיבים של מה שאתם שותים. גם כדי להשתמש בעיסת השקדים אחרי שהחלב מוכן - לכל מיני bars או כדורי. תמרים או עוגיות...אני בארה״ב, אז אין לי מושג איפה עוד ניתן להשיג.

kita1000

New member
קמחים?

יש לי מטחנת קמחים של קנווד שמתקשה מאודדדד עם חומוס ועם כל מה ששומני. יש סיכוי שהסויהבלה יעשה את זה?

regvuv1

New member
כן, אבל...

טחנתי בה גם חומוס, ועוד הודי - שהוא קשה יותר, אבל אחרי הרבה זמן וחרישה עליה (ברמה יומיומית), נראה לי שהלהבים מתחילים להיות פחות חדים. קניתי עכשיו את הכוס לטחינה יבשה של ויטמיקס, מקווה שזה יעזור, ואני מחפשת איך לחדד את הלהבים של הסויבלה. אעדכן אם נצליח.

regvuv1

New member
דרך אגב, ניסית את המתכון שלי ללחם?

אני מקבלת עליו עוד ועוד מחמאות מאוכלי גלוטן... כתבתי אותו פה מתישהו, אבל את יכולה להסתכל גם בקישור בחתימה. את היחידה שאני מכירה שׁאשכרה משתמשת בכל סוגי הקמח שאני משתמשת...

kita1000

New member
לא כי סופסוף פתרתי את הבעיות שלי עם האופה

מאז שהורדנו ביים לא הצלחתי לאפות באופה
אז התחלתי לאפות את אותו המתכון בדיוק בתנור.
זה הכל
נפתרה הבעיה...

kita1000

New member
כן

משמש להכנת חלב שקדים ומדי פעם משהו נוסף.
כמה חודשים אצלנו ויותר שימושי מהמיקסר...

למעלה