סוחרים בני זונות.

• פותח הנושא ixmix
  • פורסם בתאריך

ixmix

New member
סוחרים בני זונות.

לפני כשנה חיפשתי חומר לאיטום המרפסת. מכרו לי חומר שהפך לדבק רצפות מלוכלך שלא יורד. סוחר מנוול מספר אחד - מכר לי חומר דפוק ולא מתאים והרס לי את המרפסת. אמרו לי שאני צריך להוריד עם פוליש. הזמנתי פוליש למחר. אתמול ניסיתי לנקות על 4 עם ננס וחומר ניקוי חזק. מתנקה. היום הלכתי לטמבור, ביקשתי חומר להוריד את הדבק. מכרו לי איזו חומצה, הבטיחו שהיא לא תאכל את הבלאטות. היא אכלה את הרצפות. הלכה המרפסת, עכשיו אצטרך ריצוף. בני זונות.

אטיוד5

Active member
אין לך חמלה במיל?

דווקא חשבתי שאתה תמיד לטובת (הסוחרים) החלשים באופן אוטומטי. הם נתקעו עם חרא של סחורה, המסכנים, אז מה אתה רוצה שיעשו? דרך אגב, איטום מרפסת רציני לא נעשה עם חומר שאוטם את המרווחים שבין הרצפות (פוגות בלשון העם) אלא בעזרת בטון שיפועים ומעליו יריעה ביטומנית, כשכל זה מתנקז לקולטן כפול.

dana2909

New member
מסקנה

לפני שאתה הולך והורס לעצמך את הבית בחומרים נסיוניים - תתייעץ עם אטיוד...

האגס 1

New member
שיבוא לשפץ לו! ../images/Emo8.gif

מי אמר שהפורום לא נועד לעזרה לחבריו...

אטיוד5

Active member
../images/Emo13.gif

עם הכשרון שלי בשיפוצים, יותר טוב שמישהו אחר ישפץ לו.

ixmix

New member
אני דווקא שיפוצניק טוב. אפילו מעולה

אבל כשמוכרים לי חומר שלא כתוב עליו שהוא חומצה, מצהירים שאין סיכוי שיפגע ברצפות, מבטיחים שזו לו חומצה, ולבסוף מתברר שהוא חומצה מאכלת מהזן הגרוע ביותר... אפילו אני נפגע. יותר מ1000 ש"ח נזק, וזה יתוקן חלקית בלבד.

shellyland

New member
וגם את זה שהצהיר.

אם עוד לא התלוננת אצלו, שלח מישהו לקנות שוב את החומר ושיקליט את השיחה בה הוא אומר שהחומר לא פוגע ברצפות.

ixmix

New member
המנוול הזה שהצהיר

נמסר לי שהוא עומד בפני פשיטת רגל. הוא לא מכחיש שהוא הצהיר, הוא אומר שהחומר שהוא מכר לי לא יכול לפגוע ברצפות.
וגם
. היצרן שלא רשם - לא רשם כלום חוץ מ"רעל". ואני לא בנוי לתביעות - רק ההתעסקות עם זה מזכירה לי שנדפקתי, ואני מתעצבן. ואני בנאדם שלא מתעצבן בד"כ.

האגס 1

New member
פנה לאחת מתוכניות הטלויזיה

שמתמחות בזה - 'שומר מסך', 'כלבוטק' וכו'. הוא בפני פשיטת רגל? שמחת זקנתך. לא מתפקידך להתחשב בו. שיפשוט גם את העור.

אטיוד5

Active member
אתה מעורר בי תהיה קלה

יודע "שיפוצניק טוב ואפילו מעולה" נפש חומריו. 1000 ש"ח? יצאת בזול. כי רק החומרים 50 ש"ח לפחות למ"ר. בפעם הבאה נסה על מקום מוסתר ומוצנע, כמו שאומרים, ובעיקר - על שטח מצומצם. ואחרון חביב - תכניס לו, למוכר. אם אפשר. אני לא הייתי יודע כיצד. אולי בתביעות קטנות?

ixmix

New member
ניסיתי. מה שנהרס זה אזור מצומצם.

חומר הניקוי נוסה על איזור קטן, כמובן - ונהרסו 4/5 בלטות - זאת שניסיתי עליה את החומר (פינתית יחסית) ועוד שלוש-ארבע שהחומר השפריץ עליהן כשתסס. החומר המקורי היה סילר של ביג'י בונד, נמכר בהום סנטר (!) והוכרז בבדיקה במפעל ביג'י כמזויף. הום סנטר כמובן מכחישים, ביג'י לא לקוחים אחריות עי החומר היה בבקבוק שלהם - אך הם טוענים שבבדיקה הוא לא שלהם. הבקבוק באורח פלא נעלם. לתבוע? - אני מעדיף לא להתעסק עם זה. אם מישהו רוצה להתעסק עם זה - אתם מוזמנים - כל שקל שיוצא מהם יילך למי שיוציא. אני לא בנוי לתביעות.

אלי ו.

New member
ספר את הסיפור שלך בפורום צרכנות

אולי חובב יוכל להוציא משהו מהום סנטר.

למעלה